anlayamadığım şey bi priestin neden totamic spear taktığı
sen ban yemedin mi cem abi x de oynasam oyum sana ama B oynuyorum imşallah kazanırsın
quote:
Orjinalden alıntı: SteGaNoS
quote:
Orjinalden alıntı: CyberKiss
quote:
Orjinalden alıntı: cigiga
anlayamadığım şey bi priestin neden totamic spear taktığı
kız warrıor o oyunu öğren biraz
kız warrior dio
inş kazanrsn np kaçtı senin?
adam 2006 da üye olmuş 70 postu var her krallık seçiminden seçimine buraya uğruyo
İnş Kazanırsın..!
quote:
Orjinalden alıntı: cem1976
Megayim Ben Özel cekmişdim o resmi
Cem , seni birebir tanımıyorum , seninle muhabbetim olmasa da hep iyi kral olduğunu, hatta örnek kral olduğunu gördüm Xigenonda. Zamanında Hell clanı çok güzel bir mage clanıydı, iyi bir clan yaratmak kolay iş değil , tebrikler. Bu kadar övgüden sonra , bir de eleştiri yapayım, lütfen yazı yazarken Türkçene dikkat et , yazdığını tekrar bir oku. Charını satmak için açtığın başlık bile "72 LEVER MAGE" şeklinde çok uzun bir süre kaldı forumda. Bugün yazdıkların da Türkçe faciası, tekrar bir oku istersen. Bir kral olarak diğer krallara davranışlarınla örnek oldun , yazdıklarınla da buradaki birçok gence örnek ol. Oyumu her zaman sana verdim , dediğim gibi iyi işler yaptın. Ama sanırım artık oyunda pek uzun süre kalmıyorsun. Oyum bu sefer hiç kral olmamış birine gidecek. Ama büyük ihtimalle sen kral seçilirsin , şimdiden başarılar.
quote:
Orjinalden alıntı: LordDruids
adam 2006 da üye olmuş 70 postu var her krallık seçiminden seçimine buraya uğruyo
harbi öle katılım zamanı önemli değil fakat geçen topicinde reklam yapmıorum dedi her seçimlerde burada. ben şahsen x de değilim ama genede her seçimde bunu yapması reklam olduunu gösterir =)
ne diyelim başarılar
Adam qibi KraLsin...Secim sırasında hiç bir hiLe yapmadın...Oyumu sana Vericem...
cem birkeresinde yaşını sorduydun millete ben bi yaş sölediydim şimdi unuttum aynısını başka biri dediydi onunkini doğru dediydin benimkini kargaşadan görmedin sanırım öle olsun
REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR MAYK
seçimden seçime geliyosun oy istiyosun...
quote:
Mrb arkadaşlar Beni az cok Herkes Tanır Tekrar aday oldum Eyer Full Exp Event ve Bilmece ve PM yarışmaları Görmek İsterseniz Deteklerinizi Bekliyom Tşkrler..
CEM ABİ BEN SENİ COK SEVİYOM Bİ ARA XİGENONDAYDİM SEN COK EVENT YAPİYODUN BENİ BULANA 10M VS. VS. XİGENONDAKİLER CEM ABİYE OY ATİN BEN OLYMPİADA OLMASAM ATARDİM VALLA FOrever cem
bı sn yaw sen charını satmamısmıydın noldu yaw nese baya ıı bı clan dı hell ınsallah eskı gunlerıne doner hell hade bakalım
quote:
Mrb arkadaşlar Beni az cok Herkes Tanır Tekrar aday oldum Eyer Full Exp Event ve Bilmece ve PM yarışmaları Görmek İsterseniz Deteklerinizi Bekliyom Tşkrler..
eğer
orc olsam atardım
bi konu çıkardı ortadan kayboldu daha yorum yapmadı
neyse inş.olursun .
quote:
Yeni resimlerden bir tane atar msn ?
Yada dh ye selamlar yazarak bir resim atarmsn
quote:
Orjinalden alıntı: turkowarss
quote:
Megayim Ben Özel cekmişdim o resmi
Tamamda neden sadece seçim zamanı formlara ugruyorsunuz onu emrak ettim :S
seçimlerde heryerde öyle olur gerçek hayattada politikacıları bi seçimde görüyoruz