Şimdi Ara

S2H VS A PRO MAX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangi anakart daha iyi ve nedenini belirtir misiniz

b450m s2h
    b450m a pro Max

pro max aldım pişman mı olmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewingunay -- 7 Temmuz 2020; 6:39:51 >

• s2h'de vrm soğutucu bloğu var, b450m a pro max vrmleri çıplak. s2h daha iyidir.
  • xGlorfindel kullanıcısına yanıt
    indirimde a pro max gördüğüm için onu aldım mecburen, olmazsa olmaz mı bu soğutma?

s2h a göre daha pahalı aldığım kart ama hata mı yaptım
  • ewingunay kullanıcısına yanıt
    hangi işlemci ile kullanacaksiniz
  • Anakart buysa berbat iade edin. Cpu beslemesi sadece 4pin ve genel görüntü pek iyi değil.

S2h alın bunun yerine.

akakce.com
    MSI B450M-A PRO MAX AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b450m-a-pro-max-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,552874025.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 4 Temmuz 2020; 16:0:37 >

• xGlorfindel kullanıcısına yanıt
    1600af veya 2600
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    evet hocam anakart o, vay arkadaş ya daha iyisini alıyorum diye kötüsünü almışım
  • Bunu tecrübe olarak alın bundan sonraki ürünleriniz de dikkat edin vrm soğutması olmayan ürünlerden uzak durun ayrıca 8 pin güç girişi ile sh2 modeli daha kararlı bir duruş sergileyecektir.
  • ewingunay kullanıcısına yanıt
    kesinlikle kullanılamaz değildir herhalde. ama iade şansınız varsa iade edip s2h alın
  • aynı şeyi yaşadım :D daha iyidir diye alıp iade ettim.Şimdi s2h siparişini veriyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.