Şimdi Ara

Ş.İÇİ 100 KM'DE BİR DPF YAKIYOR NORMAL Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Babamda da ayni sikinti oluyordu, fiat oldugu icin arac garantiden cikmasin diye opetten aliyordu, kendi deneyimlerim sonrasi vpower nitroya gecis yaptirdim normalde 300km civari dpf acan araba dpf acmaz oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 15 günde bir yakıyor.Mokka x
    Araba daha 2.500 km de.
    Şimdilik yakalıyorum.Tik oldu artık aracı stop etmeden her seferinde kontrol ediyorum
    Anlık tüketimde durduğundan belli ediyo
  • dolmus temızlenmesı lazım. Arac kac km de? Yakııt nerden alıyorsununz
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

BEnimde bikaç gün once yandı. 10-15 dk devirli kullandım söndü.
    Motor yağını DPF özelliği olandan değilde normalden almıştım. Usta demişti DPF yi doldurur diye. Sizinde belki yağdan olmuştur.

Çok merak ettim, DPF li bir araca, DPF li araçlar için üretilen bir yağı neden koymadınız?

Ünlü otodan aracıma hazırlanmış bakım paketini aldım. Koca firmanın böyle bişeyden haberi olmadıgı için sıradan bi yağ koymuşlar. Kargosuydu iadesiydi falan ugrasacak vaktim yok diye mecbur koydum. Fantazi değil yani hocam

Anladım Hocam da, arabaya büyük kötülük yapmışsınız, hayırlısı...

• 1.4tdi bmt 90hp kullanıyorum. Araç sıfır gelmişti şirketten. Otomatik rejenerasyona giriyor araç ışık yakmıyor. 100km'de girdi. yoldaki herkes araca bakıyor yanıyor filan pis pis kokuyor dikkat et demişti

7200km'de filan zırt pırt rejenarasyon moduna giriyor. Artık daha az girsin diye şahsi aracım gibi değil şirket spec kullanmaya başladım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.