Şimdi Ara

S3 İÇİN ROM ÖNERİSİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • omega bir çok hoş özellik getiriyor(googlemaps nav flash desteği note2 deki küçük penceredeki browser...) fakat telefonu stock romdan bile daha fazla yavaşlattı diyebilirim kesinlikle kasıyordu bu yüzden restore yaptım hatta restore yapana kadar bu kadar kastığını bile fark etmemiştim ultima romu deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulfikar

omega bir çok hoş özellik getiriyor(googlemaps nav flash desteği note2 deki küçük penceredeki browser...) fakat telefonu stock romdan bile daha fazla yavaşlattı diyebilirim kesinlikle kasıyordu bu yüzden restore yaptım hatta restore yapana kadar bu kadar kastığını bile fark etmemiştim ultima romu deneyeceğim

Ne oldu hocam kurdun mu ultimate yi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

quote:

omega bir çok hoş özellik getiriyor(googlemaps nav flash desteği note2 deki küçük penceredeki browser...) fakat telefonu stock romdan bile daha fazla yavaşlattı diyebilirim kesinlikle kasıyordu bu yüzden restore yaptım hatta restore yapana kadar bu kadar kastığını bile fark etmemiştim ultima romu deneyeceğim

Ne oldu hocam kurdun mu ultimate yi

hocam Allah razı olsun çok akıcı ve süper bir rom omega çok güzel şeyler ekliyor fakat ultima on numara şu anda kullanıyorum hatta bilgileri silmek zorunda kaldım kullanmak için normal modda iken bile tasarruf modu gibi gibi diyorum çünkü tam o kadar değil ama tasarruf modundan çıkarınca baya bir fark oluyor phersus 4.0 kernel ile kurdum siyah kernel kuracaktım nette bunu öven bir yazı gördüm pil tasarrufunu bu gün deneyeceğim

• yanlız ota üzerinden güncelleme gözüküyor fakat indiremiyorum netede baktım 10 diye bir versiyon var indirme linki yok heralde romu geri çektiler düzeltip geri verecekler
  • quote:

yanlız ota üzerinden güncelleme gözüküyor fakat indiremiyorum netede baktım 10 diye bir versiyon var indirme linki yok heralde romu geri çektiler düzeltip geri verecekler

hocam ben karafaruk

nick değiştim

sana 9.0.1 dosyasını vereyim oradan 10u otadan alırsın

9.0 hata veriyor otada

ayrıca v10 için sorunlu demişler 9.0.1 de kal 9.01 i cwmden kur 200 mb wipe yapmana gerek yok

http://alpha-techs.co.uk/files/roms/ultima/Patches/UltimaROM_V9.0.1_Patch.zip

• quote:

quote:

yanlız ota üzerinden güncelleme gözüküyor fakat indiremiyorum netede baktım 10 diye bir versiyon var indirme linki yok heralde romu geri çektiler düzeltip geri verecekler

hocam ben karafaruk

nick değiştim

9.0 hata veriyor otada

ayrıca v10 için sorunlu demişler 9.0.1 de kal 9.01 i cwmden kur 200 mb wipe yapmana gerek yok

wipe yapmassam bu kadar stabil çalışmaya devam eder mi?

• quote:

quote:

quote:

hocam ben karafaruk

nick değiştim

9.0 hata veriyor otada

wipe yapmassam bu kadar stabil çalışmaya devam eder mi?

zaten pach miş saolun şu anda tele aktarıyorum 5 dk ya kurmuş olurum

• Ultimate v10 sorunlu geri çektiler

Orjinal imei ile şebeke sıkıntısı yaşayanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.