Şimdi Ara

s.a bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    casper via telefonum vardı ekranı kırıldı telefon açılıyo ama hiçbiyere girilmiyor yani dokunmatik özelligi gitti sanrm öyle bise oldu yani benim onun icinde dosyalarım var onları kurtaramazmıyım usb ile pc ye takıyorum ama sadece şarj oluyo telefon lütfen acil yardım edin

Herkes konu dışı bölümündeki şeylere bakıyo tabi daha eğlenceli oluydor onun için buraya açtım yani ben olsam bende konu dışına bakarım .bunun forumda alt konusu olan yere açtım hiç cevap gelmedi büyük ihtimalle 15 gün uzaklaştırılcam konu dışı bölümünden --konu içeriğiyle ilgili bir alt forum varsa ve buraya açarsam-- yani öyle yazıyo mod bari cevap alıyımda sonra uzaklaştırırsın lütfen .

lütfen yardım edin nasıl kurtarcam dosyaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersenlmh619 -- 7 Şubat 2015; 12:14:56 >

• as bakamayız

iyi forumlar
  • as bakar gibi yaptım ama bakmadım
  • As baktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb ile pc ye tak medya esitleme diye sec sarz etmek yerine dosyalari gorur

• medya eşitleme telefondanmı seçicem pcde çıkmıyoo öyle bişe
  • as
  • ya telefonu usb ile pc y takında çıkarılabilir disk F,G,H geliyo 3 tane ama tıklayınca içine bir disk yerleştirin diyor
  • Aleyküm selam. Yakınınızda Casper servisi varsa telefonu oraya gönderin ve bizzat içindeki belgeleri yedeklemelerini isteyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AS bir an baktım ayıp şeyler gordum sonra bakmadım ama en sonunda baktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galdan Han

Aleyküm selam. Yakınınızda Casper servisi varsa telefonu oraya gönderin ve bizzat içindeki belgeleri yedeklemelerini isteyin.

yakında yok bide bu gün sorunu çözmem lazım başka yolu yokmudur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.