Şimdi Ara

s.mew s.palkia --- 5lv shiny

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    s.palkia=3 mil exp

expli pokenin shiny ve güzel bi olması iyi olur

ayrıca 5 lv shiny poke arıyorum özellikle starterlar-pachirisu-eevee-riolu-shinx vs pokelere cnkforever tradeden poke seçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnkforever -- 21 Ağustos 2009; 21:57:57 >

• up
  • kimsenin o değerde bişeyi yok galiba
  • bencede

mew için 2 palkia için 3 pokede olabilir exp toplamı yukardaki değeri tutturduğu sürece sorun yok
  • cnkforever bende shiny chikorata totodile ınfernape torchic dark olarak chazrizard metallic chimcar ve birkaç tane daha g. starter ver trademde ne verebilirsin bunlardan birine karşılık adım dogapower
  • 5 level mı bunlar??
  • karışık gelişmemiş olan 5 ile 15 arasında değişiyor istersen seç birkaç tane 100 lw yaparım ben hangisini alacaksın
  • 5 level değilse yaramaz işime
  • s starly 5 lwl var
  • bak işte trade ime id cnkforever uçmadan bişey seç
  • neden herkes 5 lw istiyor nasıl kasıyorsunuz bana anlatın ve ghostly pachirisu var 6 lw 5 lw shiny chingling çıktı istermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnightOfDarkness~ -- 21 Ağustos 2009; 23:39:42 >
  • s totodile yaptım teklifi
  • kabul ettim
  • S/Psyduck 6 lvla S/Zubat 5lvl teklif ettim.
  • reddettim 100 tane s.zubatım var

ama başka tekliflerine açığım
  • Keramet zubatta değil zaten lvlde o beğenmediğin zubatı 1m yapayımda gör sen hıh.
  • ya ben de biliorum da expi zubata kasmak istemedim mesela 5lv s.eevee aldım tradeden bugün yarın fln kasarım onu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.