half life orange box olan varmı aranızda arkadaşlar ?
bende yok hacı hayırdır
azıttım yine eski elden çıkardığım oyunlar ıtoplamaya başladım sanki çok oynuyomuşum gibi
oda güzel arşivcilikmi yapmaya başladın
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
quote:
Orijinalden alıntı: okinore
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
quote:
Orijinalden alıntı: okinore
half life orange box olan varmı aranızda arkadaşlar ?
bende yok hacı hayırdır
azıttım yine eski elden çıkardığım oyunlar ıtoplamaya başladım sanki çok oynuyomuşum gibi
oda güzel arşivcilikmi yapmaya başladın
manyaklık hacı benimki başka bişey değil
eto bitmiş
Dostlar merhabalar. Uzun zamandır görüşemiyoruz. Psn yılbaşı indirimlerinden RDR paketini almaya ne dersiniz. Oyun bende daha önce kutulu vardı bitirmiştim ama yine almayı düşünüyorum. Birşeyler yapalım mı?
quote:
Orijinalden alıntı: paseyX
Dostlar merhabalar. Uzun zamandır görüşemiyoruz. Psn yılbaşı indirimlerinden RDR paketini almaya ne dersiniz. Oyun bende daha önce kutulu vardı bitirmiştim ama yine almayı düşünüyorum. Birşeyler yapalım mı?
olur ömer hocam ben kabulüm ortak alırız.. pm'leşelim
sımdıden herkesın yenı yılı kutlu olsun. saglık mutluluk basarı dolu bır yıl gecırmenız dılegıyle
can kardeşim senin ve bütün forum arkadaşlarının yeni yılını kutlarım inşallah temenni ettiğiniz gibi bir hayat yaşarsınız
iyi yıllar arkadaşlar
beyler herkese merhaba. mertcan 14 ocakta kanadaya gıdıyor. 4 kısı kaldık 2şerli grupta bolunup oyun alımlarına devam edelım
hocam yaz beni kalıcı olarak kardeşliğe varım BURAK TORO 22 YAŞINDAYIM AVATARDAKİ GERÇEK FOTOĞRAFIMDIR
5li alım bitti zaten maksımum 2 kısı paylasabılıyor.
alacagıniz bisey olursam pm atın
Arkadaşlar şu ocak indiriminden birşeyler alalım. zaten 2 li alım yapılacak. Akşam herkes istediği oyunları yazsın. uyuşan kişiler ile ekip yapalım alalım. ne dersiniz.
Arkadaşlar neredesiniz yahu....
beyler var mı bı atraksıyon ındırım falan
bende burdayım alcak bişey olursa iki kişi de girebiliriz kardeşler
İndirim var dostlar bir operasyon yapalım 2 şerli 2 grup yapar alırız. ama herkes istediği oyunu yazsın ki ona göre gruplar oluşsun. Kaan ile bir ara irtibata geçmiştim ama çok yoğundu herhalde dönemedi. hareketlendirelim skomp kardeşliğini
shank 2 fln da gelmıs
Eski dostlar nasılsınız. Herkese merhabalar. Tekrara ikili kardeşlik yapalım dedik ama yalan oldu gibi . Güzel oyunlar çıktı. Mesela Motorstorm rc yi almayı çok isterim.Ne dersiniz. Bu oyunu düşünen var mı.
Arkadaşlar Journey ve fifa street için kardeşlik yapmaya ne dersiniz.