charım olsa olurdum da zatn ben pokeyi bıraktım istanbul kıyamet vakti oynuyom hatta 2 3 kişi daha war oynayan tolga wardı bilenler bilir ronaldinho olan deil dieri tolga_ua ydı galiba black luster soldier ve tabii ben oynamak isteyen herkesi beklerim tamamiyle türk yapımı türkçe bir oyundur http://istanbuloyun.mynet.com/ sitesinden indirebilirsiniz
Nasıl unutursun lem nickimi
Hoşgeldin dostum hidayetkurnaz turnuva yaptı 29m lik venuasar ozbeklere 3m lik g.celebi bana kaldı turnuva finalinde 4-0 lık seriyle ki her seri kıran kırana geçmiş 6-5 lik sonuçlarla yenilmişimdir nese ali emo senin sözlerine harf i harfine katılıyorum pokemon degilde ogame icin benim icin söz konusu
hoş geldin
HOS GELDIN
quote:
Orjinalden alıntı: ..::ToLgA::..
quote:
Orjinalden alıntı: ali_emo
charım olsa olurdum da zatn ben pokeyi bıraktım istanbul kıyamet vakti oynuyom hatta 2 3 kişi daha war oynayan tolga wardı bilenler bilir ronaldinho olan deil dieri tolga_ua ydı galiba black luster soldier ve tabii ben oynamak isteyen herkesi beklerim tamamiyle türk yapımı türkçe bir oyundur http://istanbuloyun.mynet.com/ sitesinden indirebilirsiniz
Nasıl unutursun lem nickimi
değiştiip duruon le nickini ben ne yapim battle bende de ogame charı war 7k ydı en son ama ne alemde bilmiom hiç
z0,9 kim hackledi ?
Hoşgeldin. Çok şey oldu anlatmışlar zaten arkadaşlar
poke_yasso hackledi charı evet çok şey olmuş ben zatn bıraktım isteyen istedini yapsın
ap op up bu konu düşmücek
z0,9'dan yasinkose charına 1m üstü birkaç poke aktarılmıştı tradede notları duruyordu Ortak olduğum dönemde görmüştüm
Char calanları kınıyorum hele benim charımı çalıp da çaldıktan sonra bi kere bile girmeyen sorumsuz char hırsızlarını kınıyorum oynamicaksan niye hackliyon
hoşgeldin kardeş
h.bulduk lucario sen hala oynuyon mu yaf battle sonuna dek katılıyom
quote:
Orjinalden alıntı: ali_emo
h.bulduk lucario sen hala oynuyon mu yaf battle sonuna dek katılıyom
Kardeş Sizin Charı Ben Soymamıştım
beni hatırladın mı ali_emo eski nickim k@til_35
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme