beyler 18inden sonra da sayfayı aktıf kullanalım 2li alımlarda paslasırız + 6. bulurum ben 2v2v2 olur
tamam olur hacım can cumartesi akşehirde düğün var benim yarın yola çıkıcam heralde parayı söylemediniz olmadı gelince yatırırım pazartesi engeç tamam mı kardeşim.
hacı daha geçen evlenmedinmi sen
abi izmirde nikah, akşehirde düğün 1 hafta arayla ebem öpüldü valla..
yahu arkadasa resıdent evılları aktıf edelm dedık undergıong maıntenance fln yazmıs ıns sıkıntı cıkmaz daha eklemedıydık de resıdent evılları
quote:
Orijinalden alıntı: solidfrost
yahu arkadasa resıdent evılları aktıf edelm dedık undergıong maıntenance fln yazmıs ıns sıkıntı cıkmaz daha eklemedıydık de resıdent evılları
dostum patlayabilirde inşallah aktif eder
Oyunları alan arkadaş hesap numaranı ve ödeyeceğimiz meblağı söyleeeeeeeeeeeee
ben darlanırım böyle birine borcum kalınca :))))))))))))
quote:
Orijinalden alıntı: paseyX
Oyunları alan arkadaş hesap numaranı ve ödeyeceğimiz meblağı söyleeeeeeeeeeeee
ben darlanırım böyle birine borcum kalınca :))))))))))))
+1 milyon
abı valla bı toparlıym kendımı cıkarıcam lısteyı. arkadas resıdent evılları kurmaya basladıydı bu arada bı sıkıntı cıkmadı sevındım baya
Dostlar nasılsınız.
oyunlara baktım az once fena dııl guzel hepsı :D lısteyı de cıkarcam ıns yarın fln. pacmanle aquarıumu alamadım ılgınc bı sekılde ona yanıyorum
Kardeşlik nerdesiniz yahu. Hala hesap bilgisi de gelmedi:( paramızı ödeyecez ödyemiyoruz :)
Arkadaşlar tekrar aktif hale getirelim başlığı.
Şimdi oyun zamanı
quote:
Orijinalden alıntı: paseyX
Kardeşlik nerdesiniz yahu. Hala hesap bilgisi de gelmedi:( paramızı ödeyecez ödyemiyoruz :)
Arkadaşlar tekrar aktif hale getirelim başlığı.
Şimdi oyun zamanı
valla ben buralardayım daima adam hala hesap bilgisi göndermedi gönder can ödeyelim biran önce dert oldu
beyler bu aksam lısteyı koyacagım kusura bakmayın. oyun almalar bıttı sıra oyun oynamaya geldı ! aktıf olarak bf3 falan oynayalım arada toplasıp guzel olur yahu. castlevania fln da 5 kısı cok keyıflı olur
quote:
beyler bu aksam lısteyı koyacagım kusura bakmayın. oyun almalar bıttı sıra oyun oynamaya geldı ! aktıf olarak bf3 falan oynayalım arada toplasıp guzel olur yahu. castlevania fln da 5 kısı cok keyıflı olur
geceleri beklerim bf3 e
beyler artık kardeşlikler 2 kişilikmi olacak?
quote:
Orijinalden alıntı: Razorback
beyler artık kardeşlikler 2 kişilikmi olacak?
iki kişilik olacak
quote:
ben bugün geldim. ne aldık ne ettik ? bide kaç para veriyoruz ?
Joe Danger 24.99 / 3
Lara Croft 12.49 / 4
Armageddon Riders 18.99 / 5
Castlevania char + map pack (yeni) 13.48 / 5
Pixel Junk Side Scroller 15.49 / 5
Zombie Apocalypse 18.99 / 5
Fight Night Champion 49.99 / 5
Beat Hazard 3.79 / 5
mertcanmirza: 27 TL
okinore: 32 TL
paseyx: 35 TL
kaan0101: 35 - 10 = 25 TL
yanlısım varsa kusura bakmayın duzeltın lutfen
toplamda 1142 TL lik alım yapmışız. kısa surede guzel bır ortam yaratmayı basardık. umarım arkadaslıgımız kardeslıgımız baki kalır
quote:
toplamda 1142 TL lik alım yapmışız. kısa surede guzel bır ortam yaratmayı basardık. umarım arkadaslıgımız kardeslıgımız baki kalır
vaybe 2 ps3 parası yatırmışız oyunlara bizim kardeşliğimiz baki dostum beni her konuda herzaman rahatsız edebilirsiniz can seninle ayrı aldıklarımızıda koyarsan 1400 bulur heralde
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
quote:
vaybe 2 ps3 parası yatırmışız oyunlara bizim kardeşliğimiz baki dostum beni her konuda herzaman rahatsız edebilirsiniz can seninle ayrı aldıklarımızıda koyarsan 1400 bulur heralde