Şimdi Ara

S2 Çok kararsızım,yardımınıza ihtiyacım var ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben KKTC'de öğrenciyim ve malum yurtdışı telefon fiyatlarıda ülkemiz fiyatlarına göre gayet cazip.Bugün telefoncuya gittim ve S2(I9100) nin fiyatını sordum .Cevap:1080 Tl.. Benm kararsız kaldığm nokta ise şurası malum maliye bakanlığnın yapmış oldğu açıklama sonrasında artık yurtdışı cihazlarımza 100 Tl lik bir harç parası ödeme zorunluluğu getirldi.İşde bu noktada kafamı kurcalayan ise 1080+100 eder 1180 tl .. Şuan Nokia E5 kullanmaktym takasta ne olur dedğimde ise adam telefonunu 150 tl ye sayacağnı syledi ve bu bana çok az geldi... Yani toparlayacak olursam harç dahil telefon 1180 tl ye geliyor 150 tl de şuan kullanmakta oldğm (nokia e5) telefonumu takasa sokarsam fiyat düşecek 1030 tl ye sizce ne yapmalıym arkadaşlar .. Szin dşncelerinz şu noktada bnm için çok öenemli..Sizce değermi bu fiyata ????

• Arkadaşlar birkaç gün içinde almayı düşünüyorum ..cevaplarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafux

Arkadaşlar ben KKTC'de öğrenciyim ve malum yurtdışı telefon fiyatlarıda ülkemiz fiyatlarına göre gayet cazip.Bugün telefoncuya gittim ve S2(I9100) nin fiyatını sordum .Cevap:1080 Tl.. Benm kararsız kaldığm nokta ise şurası malum maliye bakanlığnın yapmış oldğu açıklama sonrasında artık yurtdışı cihazlarımza 100 Tl lik bir harç parası ödeme zorunluluğu getirldi.İşde bu noktada kafamı kurcalayan ise 1080+100 eder 1180 tl .. Şuan Nokia E5 kullanmaktym takasta ne olur dedğimde ise adam telefonunu 150 tl ye sayacağnı syledi ve bu bana çok az geldi... Yani toparlayacak olursam harç dahil telefon 1180 tl ye geliyor 150 tl de şuan kullanmakta oldğm (nokia e5) telefonumu takasa sokarsam fiyat düşecek 1030 tl ye sizce ne yapmalıym arkadaşlar .. Szin dşncelerinz şu noktada bnm için çok öenemli..Sizce değermi bu fiyata ????

O fiyata ülkemizdede bulunabiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• S2 Fıyat,Sarj süresi ve performans bakımından şu an harika bi seçim bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdALine

S2 Fıyat,Sarj süresi ve performans bakımından şu an harika bi seçim bence

Şarj süresi derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

quote:

Şarj süresi derken?

Baya baya sarj süresi yoğun kullanım 16 saat %30 kaldığını bilirim.One x i alınca kıymetini daha iyi anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 23 Haziran 2012; 18:35:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

quote:

Şarj süresi derken?

Baya baya sarj süresi yoğun kullanım 16 saat %30 kaldığını bilirim.One x i alınca kıymetini daha iyi anladım

Evet,One X'e göre daha iyi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: panti34

quote:

Arkadaşlar ben KKTC'de öğrenciyim ve malum yurtdışı telefon fiyatlarıda ülkemiz fiyatlarına göre gayet cazip.Bugün telefoncuya gittim ve S2(I9100) nin fiyatını sordum .Cevap:1080 Tl.. Benm kararsız kaldığm nokta ise şurası malum maliye bakanlığnın yapmış oldğu açıklama sonrasında artık yurtdışı cihazlarımza 100 Tl lik bir harç parası ödeme zorunluluğu getirldi.İşde bu noktada kafamı kurcalayan ise 1080+100 eder 1180 tl .. Şuan Nokia E5 kullanmaktym takasta ne olur dedğimde ise adam telefonunu 150 tl ye sayacağnı syledi ve bu bana çok az geldi... Yani toparlayacak olursam harç dahil telefon 1180 tl ye geliyor 150 tl de şuan kullanmakta oldğm (nokia e5) telefonumu takasa sokarsam fiyat düşecek 1030 tl ye sizce ne yapmalıym arkadaşlar .. Szin dşncelerinz şu noktada bnm için çok öenemli..Sizce değermi bu fiyata ????

O fiyata ülkemizdede bulunabiliyor

Kredi kartmın limiti yetmedği için nakit alım yapablrm..İnternet sitelerinde evet bu fiyatlara bulablme imkanım var ama dedğim gbi sorun kredi kartı..Ankara'da bu fiyatlara nereden bulablrm acaba?? Temmuz'un 6 snda Türkiye'ye gelicem de?? Bir bilginiz var mı acaba ???

