Arkadaslar daha carsamba gunu premium aldım 2 gün önce de s-bot aldım bugun ban yemiş ve gece bota koymuyordum sadece gunduzleri ben anlamadım millet benim kastığım yerde 1 haftadır botta onlar yemiyor ben yiyorum. neye göre banlıyor bu gm anlamadım galba 150 silk az gelmiş kurtarmamış..
aynen :(((((((((((((8
quote:
Orijinalden alıntı: max2003
aynen :(((((((((((((8
7/24 charlar botta şimdilik iyi gidiyoruz. Geçmiş olsun .
quote:
Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak
7/24 charlar botta şimdilik iyi gidiyoruz. Geçmiş olsun .
Alıntıları Göster
bende sendenim 3 gün oLdu artık takmıyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: cilingir.s
bende sendenim 3 gün oLdu artık takmıyorum :D
Alıntıları Göster
geçmiş olsun kardeş. block mu yedin ban mı?
quote:
Orijinalden alıntı: C_nedra
geçmiş olsun kardeş. block mu yedin ban mı?
Alıntıları Göster
Haydaa ben de sbot almayı düşünyodm...
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
Alıntıları Göster
7 günlük ceza.Hayret bişi valla daha ilk kez sbot aldım daha 5-6 saat kastım.89 lvl karakterdi bide.Blade. ben bunu elle nasıl kasayım.
quote:
Alıntıları Göster
Kardeş o işde bi iş wardır bende sb0t kullanıorm 5 aydır bişi olmadı çok şükür olursada joymax benim gibi playerı (meyve weren ağacı) kaybeder ben bişe kaybetmem
Rahat ol Forever Sbot
quote:
Orijinalden alıntı: C_nedra
Kardeş o işde bi iş wardır bende sb0t kullanıorm 5 aydır bişi olmadı çok şükür olursada joymax benim gibi playerı (meyve weren ağacı) kaybeder ben bişe kaybetmem
Rahat ol Forever Sbot
Alıntıları Göster
Ya Sbot u yere göre sığdıramıyorsunuz nedir çok mu güzel bir bot bu Sbot? Kullanmadım ama neleri güzel diğer botlardan?
quote:
Orijinalden alıntı: DüdüklüTencere*
Ya Sbot u yere göre sığdıramıyorsunuz nedir çok mu güzel bir bot bu Sbot? Kullanmadım ama neleri güzel diğer botlardan?
Alıntıları Göster
3-4 aydır kullanıyorum ayda 500-600 silk hiç birşey olmadı şimdiye kadar
quote:
Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
Alıntıları Göster
Bota Göre Banlama Şekli Olsaydı Suandaki Playerların %70'i sBot Kullanıyor Atmayın İşkembeden ! Bot Tamamen İllegaldir Kafasına Göre Takılan Joymaxdir.
quote:
Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
Alıntıları Göster
Bota Göre Banlama Şekli Olsaydı Suandaki Playerların %70'i sBot Kullanıyor Atmayın İşkembeden ! Bot Tamamen İllegaldir Kafasına Göre Takılan Joymaxdir.
quote:
Orijinalden alıntı: kale2
Tmm kardeş anladık...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kale2
Tmm kardeş anladık...
Alıntıları Göster
2 tane char kasıyorum şuanda pc'mde. Biri arkadaşımın premiumlu char diğeri benim gariban char. Benim char 5 kere incorrect file hatası verdi. Diğer hala sorunsuz kasıyor. Banlanmam yakın sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: windsurf
2 tane char kasıyorum şuanda pc'mde. Biri arkadaşımın premiumlu char diğeri benim gariban char. Benim char 5 kere incorrect file hatası verdi. Diğer hala sorunsuz kasıyor. Banlanmam yakın sanırım.
Alıntıları Göster
3 ay kullandım sayılır.... Ne pre var nede başka bişi... Hic de ceza almadım... 1 silk bile yuklenmedi... 6 karakter kasılıyordu...
quote:
Ben de 2 çar açıyorum, senin dediğin sorunu yaşıyorum Ama banlamazlar bence.
quote:
Orijinalden alıntı: husoman
quote:
Ben de 2 çar açıyorum, senin dediğin sorunu yaşıyorum Ama banlamazlar bence.
Alıntıları Göster
8 aya yakın zaman oldu s.bot kullanıyorum. Daha hicbir charım banlanmadı.
quote:
banada o hatayı verdi oyundan falan attı.2 saat sonra çıktım, çıktıktan 2 saat sonra da block yedim
quote:
Orijinalden alıntı: _Marty Friedman_
quote:
banada o hatayı verdi oyundan falan attı.2 saat sonra çıktım, çıktıktan 2 saat sonra da block yedim
Alıntıları Göster
beyler ben eset smart 4 var sbotta win32 packed themida diye bişeyleryazıyor ve karantinaya alıyor sizce bu risklimi?? yoksa bu normal mi??
quote:
Orijinalden alıntı: mr.chucky
beyler ben eset smart 4 var sbotta win32 packed themida diye bişeyleryazıyor ve karantinaya alıyor sizce bu risklimi?? yoksa bu normal mi??
S-botun cracklenmesini engellemek için .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme