Şimdi Ara

S.O.S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    quote:

metal 10, kristal 8, deut 6 olduğunda kn çıkarmaya uğraşıyoruz. 2,5 günde çıkıyor. ilk kn ile heryeri yağmalayacaksınız, hiç boş durmayacak. sonra ikinci knyi basıp, bilgisayar tekniğini 1.kademeye getirdikten sonraki hedefiniz sonda çıkarmak. gemilerimiz gezegende hiç boş durmayacak püf noktası bu. yani sürekli yağma

diye bir ifade geçiyor burdaki ''kn'' nedir tam olarak söyleyebilir misiniz???

Ayrıca ittifak sayfasına müzik ekleme bölümünde Geçersiz Grafik diye bir hata alıyorum yardımcı olabilecek biri var mı oralarda??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuk__ -- 23 Temmuz 2009; 16:13:48 >

• kn küçük nakliye gemisinin kısaltılmış halidir.

Bildiğim kadarıyla ittifak sayfasına artık müzik eklenemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissedCall -- 23 Temmuz 2009; 19:18:20 >
  • Çok iyi oldu bu arkaplan da eklenemiyor sanırım onda da hata alıyorum çünkü çok teşekkür ederim cevabınız için
  • aynı akıbete ugramamk ıcın 1 tane de roket ;) ıyıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuk__

Çok iyi oldu bu arkaplan da eklenemiyor sanırım onda da hata alıyorum çünkü çok teşekkür ederim cevabınız için

Arkaplan ekleyebilirsin.
    [background image="Tırnakların içine görüntünün adresini yazacaksın"]Buraya ittifak sayfasının içeriğini yazacaksın.[background]

Dikkat edeceğin bir nokta da bütün diğer kodların,yazıların,resimlerin background kodu içinde olması.

Bu örneği kopyalayıp yapıştır daha iyi anlarsın.
    Örnek:

[background image="http://www.feebleminds-gifs.com/redwaveani.gif"] 

İttifak sayfamıza hoşgeldiniz.

[background]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissedCall -- 24 Temmuz 2009; 14:50:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.