Şimdi Ara

S-K-O-M-P PSN Kardeşliği (5/5) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
0
Favori
14.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okinore

quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

beyler 18inden sonra da sayfayı aktıf kullanalım 2li alımlarda paslasırız + 6. bulurum ben 2v2v2 olur

tamam olur hacım can cumartesi akşehirde düğün var benim yarın yola çıkıcam heralde parayı söylemediniz olmadı gelince yatırırım pazartesi engeç tamam mı kardeşim.

hacı daha geçen evlenmedinmi sen

• abi izmirde nikah, akşehirde düğün 1 hafta arayla ebem öpüldü valla..
  • yahu arkadasa resıdent evılları aktıf edelm dedık undergıong maıntenance fln yazmıs ıns sıkıntı cıkmaz daha eklemedıydık de resıdent evılları
  • quote:

yahu arkadasa resıdent evılları aktıf edelm dedık undergıong maıntenance fln yazmıs ıns sıkıntı cıkmaz daha eklemedıydık de resıdent evılları

dostum patlayabilirde inşallah aktif eder
  • Oyunları alan arkadaş hesap numaranı ve ödeyeceğimiz meblağı söyleeeeeeeeeeeee

ben darlanırım böyle birine borcum kalınca :))))))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

Oyunları alan arkadaş hesap numaranı ve ödeyeceğimiz meblağı söyleeeeeeeeeeeee

ben darlanırım böyle birine borcum kalınca :))))))))))))

+1 milyon
  • abı valla bı toparlıym kendımı cıkarıcam lısteyı. arkadas resıdent evılları kurmaya basladıydı bu arada bı sıkıntı cıkmadı sevındım baya
  • Dostlar nasılsınız.
  • oyunlara baktım az once fena dııl guzel hepsı :D lısteyı de cıkarcam ıns yarın fln. pacmanle aquarıumu alamadım ılgınc bı sekılde ona yanıyorum
  • Kardeşlik nerdesiniz yahu. Hala hesap bilgisi de gelmedi:( paramızı ödeyecez ödyemiyoruz :)

Arkadaşlar tekrar aktif hale getirelim başlığı.

Şimdi oyun zamanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

Kardeşlik nerdesiniz yahu. Hala hesap bilgisi de gelmedi:( paramızı ödeyecez ödyemiyoruz :)

Arkadaşlar tekrar aktif hale getirelim başlığı.

Şimdi oyun zamanı

valla ben buralardayım daima adam hala hesap bilgisi göndermedi gönder can ödeyelim biran önce dert oldu
  • beyler bu aksam lısteyı koyacagım kusura bakmayın. oyun almalar bıttı sıra oyun oynamaya geldı ! aktıf olarak bf3 falan oynayalım arada toplasıp guzel olur yahu. castlevania fln da 5 kısı cok keyıflı olur
  • quote:

beyler bu aksam lısteyı koyacagım kusura bakmayın. oyun almalar bıttı sıra oyun oynamaya geldı ! aktıf olarak bf3 falan oynayalım arada toplasıp guzel olur yahu. castlevania fln da 5 kısı cok keyıflı olur

geceleri beklerim bf3 e
  • beyler artık kardeşlikler 2 kişilikmi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

beyler artık kardeşlikler 2 kişilikmi olacak?

iki kişilik olacak
  • quote:

beyler bu aksam lısteyı koyacagım kusura bakmayın. oyun almalar bıttı sıra oyun oynamaya geldı ! aktıf olarak bf3 falan oynayalım arada toplasıp guzel olur yahu. castlevania fln da 5 kısı cok keyıflı olur

ben bugün geldim. ne aldık ne ettik ? bide kaç para veriyoruz ?
  • Joe Danger 24.99 / 3

Lara Croft 12.49 / 4

Armageddon Riders 18.99 / 5

Castlevania char + map pack (yeni) 13.48 / 5

Pixel Junk Side Scroller 15.49 / 5

Zombie Apocalypse 18.99 / 5

Fight Night Champion 49.99 / 5

Beat Hazard 3.79 / 5

mertcanmirza: 27 TL

okinore: 32 TL

paseyx: 35 TL

kaan0101: 35 - 10 = 25 TL

yanlısım varsa kusura bakmayın duzeltın lutfen
  • toplamda 1142 TL lik alım yapmışız. kısa surede guzel bır ortam yaratmayı basardık. umarım arkadaslıgımız kardeslıgımız baki kalır
  • quote:

toplamda 1142 TL lik alım yapmışız. kısa surede guzel bır ortam yaratmayı basardık. umarım arkadaslıgımız kardeslıgımız baki kalır

vaybe 2 ps3 parası yatırmışız oyunlara bizim kardeşliğimiz baki dostum beni her konuda herzaman rahatsız edebilirsiniz can seninle ayrı aldıklarımızıda koyarsan 1400 bulur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

toplamda 1142 TL lik alım yapmışız. kısa surede guzel bır ortam yaratmayı basardık. umarım arkadaslıgımız kardeslıgımız baki kalır

vaybe 2 ps3 parası yatırmışız oyunlara bizim kardeşliğimiz baki dostum beni her konuda herzaman rahatsız edebilirsiniz can seninle ayrı aldıklarımızıda koyarsan 1400 bulur heralde

hahah hakkaten abı onları unuttum ben

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.