Şimdi Ara

s3 kalitesinde s3 fiyatına s3 ten performansli telefon? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Avorlair

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Kısa ve net xperıa sp.

aga sen çılgın mısın 6-7 aydır alakalı alakasız her tavsiye başlığına Xperia SP ve L önerip duruyorsun anlamıyorum valla

Bende lumıa olarak senı oyle dusunuyorum ama tabı sıtemetmıyorum sanazaten bu konuda senınde cok ıyı bıldıgın gıbi s3 fıyatına daha ıyı performansı olan bır telefondur sp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertce

quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

Orijinalden alıntı: mertce

Nexus 4 te bir Lg. Ve kamerasi pil performansi yerlerde.

Kaç kere nexus kullandınız bilmiyorum yada 2000 mah tan beklentileriniz tam olarak nelerdir ama bence çok abartıyorsunuz kullanmadıysanız nexusu

1 Saat 13 dk Asphalt 8
    23 Dk İnternet
    30 Dk da Müzik dinledim herhalde o medya oluyor ama kulaklıkla dinledim yani ve hala Yüzde 34 sarjım var .

s3 kalitesinde s3 fiyatına s3 ten performansli telefon?

Nexus telefonum oldu. Pil kamera berbat. Ben s3 ten sonra nexusa para vermem.

Demeyim demeyim diyorumda sizin kullandığınız 1 telefon kötü çıktı diye kötülemeye ne bayılıyorsunuz s3 ten sonra nexus a para vermeyecekseniz siz telefon almayın bir daha rehbere 10 sn de giren bir telefonun yağ gibi akan bir telefondan iyi olduğunu iddaa ediyorsanız zaten telefondan anlamıyorsunuz kb.

• Xperıa SP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonlarınızı gün içinde 3g ile mesajlaşma ve internet surf için kullandığınızda ekran açık süresi ne kadar alınabiliyor maximium?
    ben 3g ile max 2 saat kullandığımda pil yüzde 10 lara iniyor. Bu çok saçma. 2100 mah bir bataryan olacak ve 2 saat 3g kullanımı sunacaksın. bir iphone 4 bu sürenin 3 katı kullanım imkanı sunuyor. hem de 1200 mah batarya ile. Şimdi birileri çıkıp bana şunu iddia etmesin yok efendim s3 ekranı ile iphone ekranı aynı mı? gibisinde mazeretler geçersizdir. Android i icat eden google hazretleri bu durumu düzeltmek için neler yapıyor merak ediyorum.
  • sony takoz ve lg g2yi beğenmedin demek.yeni bi s3 al ve kullanmaya devam et.bu zihniyetle başka bişey önerilmez zaten.fazlasını haketmiyosun.öyle bir bahsetmiş ki sanki bana bulunmaz hint kumaşı s3.iyi tamam güzel telefon ama ne tasarım harikası ne de aşırı güçlü bir donanımı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 6 Aralık 2013; 0:34:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

sony takoz ve lg g2yi beğenmedin demek.yeni bi s3 al ve kullanmaya devam et.bu zihniyetle başka bişey önerilmez zaten.fazlasını haketmiyosun.öyle bir bahsetmiş ki sanki bana bulunmaz hint kumaşı s3.iyi tamam güzel telefon ama ne tasarım harikası ne de aşırı güçlü bir donanımı var.
    quote:

Orijinalden alinti: ChainFrost

sony takoz ve lg g2yi begenmedin demek.yeni bi s3 al ve kullanmaya devam et.bu zihniyetle baska bisey önerilmez zaten.fazlasini haketmiyosun.öyle bir bahsetmis ki sanki bana bulunmaz hint kumasi s3.iyi tamam güzel telefon ama ne tasarim harikasi ne de asiri güçlü bir donanimi var.

ben ?una bakarym kronik problemi olan telefonlar alynmaz. Söyle bakalym s3 te hangi kronik problem var? tek sorun rehberin biraz geç açylmasy. O da yeni güncellemelerle giderilir. g2 deki mono hoparlör olayyny konu?urken sesin kar?yya bo?uk gitmesi olayyny vs. vs. nasyl çözeceksiniz. donanymsal sorunlar olunca insanyn midesi bulanyyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.