Şimdi Ara

S video ile laptop u tv ye bağlamak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
31.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Açılmış win. üzerinde, ekran kartı çipinin program ayarlarını değiştirerek yapabileceğin birşey. ama fonksiyon tuşu+F10 (Hangi F tuşu olacağı markaya göre değişebilir) yaparak şansını deneyebilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: MOS

merhaba

benim de pavillon serisi bir laptopum var ve monitörü bozuldu. şimdi servise vermeden önce bir şekilde görüntü alıp, içindeki şahsi dosyalarımı yedeklemek istiyorum.

şimdi tv out kablosunu takıp, laptop 'un power düğmesine basarsam görüntüyü tv 'den alabiliyor olmam mı gerekir? yoksa bu işlem, açılmış bir windows üzerinde, yazılımla desteklenerek yapılan bir olay mıdır?

bir de harici monitör çıkışı var sanırım, oradan bir pc monitörüne bağlayabilir miyim laptop'u?

sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 20 Mart 2008; 11:50:23 >

• Merhabalar arkadaşlar. Ben dün itibari ile asus m51SN250Dv aldım.

Kutudan aşağıdaki kablo çoktı. Bu kablo ile tv den nasıl görüntü alırım.

Yardıumcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar...

S video ile laptop u tv ye bağlamak?
  • arkadaşlar, gittim ve "djefecan" arkadaşın sölediği scartı, s-video ve tos kablolarını aldım. ancak tv den görüntü almak için hangi ayarları yapmam gerektiğinii bilmiyorum. Toshiba A-200 kullanıyorum ve ekran kartı N-vidia go7300. N-vidia desktop manager ile bişeyler yapmam gerekiyor galiba. bana ne yapmam gerektiğini söleyebilir misiniz?
  • arkadaşlar görüntü kalitesi berbat. yazılar okunmuyor. dikey çizgilerde sürekli bi titreşim var. renkler kötü. ben heveslendim yaptım ama kullanmam heralde. lcd ekranımız olursa onu da hdmi la test ederiz bi gün inşallah. ama tekrar sölüyorum kaliteye önem veriyosanız s-video size 80'lerden fazlasını vermiyor... sevgiler saygılar...
  • Test ettiğin tv crt'ydi herhalde. Ben de aynı sonucu almıştım. LCD TV lerde iyi görüntü alınabildiğini söylüyorlar, ekran kartından da gerekli ayarları yapmak kaydıyla tabii ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: djefecan

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

quote:

Orjinalden alıntı: istanbuli

bende bi soru sorsam ...
    s kablo ile laptopu bağladım ve görüntü aldım ama siyah beyaz görünüyor ...çözünürlük felan değiştirdim ama olmadı ...kablo 9800pro nun kablodan olabilir mi?

bende kameramı tv ye bağladığımda siyah beyaz olmuştu.ntcs veya pal gibi 2 seçenek var.değiştirince düzelmişti.hangisi renkli görüntü veriyordu hatırlamıyorum,değiştirerek dene.(tabi bu dediğim kamera için,laptop da nasıl değiştirecen bilemiyorum)

PalB yapınca renkliye dönüyor

aynı sorun bende de var

palB yaptım olmadı

hatta butun seceneklerı denedım
    yok

ulke ulke denedım yıne sonuc alamadım

tam sıyah beyazda degıl bazen cok cok az renklı gıbı gelıyor gozume

• quote:

Orijinalden alıntı: saxi_saxi

Merhabalar arkadaşlar. Ben dün itibari ile asus m51SN250Dv aldım.

Kutudan aşağıdaki kablo çoktı. Bu kablo ile tv den nasıl görüntü alırım.

Yardıumcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar...

S video ile laptop u tv ye bağlamak?

Konu biraz eski ama aynı sorunu yaşadığımdan yeni konu açmak istemedim. Bende bu kabloyla laptopu tvye bağlamak istediğimde renkli görüntü alamıyorum siyah beyaz oluyor. Bin bir türlü ayar denedim olmadı bir türlü. Ne yapılması gerektiğini bilen var mı?

• @SIRLI
    Aynı dert bende de var dostum. Ne yaptıysam tv'den renkli ve net bi görüntü alamadım. Sanırım benim laptopun görüntü çıkışı ntsc ve televizyon sadece pal destekliyor. Ekran kartı ayarlarından pal görüntü alacak şekilde bir seçenek varsa onu deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

@SIRLI
    Aynı dert bende de var dostum. Ne yaptıysam tv'den renkli ve net bi görüntü alamadım. Sanırım benim laptopun görüntü çıkışı ntsc ve televizyon sadece pal destekliyor. Ekran kartı ayarlarından pal görüntü alacak şekilde bir seçenek varsa onu deneyin

Hepsini denedim tek tek I-Pal, B-Pal, G-Pal, H-Pal hiçbirisinde renkli görüntü alamadım. Eskiden svideo ile direk bağlıyordum o şekilde renkli oluyordu ama televizyonun svideo girişi bozulunca videodan bağlayayım dedim. Mümkünü yok rengi getiremedim.
  • Yardim kırı loptopumu tvye bağlamak istiyorum s video kablosu aldim ve bģladım tvye sorası av geliyo amma goruntu yok yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.