Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. Tarzı Oyun Önerisi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
6.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JackPierre

quote:

Orijinalden alıntı: StalkerTR

biri yazmış binaların hasar alması hee tabi battlefield dı ya bu oyun aksiyona boğulsun. Elimizde roket atarla dolaşıyoruz ya binaları yıkmamız lazım tank savaş uçağı kullanıyoruz ya çevre yıkılmalı. Sen ne bu oyunu anlamışsın ne anlayacak zekan var. Gidin mw3 oynayın stalker ı kirletmeyin.

Bi git öteye 2 dk stalker oynamış fanboy olmuş... git metro 2034 last ligth oynanış videosunu izle sonra gel demek istediğimi sindire sindire oku anca öyle anlarsın. Bir oyunda çevre ile etkileşim ne kadar artarsa gerçekçilikte o oranda artar(bkz. doğru orantı)

insanların zekalarını eleştirmek anca kişiliği oturmamış ergenlerin yapacağı şeydir bu konu bi faydan olmadığını bildiğim için daha da kirletme istersen..

oyunun adı metro last night, daha iki kitabını bile okumamışsındır bana gelip tiyatro oyunculuğu yapma. stalkerla ilgili bir ... bilmezler gelir oyun şöyle olsun ahoewosoa süper yalnızlık hissi şöyle böyle grafik de oldu mu binalar ağaçlar da yıkılsın onu da istiyorum sonra multiplayer olsun kapışalım aksiyon ciuv ciıv....... ya kah git bf3 oyna bana ergen fanboy dedi ya, senin yaşın kaç göster bakayım amcalara ... neyse :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  S.T.A.L.K.E.R. Tarzı Oyun Önerisi

Kendi kendine bişeyler saçmalamışsın aklı sıra komik(!) olmaya çalışmışsın da olmamış be. Oyunu satarken kitabını da okumak zorundasınız diye bi kural yok isteyen okur isteyen direkt oyuna başlar bu seri hakkında büyük görme yada bilmişlik taslama hakkı doğurmaz, old school tarzına bağlı kalmak istiyorsan yeniliklere kapat kendini o zaman klişe oyunlara ada kendni, yine diyorum çevre ile etkileşimi ne kadar arttırırsan gerçekçilik hissine o kadar yaklaşırsın. Yine de bu senin 2dk stalker oynamış fanboy olmuş gerçeğini değiştirmez şimdi git sidik yarıştırıcak başka birini bul aklın sıra kale almamaya çalışmışsın onuda bok etmişsin.

• akıllı forum üyesi ben de sana oyunun adının metro last night olduğuna dair bir görsel getiririm olur biter git steam a ys da yayınlanan videolara bak oyunun adı ne gör. Neyse uzatmanın anlamı yok sonuçta internet ortamı her türlü senin zeka seviyende olan kişilerin yorumlarını görebiliyoruz ne yapalım katlanacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 21 Ağustos 2012; 23:46:34 >
  • s.t.a.l.k.e.r online diye oyun mu varmış yeni duyuyorum sadece shadow of chernobyl oynadım stalker serisinden
  • quote:

akıllı forum üyesi ben de sana oyunun adının metro last night olduğuna dair bir görsel getiririm olur biter git steam a ys da yayınlanan videolara bak oyunun adı ne gör. Neyse uzatmanın anlamı yok sonuçta internet ortamı her türlü senin zeka seviyende olan kişilerin yorumlarını görebiliyoruz ne yapalım katlanacağız.

oyunun adı last light dostum, last night değil. Umarım forumu terketmezsin bunun üzerine.
  • Bir konudada kavga çıkmasın oyun konusunda bile kavga çıkarmayı başarmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Tavsiye edilen oyunlar yada denediklerin farketmez stalker havasını yaşatan bir oyun ne yazıkkı yok. Stalker farklı bir tarz. Stalker türünde oyun bulursun ama tarzında çok zor o yalnızlık hissini stalker kadar iyi yaşatan bir oyuna rasgelmedim. Gece arkandan gelen bloodsucker hırıltısının verdiği gerilimi yaşamak bile başka gece görev yapmaya korkuyodum :D

aynen müthiş atmosferi vardı keşke şu oyunu bi firma alsada yenisini yapsa :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

evet beyler bu tarz oyun var mı? insana yalnızlık hissi yaşatan hayatta kalma oyunu istiyorum şuan bütün stalker serisini yükledim modlarla beraber oynuyorum fallout3/new vegas var ..

Ben de s.t.a.l.k.e.r. manyağıyım. Oyunda sırf zevkine çıkarım en yüksek binanım çatısına, manzarayı seyrederim filan. Öyle bir oyuna ben daha denk gelmedim. S.T.A.L.K.E.R. 2 çıkacak diyorlardı. Sen sabret, Bethesda Stalker hakkını boşuna almaz

inş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mertdnc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mertdnc

quote:

Orijinalden alıntı: ymetin

stalker ve metronun en kötü yanları bitmeleriydi ne yazıkki gerizekalı insanlar gibi battlefield ve modern warfare de oynayamıyorum , çok hafif kalıyolar ve üzücü olan bu oyunlar 6 ayda 1 çıkıyor ama eşek hoşaftan anlamadığı için stalker metro bu sıklıkla çıkmıyor bok gibi piyasa hiç iyi oyun yok keşke bende mal olsaydımda bf ve mw oynayabilseydm büyük bir keyifle ne güzel heryere roket atardım

Ne demeye calisiyorsun? Oynadigin oyundan dolayi zeki misin? İnsanlari oynadiklari oyuna gore mi kiyasliyorsun? Eger bu mesajinda ciddiysen oynayanlar degil ama sen agir gerizekalisin. Boyle tam sigirindan.

İmla kurallarina bile uyamayan biri nasil insanlari boyle yargilar anlamiyorum.

Arkadaş "çelik yeleğin üstünden bıçakla adam öldürülebilen bir oyunu oynayıp zevk alabilen varlıklar" demek istemiş "gerizekalı insanlar" diyerek. Yani oyun FPS olmasına karşın içinde RPG öğeleri barındırmalı, yoksa film izlemekten farksız olur. COD oynadığın için filan alındıysan söyleyeyim yani; biraz daha gerçek gibi görünen bir "Counter Strike" oynuyorsunuz.

Bilgisayarimda cod yok. Bf3 var onu da bitirip sildim. Adi oyun olan bir seyde celik yelegin ustunden bicaklasam ne olur? Bu kadar gercekcilik bekleyip de stalkera nasil tapiyorsunuz? Tamam iyi oyun ama fizik sifir.
    Sonuc olarak adam ilk cikan fps oyununu oynasa bile bu onun zekasini olcmez.

Fizik sıfır ama en azından bir questi yapıp yapmamak bizim elimizde. Ve tapmamızın sebepleri; Çernobili konu alan ilk oyun, İlk open-world FPS'lerden biri, öyle bir atmosfer var ki yanlız olduğunuzu dibine kadar hissediyorsunuz. Bir oyunun oynanmaya değer olması için size özgürlük (RPG) vadetmeli.

Zeka konusuna gelince... Zeka 8'e ayrılır. Stalker delisi bi adamın, COD delisi bir adamdan 3 çeşit zeka alanında daha iyi olduğunu söyleyebilirim: Sosyal Zeka, Müzik Zekası, İçsel Zeka. Bu o adamı gerizekalı yapar mı, belki yapmaz ama o adama geri zekalı diyen kişinin haklı olup olmadığını da bilemezsin çünkü kendisiyle kıyaslıyor olabilir. Hatta haklı olduğuna eğilim göstermen, bulgulara göre daha kabullenilebilir bir davranıştır.

hay ağzına sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: Technology41

quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Tavsiye edilen oyunlar yada denediklerin farketmez stalker havasını yaşatan bir oyun ne yazıkkı yok. Stalker farklı bir tarz. Stalker türünde oyun bulursun ama tarzında çok zor o yalnızlık hissini stalker kadar iyi yaşatan bir oyuna rasgelmedim. Gece arkandan gelen bloodsucker hırıltısının verdiği gerilimi yaşamak bile başka gece görev yapmaya korkuyodum :D

aynen müthiş atmosferi vardı keşke şu oyunu bi firma alsada yenisini yapsa :S

keşke hocam tek beklentimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 20 Kasım 2012; 1:40:34 >
  • Birşey sorucam Stalker shoc'a Stalkersoup modunu kurucam ancak türkçe yamayla birlikte yaparsam bir sorun olurmu ? yada nasıl kurmalıyım bi yardım lütfen?
  • stalker kalmadı Survarium verelim.
  • Çok savaş oyunu oynadım cod olsun moh olsun hiç biri stalkerin yanına gelemz bu oyunu oynamayan zaten oyun oynadım demesin .
  • Arkadaşlar stalker lost alphayı indirebileceğim bi torren varmı birde bu oyun seriden farkı nedir oynamaya değermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

Arkadaşlar stalker lost alphayı indirebileceğim bi torren varmı birde bu oyun seriden farkı nedir oynamaya değermi

O mod halen daha çıkmadı adamlar resmen yeni oyun yaptı , oyun motorunu geliştirdi , yeni hikayesi var ve oyun open world'a çevirildi... Onun dışında L.U.R.K. 1.2 yi de bekliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

Arkadaşlar stalker lost alphayı indirebileceğim bi torren varmı birde bu oyun seriden farkı nedir oynamaya değermi

O mod halen daha çıkmadı adamlar resmen yeni oyun yaptı , oyun motorunu geliştirdi , yeni hikayesi var ve oyun open world'a çevirildi... Onun dışında L.U.R.K. 1.2 yi de bekliyorum.

Sanki bu lost alphayı oynamıştım gibime geliyor . Demek başka bir moddu .

Bende stalker serisini orjinal aldım online oynamak için ama pek beğenmedim online modlarını .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

quote:

akıllı forum üyesi ben de sana oyunun adının metro last night olduğuna dair bir görsel getiririm olur biter git steam a ys da yayınlanan videolara bak oyunun adı ne gör. Neyse uzatmanın anlamı yok sonuçta internet ortamı her türlü senin zeka seviyende olan kişilerin yorumlarını görebiliyoruz ne yapalım katlanacağız.

oyunun adı last light dostum, last night değil. Umarım forumu terketmezsin bunun üzerine.

yok gitmedim bir yere last night ismini görmüştüm bir yerde o yüzden öyle kalmıştı aklımda o zamanlar.

http://www.digitalspy.co.uk/gaming/news/a317733/metro-2033-sequel-renamed-last-night.html

• JackPierre kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar bende bir stalker aşığıyım ve tüm seriyi bitirdim bu lost alpha çıktımı çıktıysa önerirmisin ?

• Lost Alpha çıktı. Yüklemek için oyuna ihtiyaç yok.
    http://www.moddb.com/mods/lost-alpha
  • Ejihov E kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam hemen yüklüyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.