Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R Serisi Hakkında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
7.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende başlıcam bakalım dediğiniz sırayla , yazılanları okuyunca sabırsızlandım :)
  • Bende indirdim shadow of chernobly yi bakalım nasilmis bu seri :)

Bu akşam başlayacağım inşallah :)

Ayrıca modlarla güzel diyenler var bana mod onerisinde bulunabilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dead Space 2 çok az korkarak bitirdim .
    Fakat stalker serisinde aksam korkudan gidemezdim gece ufak bir birliğin yanında sabahlardım gitar eşliğinde , kasvetli havalarda o çaresizlik hissini çok iyi veren bir oyun sanki içindesiniz oyunun kısa olmasına rağmen patikalardan değil anayollardan hep gittim sebep belli geriliyordum .

• Bu gerilimi SoC'mi verdi, Yoksa serinin diğer oyunları mı? Ben shadow of chernobyl'i save dosyalarımın silinmesi sonucu yarıda bırakmıştım ve hiç gerildiğimi hatırlamıyorum. Diğer iki oyundan hangisini oynamamı önerirsiniz?

• Defalarca, hem modlarla, hem orjinal hali ile, ilk çıktığından beri oynadım, bitirdim. Mutlaka masterda oynayın. Call of pripyat'ın grafik ile alakalı bir modunu indirmiştim, geçen sene, açık alanda, fotorealistik görüntü veriyordu, motorun eskiliğine rağmen. Wolfenstein 3d yıllarından beri FPS oynuyorum. Çıkan her FPS oyununu oynarım. Hala en sevdiğim FPS Stalker. Soc'de ne kadar özel zırh, özel silah, artifact varsa hepsini toplamıştım kasıp. Tek bir silah için günlerce uğraşmıştım. Sonunda silahı taşıyan adamı, Yantara giden yolda, boş bir hangarın içinde ölmüş olarak bulmuş, silahı almıştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

Defalarca, hem modlarla, hem orjinal hali ile, ilk çıktığından beri oynadım, bitirdim. Mutlaka masterda oynayın. Call of pripyat'ın grafik ile alakalı bir modunu indirmiştim, geçen sene, açık alanda, fotorealistik görüntü veriyordu, motorun eskiliğine rağmen. Wolfenstein 3d yıllarından beri FPS oynuyorum. Çıkan her FPS oyununu oynarım. Hala en sevdiğim FPS Stalker. Soc'de ne kadar özel zırh, özel silah, artifact varsa hepsini toplamıştım kasıp. Tek bir silah için günlerce uğraşmıştım. Sonunda silahı taşıyan adamı, Yantara giden yolda, boş bir hangarın içinde ölmüş olarak bulmuş, silahı almıştım :)

Özel zırh, özel silah derken?
    Hocam konuyu okuduktan sonra yarıda bıraktığım oyuna tekrar baştan başladım. Böyle şeylerin olduğunu bilmiyordum. Bu gece sabaha kadar oynamayı planlıyorum. Biraz anlatabilir misin bu silahları, kimin veya kimlerin taşıdığını ve o taşıyan elemanları nasıl bulacağımı?

• Steam üzerinden Stalker serisini Windows 10'da oynayabilen var mı ?

• 15Days kullanıcısına yanıt
    Unique itemların inventory görüntüsünde yeşil üstüne beyaz yukarı ok işareti olur.

http://stalker.wikia.com/wiki/Category:Unique_weapons
  • Alırken bundle alın arkadaşlar . Pripyatta 2 sene önce onlinede girenler oluyordu katılım vardı ama dier 2 seride kimse yoktu .

Online oynamak için steamdeki kodu bi yerden aktif ediyorduk başka türkü girmiyor onlineye .
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    Hocam uzmanına bir soru sorayim

Oyunda nişangahı adama tutuyorum ama 10 mermiden sadece 1 tanesi vuruyor

Adam vurmak çok zor bunun için bir taktiğin varmi ?? Şimdiden teşekürler :D

Bu arada oynamayan varsa kesinlikle oynasın harika otun

• En başta silahın modeline göre ne yaparsan yap silahın kendisi isabetli olmuyor. Yani Fn200 ile aks arasında fark oluyor baya bir.

Silahın çok eski, yıpranmış olmasın, mümkünse yepyeni olsun ve yeniliği çeyrek azaldığında değiştir.

Otomatik silahlarda kesik kesik ateş et.

Mermi hız ve güç kaybettiği için uzak mesafede daha yukarı nişan al ve kaliteli (zırh delici vb.) mermi kullan. Mesafe çok yükselince silahın artık o mesafede etkili olmuyor, yapacak birşey yok.

