Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky Türkçe Yama (ÇIKTI)!!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
26.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neccko ben 1.5.10 patch yukledım üstüne türkçe yamayı yükledim win 7 kullanıyorum 32 bit hiç bi sorun yok fsgame.ltx dosyasına gerek kalmadı.
  • Bende Yükledim Ama Oyundan Biraz Sonra Oyun Kapanıp Masaüstüne Dönüyor.Çözünürlük Değişiyor.Neden Acaba
  • Ya bu "cordon'a git" görevinden sonra turretli bir bölüm var geçemedim.

Youtube a baktımda bi eleman burda çok fena tırmalamış. Bu ne ya gülmekten yere yattım resmen :))

http://www.youtube.com/watch?v=OTrUtevuaBs&feature=related
  • quote:

Orijinalden alıntı: P€N€MY

Ya bu "cordon'a git" görevinden sonra turretli bir bölüm var geçemedim.

Youtube a baktımda bi eleman burda çok fena tırmalamış. Bu ne ya gülmekten yere yattım resmen :))

Rehberle birlikte cordona git görevini kastediyorsun sanırı.
    O görevde haritadaki yere gidip düşmanları temizleyin. Sonra ekinizden adamlar gelecek onları bekleyin. Bazen o adamlar geç geliyor yada hiç gelmiyorlar. Bu oyundan kaynaklanan bir bug. Önceki kayıtlarınızdan birine dönüp tekrar deneyebilirsiniz.

• Dün itibarıyla modu türkçe yama ile entegre etmiş bulunmaktayım. Oyunun tamamını bitirip test aşamasını geçtikten sonra paylaşıma sunmak için seninle irtibata geçicem .
    Şuan için oynanabiliyor sorun çıkmadı Cordon bölgesini geçtim. Oyun çok daha zevkli bir hal aldı diyebilirim

neccko arkadaşımızın yaptığı yama ile birlikte oynanabilecek Modla gelen yenilikler

Silahlara özel dürbün seçenekleri
    İkincil silah olarak tabanca yerine MP5 kullanabilme
    500 kg ağırlık limiti (talep gelirse dahada üste çıkarılabilir
    SVD Dragunovun kaplaması ağaç kaplama
    Atmosfer detayları vs
    bunun gibi bir çok yenilik daha var vaktim olmadığı için şuan yazamıyorum
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Kartalı -- 14 Nisan 2010; 13:08:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neccko

quote:

O görevde haritadaki yere gidip düşmanları temizleyin. Sonra ekinizden adamlar gelecek onları bekleyin. Bazen o adamlar geç geliyor yada hiç gelmiyorlar. Bu oyundan kaynaklanan bir bug. Önceki kayıtlarınızdan birine dönüp tekrar deneyebilirsiniz.

Hayır reberle birlikte Cordon a gittim, sonrasında açılan bölümden bahsediyorum.

@Anadolu Kartalı bende 500kg modu yüklü sorunsuz çalışıyor birde bu yediğimiz mermilerin hasarını azaltan bir formül varmı? Cordon da ordudan gelen turret ateşi ağaç gövdelerini bile deliyor aşağı inene kadar telef oluyorsun o da yetmiyormuş gibi ordudan gelen askerlerin zırhına mermi işlemiyor aşağıdaki taşın arkasına saklanıp bekliyorum askerler yaklaşınca pompalıyla ağzına ağzına iki üçtane sıkıyorum zor ölüyorlar.
    Oyunu zorluk seviyesi olarak "ezik" (sağolsun neccko usta bu şekilde çevirdiğinden olsa gerek) seçmeyi yediremediğimden "stalker" modunda oynuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P€N€MY -- 14 Nisan 2010; 22:15:52 >

• teşekkürler neccko
  • http://stalkertr.yetkinforum.com/

arkadaşlar sitemize dahil olun, sıkıntılarınızı orada da yazabilirsiniz, çözümler bulunur, oyun hakkında bir çok sorununuzu dile getirebilirsiniz. Üstelik hazırladığımız Shadow Of Chernobyl çeviriside o sitede yani S.T.A.L.K.E.R. Türkiye'de yayınlanacak...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neccko

quote:

Hayır reberle birlikte Cordon a gittim, sonrasında açılan bölümden bahsediyorum.

