Şimdi Ara

SİZCE PC ÖZELLİKLERİNDEN Mİ KAYNAKLANIYOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

INTEL PENTIUM D 3.20 GHZ ÇİFT ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ
    3 GB RAM
    512 MB ATI READON HD 3650 EKRAN KARTI
    WİNDOWS 7 ULTIMATE

VAR ANCAK HANGİ OYUNU AÇSAM MUTLAKA KASIYOR.HİÇBİR OYUNU 1280x1024 ÇÖZÜNÜRLÜKTE OYNAYAMIYORUM, ONUN DIŞINDA 1024x768 ÇÖZÜNÜRLÜKTE BİLE KASMA YAPIYOR OYUN AYARLARI MEDİUM OLMASINA RAĞMEN.SİZCE NEDEN OLABİLİR.CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

• Arkadaşlar cevap verebilecek kimse yok mu, gerçekten yardımınız gerekiyor; en azından sizin sayenizde fikir sahibi olacağım. Bu konuyla ilgili araştırmadığım yer kalmadı diyebilirim ya da artık sistemimden şüphe etmeye başlıyacağım. tekrar yorumlarınızı bekliyorum...
  • işlemciden olabilir kardeş ama amin değilim sadece bir ihtimal..!
  • aslında işlemciden bende şüphe etme başladım. 7 ay önce işlemcinin üzerindeki fanı çıkartıp temizledim, işlemci ve fan arasında ısı yalıtımı için bir sıvı kullanılmış onun kuruduğunu gördüm daha sonrasında önemsemediğim için yenilemedim o sıvıyı ondan olabilir mi acaba
  • Benim tahminim işlemci çünkü ekran kartı fena bir ekran kartı değil o yüzden eğer teknik bilgin varsa işlemcinin soğutucu bloğunu söküp işlemciye temas ettiği yere termal macun sür ( tabii blok üzerindeki eski macunu çok sert olmayan bir cisim ile kazıdıktan sonra) daha sonra işlemcinin fanını da bir diş fırçası yardımıyla güzelce temizle . Sorun devam ederse ozaman başka çözüm yollarına başvururuz. Şimdiden kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.