>>S.T. DUPONT ÇAKMAK SEVERLER VE KULLANICILAR KULÜBÜ<< (3. sayfa)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: GsokteArkadaşlar orijinal mi? Modeli nedir? Ve ederi tahminen ne kadardır?
(Üzerinde isim yazıyor alt tarafında babam ismini yazdırmış sanırım)
bu da orijinaldir. biraz yıpranmış. bakımını yaptırıp hayata döndürmeniz dileğiyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Murder Inc.bu da orijinaldir. biraz yıpranmış. bakımını yaptırıp hayata döndürmeniz dileğiyle.
Alıntıları GösterTeşekkürler, peki model olarak nedir bu?
quote:
Orijinalden alıntı: GsokteTeşekkürler, peki model olarak nedir bu?
Alıntıları Gösterrica ederim. tip line 2 ama tam olarak model kodunu bilmiyorum. altın kaplamadır
Merhabalar
Öncelikle tutkunuz ,paylaşımınız aydınlatıcı ve muhteşem. Benim de babamdan kalma yıllardır aktif kullandığım çakmağım var.Bunun hakkındaki yorumlarınızı merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ssakc -- 1 Nisan 2021; 1:28:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu nasıl bir çakmak çeşidi la internete bakayım dedim fiyatlarına ne biçim fiyatları
-
-
-
merhabalar abimden kalan bir çakmak geçti elime ama çok bakımsız ve solmuş orijinal olup olmadığını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim. ayrıca İstanbul'da yaşıyorum bakımını tamirini vs nerede yaptırabilirim.
cevap için şimdiden çok teşekkür ederim
-
Çakmağınız buz gibi çakmadır, hiçbir orijinal Dupont seri numarası 4FK ile başlamaz, fontu bu kadar büyük ve nizami olmaz, dahası 8 rakamlı hiç olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X