@Anadolu Kartalı bende 500kg modu yüklü sorunsuz çalışıyor birde bu yediğimiz mermilerin hasarını azaltan bir formül varmı? Cordon da ordudan gelen turret ateşi ağaç gövdelerini bile deliyor aşağı inene kadar telef oluyorsun o da yetmiyormuş gibi ordudan gelen askerlerin zırhına mermi işlemiyor aşağıdaki taşın arkasına saklanıp bekliyorum askerler yaklaşınca pompalıyla ağzına ağzına iki üçtane sıkıyorum zor ölüyorlar.
    Oyunu zorluk seviyesi olarak "ezik" (sağolsun necco usta bu şekilde çevirdiğinden olsa gerek) seçmeyi yediremediğimden "stalker" modunda oynuyorum :)

Dediğin şekilde değil fakat silahların vuruş gücünü mod sayesinde arttırabiliyoruz. Yani bir dragunov tüfek 1 mermi de indiriyorsa tamamen gerçek hayattaki gibi moddada öyle. Ayrıca diğer silahlarında güçleri gerçek hayattakine göre kotarılmış . SIrf daha gerçekçi olsun diye Kalashnikovun gerçekteki sesi koyulmuş :)

Bahsetmiş olduğun yer gerçekten zor ama geçilmesi imkansız değil. Alttaki ağacın üstünden zıplayıp doğru devam etmen gerek bu arada medic e tuş ekle yani mesela M harifine medikit tuşunu ata .Ayrıca ordan yakayı sıyırınca git üssü bas , baya bi mervi zerzavat topluyorsun .Tahimini 20 adam var orada ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Kartalı -- 14 Nisan 2010; 18:52:43 >

• Teşekkürler dostum. Tırmalamaya devam diyorsun yani neyse ben biraz daha uğraşıyım bakalım:)

edit.:olay med-kit e kısa yol atamaktan geçiyormuş orayı geçtim tekrar teşekkürler. Bu arada Sidovrich den yeni görev aldım ama gece bastırdı ve sağnak yağmur var acaba sabahı mı beklesem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P€N€MY -- 14 Nisan 2010; 23:33:49 >
  • mükemmel bir çalışma olmuş.emegine saglık.
  • Oyunun soununda video girmeden onceki telsiz konusmalarında ne diyor acaba , oyunun sonuyla da alakalı ufak bir yazı yazarsanız sevinirim. SOC u oynamadım henuz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminoasit -- 18 Nisan 2010; 16:18:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aminoasit

Oyunun soununda video girmeden onceki telsiz konusmalarında ne diyor acaba , oyunun sonuyla da alakalı ufak bir yazı yazarsanız sevinirim. SOC u oynamadım henuz .

Pc'ye format atmak zorunda kaldım. Oyunu da kuramadım henüz. Dvd'yi bir arkadaşa vermiştim ondan gelince kurup oradakilere bakarım.
  • işte pc de oyunu biraz da bu yüzden çok seviyorum.

çok teşekkürler emeği geçen herkese tek tek teşekkür

verdiğiniz son yama oyunun ilk haline direk yüklenebiliyor mu yoksa patch ler sıraylamı yüklenecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 19 Nisan 2010; 23:37:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksmoke

işte pc de oyunu biraz da bu yüzden çok seviyorum.

çok teşekkürler emeği geçen herkese tek tek teşekkür

verdiğiniz son yama oyunun ilk haline direk yüklenebiliyor mu yoksa patch ler sıraylamı yüklenecek?

Direk ilk haline kurabilirsiniz. Büyük ihtimal çalışacaktır. Eğer sorun çıkarsa sadece en son patchi yüklemeniz yeterlidir.

Oyunu kurduktan sonra fsgame.ltx'in yedeğini alın. Eğer modu kurduktan sonra sorun çıkarsa yedeğini aldığınız fsgame.ltx'i tekrar oyunun kurulu olduğu yere atın.
  • hayır ben 1.5.10 patchi oyunun ilk haline kuruluyormu diye merak etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 20 Nisan 2010; 23:23:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksmoke

hayır ben 1.5.10 patchi oyunun ilk haline kuruluyormu diye merak etmiştim.

Kurulur =)
  • Ellerine sağlık ellerin dert görmesin arkadaşım daha nice yamalara
  • çok teşekkür ederim size minnettarız
  • 'Can't the open Fsgame.ltx' hatası alıyorum. Sebebini bilen var mı?? Dosyanın yedeğini almıştım lakin yine de aynı hatayı vermekte

Edit: Hallettim arkadaşlar. Yapan arkadaşın eline koluna sağlık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 23 Nisan 2010; 16:17:41 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.