Bu oyunda headshot harici ateş etmek boşuna mermi israfı. Zırhlar çok etkili, mutlaka kafaya nişan almaya alış, ilerleyen bölümlerde exolular falan çıkacak. (zırh delici mermilerde işe yarar ama kafaya çalışmak daha iyi. hatta exolarda yada benzer güzel zırhlarda, kafaya bile 2-3 kere sıkmak gerekiyor, dediğim gibi uzaktan ateş edince mermi güç kaybediyor)

Tüm bunlar dışında, hemen hemen her mod (oyunu genel olarak aşırı zorlaştıranlarda dahil) silah isabetliliğini ve düşmanın hasar almasını arttırıyor, bu açıdan kolaylaştırıyor oyunu. Ama benim tavsiyem, oyunu modsuz olarak (vanilla) oynaman ilk başta. Sonuçta quick save'i olan bir oyun :)

Oyunu modsuz oynuyorum. Tecrübelerini paylaştığın için çok tesekkur ederim hocam ellerine sağlık

Birde son olarak ölünce beni otomatik son saveye yonlendirecek bir mod varmı ? Ölünce menüye gitmesi bayağı can sıkıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28ky28 -- 21 Ocak 2016; 4:25:41 >
  • Ben şu an steamdan Shadow Of Chernobyl'i Windows 10 tablete indiriyorum. Performansı/çalışıp çalışmadığını bildiririm. Adil kullanım kotası yüzünden oldukça yavaş indiriyor.

Bu arada oyun steamda biraz pahalı. Daha ucuza almak istiyorsan G2A diye bir site var. Orada socun steam kodu 13, 14 liraya satılıyor.

Ayrıca Gog.com kodlarıda var. Soc 5 lira, Cs 6-7 lira, Cop 8-9 liraya bulunur. Ben Cop'un gog kodunu g2a dan aldım.

---------

Bu arada seri hakkında bir sorum var. Ben ilk oyunu 7-8 sene önce oynamıştım biraz. Aynı şekilde Call Of Pripyatıda oynamıştım başlarını. Bunlardan birisi hakikaten acayip tırstırmıştı beni. Hatta nefes nefese bırakmıştı.( O zaman 13-14 yaşlarındaydım). Hatta sırf o gerilim ve zorluk yüzünden bırakmıştım oyunu. Bu Soc'muydu, cop'muydu?
    Bide Call of Pripyat çok beğenilmişti o zamanlar. Ama Clear Sly çok eleştirilmişti. Bu clear Sky'ı almalımıyım? Hazır 6 liraya alınabiliniyorken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boris234 -- 21 Ocak 2016; 7:24:26 >

• boris234 B kullanıcısına yanıt
    Hepsini al kardeşim oyun seri ve birbirleriyle bağlantılı , soc oynamışsındır sen gelçi cop ta ürkütücüydü ama soc zorluk olarak daha zor bence , bundle al geç karşıya . Ben zamanında bundleyi 12 liraya falan almıştım :D

Şu an bundle 60 tl , 40 tl ye hediye edebilirim bundleyi isteyen olursa .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 21 Ocak 2016; 9:42:56 >
  • Ölünce quick load'a bas (F7 yada F9 du sanırım)
    Kış indirimlerinden 30 tlye bundle paketini almıştım.3 ü de çalışmıyor nedense.

SoC'da yeraltına indiğimde tırsıyordum sadece.Diğerini oynamadım.

• Şu an oyundan çıktım. Soc oyunu sorunsuz çalışıyor. Hatta bir tablete göre oldukça akıcı şekilde 1280x768 highte minimum 30 maximum 50 fps arası gidip geliyor.
    Tabletin özellikleride piyasadaki en kötü ekran kartı bay trail ve 2 gb ram.
    Eyv hocam akşam ailem gelince denicrm hepsini :D

Windows 10 kullananların çoğunda bu sorun varmış.Belki tablet kullandığınız için sizde oyun açılıyor olabilir.

• Yok tablet kullanmayla alakası yok. Aynı işletim sistemi sonuçta masaüsütüyle. windows 10 home 32 bit. Yani Windows 10'da çalışıyor oyun. Yabancı forumlarada baktım bir çok kişi windows 10'da call of pripyatı oynuyormuş.
    Siz bence biraz kurcalayın belki çalıştırabilirsiniz oyunu.

-----

Bu arada korkunç olan oyun Call Of Pripyattı hatırladım socu oynadıktan sonra. Soc daha zordu ama hatırladığım kadarıyla korkunç sahne yoktu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.