Şimdi Ara

S3 KITKAT NİYE VERILMIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamlar tutup yeniden var olan cihaza kod yazmaktansa yeni giris seviyesi cihaz cikartalim demisler. 1gb bahane tabi arayuz falan. Istense verilirdi. Fakat su da var verilseydi surekli 80-90mb kalirdi kalan ramle kasardi cihaz bu da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 5imle çayımı yudumluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsungun açıklaması yoktu 5.0a kadar verilecek diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

ramle alakali bi şey olduğunu düşünmüyorum samsung ace 4 te vereceğini açıkladı

telefon aldığımızda android 5.0 a kadar tüm güncellemeleri alacak dendi ama samsungun bu yaptığı ne şimdi?

yazık cidden bi daha samsung mu?

asla

Kim dedi 5.0 a kadar güncelleme alacağını samsung mu dedi hayır

samsung önünün açık olduğunu belirtmişti sanırım

ayrıca onu geçtim discovery alırken s3 niye almıyor tam tersi olsa makul de

Telefon çıktığında birkaç fan boy android 5.0 kadar güncelleme gelir diyor siz de hemen İnanıyorsunuz. Ayrıca kitkat alsa nolcak almasa nolcak telefon hangi sürümde stabilse o sürümde kalsın. Discovery için de aynı şey geçerli telefon kitkat aldığında uçmayacak donanımsal özellikleri değişmeyecek.

Bu sözü Samsung bizzat verdi, fanboylar değil. 60 milyon satan cihaz rezalet bir sürümde bırakıldı ve sadece 2 tane uyduruk yenilik içermeyen android güncellemesi aldı.

aynen bende tam kaynağım olmadığı için kesin konuşmadım ama samsung demişti

@gorgora44 +1

Güncelleme gelse nolcak diyenler eline bi s3 alsın kullansın biraz güncelleme ile ne kadar iyileştirilebilir anlarlar

donanim/yazılım olayından bahsetmiyorum burda

• Bir daha samsung almam. Telefondan memnun muyum ? Evet. Ama bir daha almam. Bu yaptıkları resmen ... .

• quote:

Orijinalden alıntı: gorgora44

Hala anlamayan varmı bilniyorum,lakin burada amaç s3 ü bitirmek hepsi bu. Rami yetmiyor demeyin,zira 512 mb ramli telefonlar aldı ve almaktalar kit kat i. Touchwiz diyenler, samsungun kit kat i alacağı 512 mb ve 1 GB ramli cihazlar tizen mi kullanıyor?
    Traji- komik gerçekten.

Sana yüzde yüz katılıyorum ram felan bahane etmeyin samsung ayni gün içinde 4-5 tane telefon tanitti hepside 512 mb ramli ama 4.4 ile geliyor samsung mu bir daha asla

• ibrahim1004 İ kullanıcısına yanıt

• Cm11 kurun keyfinize bakin...gmd ye cm olsa dakka durmam.

• Gencler..

samsung, s3 e android 5 e kadar yazilim verecez diye bir sey diyemez bu teknoloji efsanesi tamamen uydurma..

gelelim neden vermedigine.. sebebi kesinlikle ticari.. s4 s5 satmak varken ne diye guncelleme versin..

bunda biraz rakiplerininde payi var.. htc one x e 4.4 verse samsung da s3 e verecekti ama htc vermedi..

adama bak dalga geciyor demeyin birazdan okuyacaklariniz icin..

samsung s3 e guncelleme vermeyerek size iyilik yapti ;)

Kitkatin daha az ram yedigi yalan.. hatta samsung kitkattaki art runtimeyi cikartmis.. dalvikte calisiyor.. note 2 ve s4 te durum bu.. guncellemeyle ram dusecekti diye dusunmeyin..

4.4 te ne var ? Muzik kapagi ve kamera kisayolu olan bir ekran kilidi birde bildirim cubugundaki sarj simgesi beyaz o kadar.. aha telefon elimde gelin bakin yine kasilma mi kasilma var ve hatta yapici olacagina yikici olmus tel 4.3 te bu kadar isinmiyordu..

ek olarak knox belasini musallat etmedi telefonunuza.. simdi biz ne surum dusurebiliyoruz,ne basitinden root yapiliyor ne de custom rom atabiliyoruz.. yaparsak knox artacak garanti ucacak..s3 te boyle bir sorun yok..triangle awayla sifirlayip yolunuza bakiyorsunuz..

cok sattigi icin cyanogen de cok iyi destek veriyor..

kisacasi uzulmeyin.. kitkatin getirisinden cok goturusu var.. rama gram etkisi yok.. eskiden 600mb ram yiyen tel gecen 1.4 lerde geziyordu..

S3 hala ve hala alinip da kullanilabilecek guzel telefonlardan biri.. cekiciligini benim gozumde hic kaybetti (tasarimsal olarak.. s4 s5 den daha cekici).. insanlar goremedikleri ppi a para verip duruyor..antutu yeni bir ego tatmin araci.. parasi olan telefonu degissin degisecekse ama olmayanda kitkat gelmedi diye uzulmesin ;)

Simdi tele stock rom kurun odinle sifirdan.. sonra rootlayip gereksiz kullanmadiginiz tum seyleri silin titanyum backupla ve rahat rahat hasat olana kadar kullanin.

• Ohhhh canımada deysiiin gittim zamanında iphone aldım çatır çatıııır güncellememi alıyorum ooooh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.