queresma_tik:H.B Sagopa_Kajmer37:tanıdım (gibi) !!! melik !!!:H.B TüRKéR:ne msn si kalmıştı ne forumu bi an bırakmamıştın peşimi @Yqut:arada bi yapıcam böle sürprizler bu arada a.s MsS:hala tanımamışem gurban
Hoşgeldin ali_emo Eskileri tekrar görmek güzel.
quote:
Orjinalden alıntı: ali_emo
thunder:evet crater kapanmış arada bi giriodum bi char açmıştım ondan bakıyodum.Ayrıca sana istanbul kıyamet vaktini önerebilirim. shadowz:h.b çağrı:h.b tolga_ua:ben de diom bu adam nerede msn girmio ikv girmio :) ank_yer_6:sadece o kadar mı forumun en çok çekiliş yapan adamıydım da sagopa:h.b sana göre gençlik:) boozer:eski nickini söylersen çıkarcam seni bi yerden:) fetelin0:seni unutmak mümkün mü N!ghTM@sTeR:konuyu saptırmah.b MsS:tanıyamadım ama h.b ben de her geldiğimde konu açıyorum her defasında aşağı düşüyo bu konu aşağı düşmesin sabah aşkam hortlatcam konuyu bu arada tolga imzanda aradığın her şeyi hazırlıyorum
o kadarını hatılrlamıyom..
HOŞ GELDİN EMO
hoş geldin
hos geldin emo abi belki beni tanırsın warlic di nickim ban yedim
quote:
warlic di nickim ban yedim
yauf nedne ban yedin
quote:
Orjinalden alıntı: DRAGON_61
quote:
warlic di nickim ban yedim
yauf neden ban yedin
postozaman lar çok post kasardım 1 ayda 780 post mu ne yapmıştım.
quote:
post ozaman lar çok post kasardım 1 ayda 780 post mu ne yapmıştım.
eozamn gereksiz mesajlar atmışındır :S
quote:
MsS:hala tanımamışem gurban
ULæ sen beni tanisen hatırlamisen cani
fx_emre:h.b DRAGON:61:h.b by_ako:hatırlıcam gibi MsS:BeN sEnİ hAlA TaNıyAmAmIşEm GuRbaN.
quote:
fx_emre:h.b DRAGON:61:h.b by_ako:hatırlıcam gibi MsS:BeN sEnİ hAlA TaNıyAmAmIşEm GuRbaN.
Dediğim saatte neden oyunda değildin bakem.
quote:
Orjinalden alıntı: toLga_uA
quote:
Dediğim saatte neden oyunda değildin bakem.
hastayım len uyuyodum
konu düşmesin zıpla yukarı
up(ing)
oo hoşgeldin dostum ben Ronaldinho ama bu nickimide biliyor olmalısın nerelerdeydin ya özlettin kendini
up up up up up up up up up up up up up up up up
-hopppppppppppppppppppppppppppppppp yukarııı
Hoşgelidn Kardeşim ...
beni tanımaya bilirsin ama ben seni iyi hatırlıom h.g