Şimdi Ara

S23 yerine iPhone 15 almalı mıyım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 8-10 yıldır çift telefon kullanıyorum. Ana telefonum genelde Samsung’un en son modeli ya da bir yıl geriden gelen S serisi modellerinden biri olurdu. İkincil telefonum ise iPhone’un düz modellerinden, genellikle 2-3 yıl geriden gelen bir modeldi. Bu sene ne olduysa iPhone 15 Pro aldım ve ana telefon yaptım, S21’i ise ikincil cihaz olarak kullanıyorum. Ana telefon olarak iPhone nasılmış? diye merak ettim.

Samsung’a her zaman daha fazla sempatim oldu ama MacBook, AirPods, iPad derken bir de 15 Pro alayım dedim, ekosistemi tam anlamıyla deneyimlemek istedim. Anlamsız bir bağımlılık yarattı aslında, sevdiğimden değil ama bir kere cenderenin içine düşünce çıkmak zor oluyor. Çok aksi bir durum olmadıkça 15 Pro’dan uzun süre devam ederim gibi görünüyor.

Eskiden telefonlar arasında aktarım yapmak, ROM yüklemek, root atmak bana keyif verirdi. Ama artık telefon değişiminden sonra bankaları arayıp her şeyi tekrar ayarlamak bile çok zahmetli geliyor. Yaşlandım herhalde :)

Geçen gün bir arkadaşım iPhone aldı, benden Huawei cihazından iPhone’a veri aktarımı yapmamı istedi. Her şeyi sorunsuz aktardım ama bir tek WhatsApp’ı beceremedim. iOS’a Taşı uygulaması verimli çalışmıyor, sürekli bir yerde donup kalıyor. Bu tecrübeden sonra, WhatsApp aktarımını sorunsuz yapabileceğim ücretsiz bir program bulamadığım sürece iPhone’dan devam ederim gibi duruyor.

Ama şunu da söylemeliyim MacBook, iPad gibi cihazlar kullanmıyorsanız, hala kesinlikle favorim Samsung’un S serisi modelleridir. Bu arada geçen sene S23 kullanıyordum hala Samsung da en sevdiğim telefon olmuştur S9 dan sonra.

• valla kamera diyorsan iphone

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.