arkadaşlar cok buyuk bı sıkıntım war sanırım yerı buramı bılmıyorum forumda bıraz gezdım ama bulamadım ..n95 8gb kullanıyorum 2 gun once pc suıt de yenı gunceleme war dedı yazılımda bende tabı ok dedım ama guncelledıkten sonra yazılım ıngılızce oldu ve hıcbıyerde 8gb ın turkce yazılımını bulamadım paylaşabılecek yada ındırebılecegım bı yer soylersenız cok sevınırım hayırlı forumlar...
Phone İnfo ya tıklıyoruz! Scan yapıyoruz! Telefonun İMEİ numarası çıkıyor!
Daha sonra Flash a tıklıyoruz ve tekrar scan yapıyoruz! Burada telefonun code numarasını verecek!
Buraya kadar olan bölüm telefonu okutma bölümüydü! Şimdi tekrar Phone info ya tıklıyoruz! Product code olan bölüme telefonunuzu hangi dil ve versiyona çevirmek istiyorsak onun numarasını girip ENABLE kutucuğunu işaretliyoruz ve WRİTE ye basıyoruz!
Buradan sonra tekrar FLASH bölümünü açıp SCAN yaptıgımızda telefonun eski kodunun değiştiğini göreceğiz!
Aşşağıdan telefonunuz için dil kodlarını bulabilirsiniz!
Nokia Software Updater pc kuruyoruz ve pc mi yenıden baslatıyoruz Şimdi gelelim telefonumuzu guncellestırmye telefonunumuzu Nokia PC SUİTE MODUNDA BAĞLANTI KURUYORUZ önce telefonunumuzu (GENEL TERCİHE alıyoruz) sonrasıda Nokia Software acıyoruz
NEX Deyip Update Baslatıyoruz
PROGRAM EXİT Diyenekadar telefonumuza dokumuyoruz İşlem sona ermıstır
kehanet seni taktir ettim dorusu verdigin bilgi paylasimLarin icin tesekkurler ayni sorunu bende yasamistim... bi arkadasim yardimci olup dedigin asamalari yapmisti sorunsuz bi sekilde kullanmaya dewam etmistik
rica edrim bilgi paylaşdıkça güzell
arkadaşlar bu kadar hemen donecegınızı sanmıyodum en guzel bı ıste burası paylaştıkca guzel gercekten hemen gırısıyorum işallah yapab ılırım herkeze cok teşekkurler....
eyvallah........
başkan herdedıgını yaptım bana bı kod verdı ama pc suit de guncelleştırmenız yok dıyo ve hala o verdıgı kodu nereye yazacagım bılemıyorum bıraz daha acıklamalı konusursan cok sevınırım yapamadım bıraz kalasım herhalde ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme