Şimdi Ara

S3 Ekranım Patladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar öncelikle hepinize iyi akşamlar . Yaklaşık 5 Dk önce Telpa'dan aldığım S3 telefonum talihsiz bir kazaya kurban gitmiştir. Ekranda 3-5 çizik var gibi görünüyor ancak açılmıyor görüntü felan yok yani. Sanırım bizim dilimizde ekran patlaması olarak nitelendiriliyor bu durum. Yarın garantiye yollayacağım tahmini olarak bana ne yazarlar daha önce yaşayan veya bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler

• Aynı şey benim S2 ye oldu bugün.
    Telefonu arabanın kapı cebine koymuştum 2 kere kapı açılıp kapanınca olmuş herhalde.
    Garantiye girer mi bu tür durumlar?
  • Garantıye gırmez ama parça değışımlerı var yanı parasıyla değişirler sanırım. Bende bateri çalıyordum arkadaşa çekte bi fotoğraf artistliğimiz olsun dedim elinden düşürdü öyle kırıldı :)
  • arkadaşlar bilgisi olan yok mu ?
  • Oncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Benim iki arkadaşımın S3leri gözümün önünde pantolon cebi hizasından düşüp ekranları kırıldı. Servis birine 550, diğerine 600 lira fatura çıkardı. Tabii seninkinin durumu farklı olabilir bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle teşekkür ederim arkadaşım. Olacağı varmış :) . Bende öyle birşey tahmin ediyordum.Bilgi için teşekkürler
  • Ekran çalışıyorken servise o kadar para vermeyin camı kendiniz değiştirebilirsiniz ama arkadaşın panel gitmiş heralde masraflı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cam sapasağlam ancak altında film gibi bişey var o harita gibi.Ekran hiç açılmıyor ayrıca.Sizce nedir masrafı,yeni telefon mu baksak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.