INTEL PENTIUM D 3.20 GHZ ÇİFT ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ 3 GB RAM 512 MB ATI READON HD 3650 EKRAN KARTI WİNDOWS 7 ULTIMATE
VAR ANCAK HANGİ OYUNU AÇSAM MUTLAKA KASIYOR.HİÇBİR OYUNU 1280x1024 ÇÖZÜNÜRLÜKTE OYNAYAMIYORUM, ONUN DIŞINDA 1024x768 ÇÖZÜNÜRLÜKTE BİLE KASMA YAPIYOR OYUN AYARLARI MEDİUM OLMASINA RAĞMEN.SİZCE NEDEN OLABİLİR.CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
Arkadaşlar cevap verebilecek kimse yok mu, gerçekten yardımınız gerekiyor; en azından sizin sayenizde fikir sahibi olacağım. Bu konuyla ilgili araştırmadığım yer kalmadı diyebilirim ya da artık sistemimden şüphe etmeye başlıyacağım. tekrar yorumlarınızı bekliyorum...
işlemciden olabilir kardeş ama amin değilim sadece bir ihtimal..!
aslında işlemciden bende şüphe etme başladım. 7 ay önce işlemcinin üzerindeki fanı çıkartıp temizledim, işlemci ve fan arasında ısı yalıtımı için bir sıvı kullanılmış onun kuruduğunu gördüm daha sonrasında önemsemediğim için yenilemedim o sıvıyı ondan olabilir mi acaba
Benim tahminim işlemci çünkü ekran kartı fena bir ekran kartı değil o yüzden eğer teknik bilgin varsa işlemcinin soğutucu bloğunu söküp işlemciye temas ettiği yere termal macun sür ( tabii blok üzerindeki eski macunu çok sert olmayan bir cisim ile kazıdıktan sonra) daha sonra işlemcinin fanını da bir diş fırçası yardımıyla güzelce temizle . Sorun devam ederse ozaman başka çözüm yollarına başvururuz. Şimdiden kolay gelsin.