• one x al kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

one x al kardeş

Arada çok fiyat farkı var kardeşim o kadarına gücüm yetmez Ama genede önerin için teşekkür ederim
  • quote:

quote:

one x al kardeş

Arada çok fiyat farkı var kardeşim o kadarına gücüm yetmez Ama genede önerin için teşekkür ederim

tegrazone desteği var işlemci mükemmel bu donanımların altı alınacak dönem değil bence
    acelesi yoksa biraz bekleyin fiyatı düşecektir

• quote:

quote:

quote:

one x al kardeş

tegrazone desteği var işlemci mükemmel bu donanımların altı alınacak dönem değil bence

Tegrazone desteği dedğinz ekran kartı ıle alakalı bir durum heralde ?? Neden ki S2 nin donanımının çok eskidğni dşnmüyorum açıkcası

• çok eskimedi ama tegra 3 olayı ve zone desteği çok farklı bi şey çıkacak uygulamalar ve oyunları en kaliteli şekilde ilkolarak siz kullanıcaksınız
    bi telefona o kadar parayı vericeksende son model olmalı niye 2. sınıf kullanıcı durumuna düşüyümki denmeli
    inşallah kafanızı karıştırmamışımdır
  • quote:

quote:

quote:

one x al kardeş

2 tane 4 çekirdekli telefon çıktı diye çöpmü oldu diğer telefonlar ?
    chainfire yüklersin bal gibide tegrazone olur mis gibide oynarsın thd oyunları.bu kadar teknoloji körü olmayın ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

quote:

quote:

one x al kardeş

chainfire yüklersin bal gibide tegrazone olur mis gibide oynarsın thd oyunları.bu kadar teknoloji körü olmayın ya.

böyle bi giriş sert oldu ama neyse
    şu anda powervr işlemcili bi android kullanıyorum ve tegra 2 oyunlarını oynamak için bile bir oyunu en az 2-3 gün kurcalamam gerekiyor chainfire vs. programlarla s2 de de durumun değişiceğini zannetmiyorum ...
    edit:imzayı yeni gördüm bunları söylemeniz normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacobıan -- 23 Haziran 2012; 19:41:48 >

• quote:

çok eskimedi ama tegra 3 olayı ve zone desteği çok farklı bi şey çıkacak uygulamalar ve oyunları en kaliteli şekilde ilkolarak siz kullanıcaksınız
    bi telefona o kadar parayı vericeksende son model olmalı niye 2. sınıf kullanıcı durumuna düşüyümki denmeli
    inşallah kafanızı karıştırmamışımdır

Teşekkürler bilgilerinz için.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

one x al kardeş

Arkadaşm siz ne dşünürsnz fiyat açısından?? İlk msjmda da belrttğim gibi sizce ne yapmalıyım ,ne dşünürsünz ??

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

one x al kardeş

böyle bi giriş sert oldu ama neyse
    şu anda powervr işlemcili bi android kullanıyorum ve tegra 2 oyunlarını oynamak için bile bir oyunu en az 2-3 gün kurcalamam gerekiyor chainfire vs. programlarla s2 de de durumun değişiceğini zannetmiyorum ...
    edit:imzayı yeni gördüm bunları söylemeniz normal

imzayla alakası yok bu durumun sandy bridge işlemci çıktı diye core i7-i5 serisi iş yapmazmı yani ? çekirdek sayısına bakarak one x ve galaxy s3 dışındaki cihazlar alınmaz demene benim tepkim bu arada 5 dakikalık bi yükleme ile (chainfire + plugin) bütün tegra oyunlarını oynuyorum

@yafux
    hocam ilerde pişman olmazsan keşke s3, one x alsaydım diye s2 daha çok güzel cihaz.yani yavaş felan kalacağından değil son çıkan modeli almak gibi bi huyun yoksa tabiki al güzel fiyat.garanti durumu nasıl onu bilmiyorum ama türkiyede geçerliyse düşünme al derim

• @car_26
    Kardeşm illa son çıkan model olsun,aman havam,forsum olsun diye cihaz almam..S2 uzun zmandır takip edip araştırdığm;donanımı olsun yazılımı olsun çok hoşuma giden bir cihazdır.Garanti durumu:Uluslararası geçerliliğe sahip 1 yıllık Samsung servislerinin garantisiymiş.Adam türkiye'de herhengi bir samsung yetkili servisine 1 yıllık süre içerisnde gtüreblceğimi syledi..
  • quote:

??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.