Şimdi Ara

S10 Plus 128 GB 5035 lira (hepsiburada) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.161
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Stok vardı hocam o yüzden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • exynos işlemcilerin problemli olduğu seri s10 serisi ayrıca 512 gb versiyonu mediamarkt da 5000 tl ye satıldı...

4000 tl altı inmeden önermiyorum

• Yok işlemci sorunu yok batarya sorunu bıdı bıdı. Bu fiyata daha iyisini önerin. Sorun olarak değil de iddialı değil demek doğru olur.

1.5yıllık s10u 4bine satıp bunu aldım eşime. Bu telefon bu fiyata uygun. Samsung hiç sevmem ama uygun. Yarın bir gün stok bitince bu fiyatlar gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun stokları tükeniyor 4000'i görmesi zor gibi. Yeşili 5150'ye aldım Eylül'de. Benim renk tükendi. Keza siyahta öyle. Ellerinde beyaz kaldı onu da eritmeye çalışıyorlar.

• bu telefonun ne gibi batarya problemi var ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

bu telefonun ne gibi batarya problemi var ki?

"s10 plus exynos cpu battery problem" hocam bunu google amcaya sorduğunuzda birçok bilgi karışınıza çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 22 Ekim 2020; 13:35:4 >
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt

Hiç bir problemi yok. Dikkatli kullanılmazsa iphone'lar gibi çabuk bitiyor. Telefonun en iddiasız olduğu konu bataryası. Yoğun ve dikkatsiz kullanımda bir gün ancak gider. Oyun oynuyorsanız daha da çabuk biter.

Bu konuda tavsiyeler var. Arkada çalışan uygulamaları kapatma, uyku modundaki uygulamaları kapatma, kullanılmayan özellikleri, sensörü kapatma, ekran çöüzünürlüğü ayarlama, parlaklık, gece modu vs bunlara dikkat edilince büyük sorun olmuyor. Benzer durum birçok akıllı telefonda var. Özellikle yüz tanıma, parmak izi okuma vs bunlar bataryanın çabuk bitmesine neden oluyor.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    2 gun gidiyor benimki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam Google le yazsamda pek bir sonuca varamiyorum,, siz bilen adamsınız, note 10 lite ve galaxy s 10 lite modellerde de bu sorun var mı acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçta işlemci dolayısıyla batarya sorunları rapor ediliyor. Neyse kalsın iptal ettim bakalım 3500tl ye mi 10 lite düşürürsem ona bakayım.

• Bilip bilmeden konuşuyorsunuz. Sd'li versiyonu anlaşmalardan dolayı Amerika ve bir iki ülke hariç hiçbir yerde satılmıyor. Anlaşma bitince tüm telefonlar exynosla gelecek. 5000 liraya oisli iyi kamerası olan premium bir amiral gemisi telefon bulmuşsunuz beğenmiyorsunuz. bataryaya laf atıyorsunuz ama 9 saatten fazla ekran süresi alıyorum bir telefon daha ne yapsın ki ?

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt

Forumda yerlere vurulan meizu 16th var bende. 3000bataryası var. Benimki de iki gün gidiyor. Aldığım zamanlar 3000 batarya mı kaldı gibi yorumlar vardı.

Telefonuzu,nasıl kullandığınızı bilmiyorum ama s10için batarya sorunu demek saçma geliyor bana. Çok iyi değil, iddialı değil demek daha doğru. Eşimin s10unu satıp bundan aldım. Kötü olsa almazdım.

• commandx C kullanıcısına yanıt

normal instagram facebook oyun hariç aktif kullanıyorum yenı aldık 1 ay oldu ama bakalım 5100 e aldım bende

• telefon 5.130 olmuş alınır mı acaba hala

• s10e yok mu beyler =)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.