ilk golü atan avantaj sağlar, biz yersek eleniriz, atarsak turu cebimize koyarız..skor tahminim yok
quote:
Orjinalden alıntı: Evrenup
quote:
Orjinalden alıntı: hederahelix
quote:
Orjinalden alıntı: Evrenup
S.Bükreş:3 Galatasaray:0 (umarım daha fazlası olmaz) S.Bükreş'in sahası çok kötü bir saha kötü bir zemin bizim teknik oyuncular fazla varlık gösteremez ama en büyük sorunumuz staj gören Skibbe'dir
Akşam maçtan sonra bu mesajlarından bol bol alıntı yapıp , güleceğiz
Malesef tahminlerim kesin doğru çıktığı için gülme şansın yüzde sıfır(%0)
Sen kahin misin ? (bkz.Şener Şen)
2-0 dan 3-4 çevireceğiz maçı
1-3 alacağız maçı. Mehmet Topal'dan da gol bekliyorum.
benim tahminim ise : gs 3 Bükreş 1 Gollerimizi : nonda kewell ve m.topal atar arda arda kewell ve lincoln yapar.
belki bir ihtimal de cornerden gelecek iyi bir orta ile defans oyuncularımızından birisi gol atabilir düşeş
maç için link bulan olursa pm atarmı pls
beyler bıraz gercekcı olalım kalecde aykut oldugu ıcın gol yıyecegımız kesın bence macı 2 1 alırız goller kewelll nonda
1-2 Kewell, arda
4-0 olsun bizim olsun
quote:
Orjinalden alıntı: yerlimondi
beyler bıraz gercekcı olalım kalecde aykut oldugu ıcın gol yıyecegımız kesın bence macı 2 1 alırız goller kewelll nonda
Aynı yorumu başka bir konuda yapmıştım , katılıyorum.
2-1 alcaz diyorum goller lincoln nonda
Onların 1 golü olduğunu kesin gözü ile bakıyorum.Ama bizimde en az 2 golümüz olduğu kanaatindeyim.Yenecez veya yenilecez demiyorum.Onların 1 golü kesin var bizimde 2 golümüz kesin var diye düşünüyorum.Gerisi maç içine bakar.Hakemine,oyunculara bireysel hatalara bakar.