dark electabuzz dark krabby dark nidoran dark rattata dark sneasel mettalic lunatone mettalic meowth mettalic unown(C) :D:D:D shiny corpish shiny feraligatr (100 lvl) shiny zigzagoon
dark krabby ve dark nidorana ne istersin?
bn snn pokemonlarını nerden bilem
nickim k_a_n
dark elactabuzz a 100 lvl charizard veririm metalic mewtwo yada 100 lvl regirock ve regice veririm istersen nick söyle sende olmayanlar vereyim tabi bunlar varsa
baktım senin nickini fazla süper pokilerin yok hhusrevaga benim nickim ordan bak beğen bana söyle
Dark Elektrabuzz Dark Krabby Dark Sneasel Bu üçünü istiyorum.Tramden pokemonlarıma bakabilirsin.Eğer üçünü de verirsen lvl 83lük Shiny Sneasel de veririm.
Dark krabbyne shiny abra yada metallic gastly verebilirim..
dark abra verebilirim d.krabbyne
slm gençler. mesajlarınız ilgimi çekti bayağı. bu knight nin pokemon versiyonu galiba. bu konu hakkında biraz bilgi verebilir misiniz
Alakası yok knightla abim oynuyor knightı, zaten buda abimin acoountu ama işte ben kullanıyorum :) Amacın ilk başta gym liderlerini yenmek. Daha sonra haritalarda pokemon yakalamak ve bunları 100lvl yapmak. MAx 100lvl oluyorlar. Ama lvl kasmak çok kolay. Sorun güzel pokemonları yakalamak. Sonra arkadaşlarınla falan kapışıyorsun işte. Turnuvalar falanda vardır mutlaka ama o konuda bir fikrim yok.
arkadaşım bu oyunu oynamak için bi dosya fln indirmem gerekiyo mu. nasıl oynayacağım konusunda geniş bilgi verirsen sevinirim
www.pokemoncrater.com adresine giriyorsun. Oyun web tabanlı bir oyun yani bir dosya falan indirmene gerek yok. Dah sonra signup dan kaydını oluyorsun adamını ve başlayacağın pokemonu seçiyorsun. Ve başlıyorsun oyunda. Daha sonra dediğim gibi haritadan pokemonlar yakalayarak gym liderlerini yenmen lazım ilk baştaki efsane pokemonlar çıksın haritada. Aslında üst konu var pokemoncrater rehberi diye oraya bir bak istersen.
quote:
Orjinalden alıntı: İCAN
arkadaşım bu oyunu oynamak için bi dosya fln indirmem gerekiyo mu. nasıl oynayacağım konusunda geniş bilgi verirsen sevinirim
pckopat ve devil arkadaşlarım çok saolun. oyunu 4 saattir fln oynuyorum.gerçekten çok zevkli. bu pokemon değiştirme olayı nasıl oluyor? o listedeki pokemonlar yine benim gibi oyunculara ait oluyo demi?? bu arada bana yardım edin. aynı türden (örneğin fire) fazla sayıda pokemonunuz varsa bana 1 tane yüksek lvl li gönderir misiniz? liderleri yenmeyi bırakın antrenmanların bile sadece 2 sini geçebiliyorum. yardım ederseniz sevinirim
Olsa dükkan senin abi.Tek ateş pokem dark Charizart.O da elimde.
ilgilendiğin için saol kardeş. ama benim halim vasat. en iyi pokemonum 23 lvl lik charmelion. ben sadece ateş değil. yani aynı işlevi gören pokelerden çoksa yüksek lvl li bi tanesini verirsen sevinirim. bu arada benim adamımı belki haritada fln görürsün. zaten emrah tipli bi çocuknickim fireican.
bu garibanı güldürecek yok mu??????*
durumu düzelttim. pokemona fln ihtiyaç kalmadı. şu elit 4 lüyü de yendim mi tamamdır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme