arkdaşlar film izlerken dijital çıkışa tıkıyorum ama center dan ses alamıyorum nedendir acaba bende anlamadım lütfen yardım edin
arkadaşlar bağlantı şeması gbi bişey varmı ne yaptıysam olmuyor center dan ses gelmiyor programdan centra tıklıyınca center diyor ama film ve müzikler de centerdan ses gelmiyor microlap m 1113 kullanıyorum lütfen yardım edin arkdaşlar ellimde bir düzüne hd 5.1 dd film var lütfen yardım edin
bende usb 5.1 ses arıyordum fiyatı gerçektende uygunmuş. ama yorumlardan bir şey anlamadım.
bu ürünü aldıktan sonra 6 kanal sesi sorunsuzca alabilirmiyiz?
6 kanal sorunsuzca ses verir merak etmeyin. Nerede problem oluyor? Hemen belirteyim. Ses kartının sadece optik çıkışından DTS ve Dolby Digital ses formatı dışında Optik çıkıştan 6 yada 8 kanal ses alamıyorsunuz. Analog çıkışlarında problem yok diyecem ama kendall arkadaş centerden ses gelmediğini belirtmiş. Cihazın 8 kanal analog çıkışı mevcut bunuda belirteyim. True DTS HD misali yani,
ben osmaniyede oturuyorum. internette de bulumadım (stoklarda yok) bu ürünü nsaıl alırım? lütfen yardımcı olun...
arkadaşlar bu cihazı 3 aya yakındır kullanıyorum cihazın ilk kurulumunda c-media konsolu gelmemişti ..tekrar kurduğumda aktive olmuyordu ..format tan sonra tekrar win7 driver kurdum şimdi bütün özelliklerini kullanabiliyorum .analog ve digital den kesinlikle sesalıyorsunuz.. zaten kontrol panalinde altrafta analog çıkışları ayarlıyorrum ..üst taraftan digital çıkışları ..5.1 den ses alabilmek için analogdan yada üstte digital 6 kanala getirdikten sonra kartın üzerinde bulunan jak lardan YEŞİL= F-OUT SİYAH=SS-OUT SARI VEYA TURUNCU ÇIKIŞ=C/B - OUT TAN ses alabiliyorsunuz ..7.1 sanallaştırma ilede ses alıp dsp ile kolanların ses yerlerini ve sesin öne getirme ayarları gibi bir çok ayar yapabiliyorum.eğer kurulum konsunda sıkıntısı olan varsa mailimi eklesinler ordan konuşalım ..kesinlikle 5.1 dolb digital ses alabiliyorsunuz ..
dostum buralarda var ama en ucuzu can bilişim .. sitenin güvenli alışvarişi varsa ordan al derim yoksa serdar elektronikten al en pahalısı anılyapımarkette ama pahalıya vermişler :))
Bu tarz satıcılar için en güzeli gitme imkanın varsa gidip dükkanlarından almak. Ben öyle yapmıştım.
bu tür internet sitelerinden alırken 128 bit güvenlikkorumalı olan ları seçelim.. ürünü sipariş ettik ten sonra ramak gerekiyor ..bazen unutabiliyorlar:)) biraz geç geliyor o yüzden.
Bu ürünü Ankara' da Kule Teknolojide bulabilirsiniz.Ankara' da oturan arkadaşlar için yeri amerikan pazarının olduğu bina. izmir caddesinde ankara sanat tiyatrosunun karşısındaki, mayo dünyasının arkasındaki dükkan arkadaşlar
orda yok baktım sadece ve sadece ulus konya caddesi nde esnafsicil pasajı necip elektronikte var 3 tane kalmıştı enson .. ordan başka ankarada hiçbir yerde yok
bu ürünü almayı çok istiyordum ama internetten adını bile duymadığım mağzalara güvenemedim.tam alacaktım::bazıları stokta var gösteriyor ama yalan...128bit güvenlik olsa gene boş... siteyi hiç güncellemiyorlar....dikkat edin) bende bütçeyi birazcık genişlettim, hepsiburada dan Creative X-fi Surround 5.1 sipariş verdim. 1 gün içinde kargoya verdiler. şuan bekliyorum..kulaklık hediyeli...
Haklısın aslında en sağlamı onu almak ama kıyaslarsan özellik olarak daha zayıf
quote:
Orijinalden alıntı: Garen Yöndem
Haklısın aslında en sağlamı onu almak ama kıyaslarsan özellik olarak daha zayıf
Benim tek amacım 5.1 ses almakdı. Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı x-fi. Bu kartı da bulsaydım alırdım... X-fi 'ı herkese tavsiye ederim....