Şimdi Ara

s3 mini alırsam pişman olur muyum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkes aliyor bi ben alamadim su nexus 4du

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkem2626 kullanıcısına yanıt
    çıktığı zamana göre evet güzel telefonDU, şimdi çöp :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemuska

Arkadaşlar küçük bir fikir değişikliği ile nexus4 aldım

Hayirli olsun guzel bir secim

• O zaman şuan s3 de çöp demektir pisaya çok hızlı telefon cikiyor artik bakış açıni değiştir istersen

• gorkem2626 kullanıcısına yanıt
    evet s3 de çöp telefon? nexus 4, xperia sp ve lumia 820 varken kusura bakma ama çöp :)
  • S3 mini çöpmüş İyi güldüm. Neyin kafası bu o beğenmediğiniz telefondan uzaya gitmesini beklemezseniz gayet idare eder telefon. Hatta bilgisayar bile denebilir. Kullanmadan konuşmak doğru değildir. Nexus 4 de hayırlı olsun güle güle kullan.
  • Lumia 820 mi sen neyin kafasıni yaşıyor sun asil çöp o

• @gorkem2626 tamam kardeşim, iPhone5 i bile geçip en hızlı mobil internet tarayıcısını kullanan, SunSpider testinde iPhone5 i geçen, sosyal ağ uygulamalarını en hızlı kullanan, entegrasyonu en iyi olan, en stabil telefona sen çöp diyorsan ve bu saydığım herşeyi 1100tl lik fiyatıyla yapan bir telefona sen çöp diyorsan, daha diyecek bişeyim kalmadı :)

@marslan1999 kardeşim, 600 liraya aldığın G.M. Discovery seni her açıdan özellikle de performans anlamında fazlasıyla tatmin ediyorsa, 900 liraya aldığın Xperia L nin işlemcisi S3 miniyi 3 e katlıyorsa, ve sen 800 lira verip aldığın bir telefonla "idare ediyorsan" çöptür,
    Cortex-A9 tabanlı işlemci kullanan telefon Krait mimarili telefonların yanında çöptür,
    800tl ye aldığın telefonun kamerası 5mp vasat ise çöptür, 600tl lik G.M. Discovery 8mp orta kalite, 900tl lik Xperia L 8mp iyi kalite.
    Daha sayayıımı canım kardeşim? S3 mini çıktığı zamana göre iyi telefondur, ama her telefon gibi o da eskidi, daha iyileri yerine geldi, anlatabildin mi? :)
    ve ayrıca kullanmadan konuşmak doğru değil demişsin ya, telefoncuda çalışıyorum canım kardeşim benim o telefonlar her gün elimde :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avorlair -- 11 Temmuz 2013; 13:56:38 >

• Tamam sen haklisin ama dikkat et burasi Türkiye insanlar işlemciye degil tipe bakiyo para bol olunca ayiktin

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

Tamam sen haklisin ama dikkat et burasi Türkiye insanlar işlemciye degil tipe bakiyo para bol olunca ayiktin

lumia 820, tasarım ödülü almış bir telefondan bahsediyoruz :)
  • Aldigin baski 5 mp boyutunda bile degilse 8 mp coptur. Modern combat 4 oynamiyorsan ki onu bile kaldirabilir s3 mini, krait mimari coptur. Not:S3 miniden yazdim o yuzden turkce karakter kullanamadim. Edit: 800 degil 600 liralik s3 miniyle idare(!) ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 11 Temmuz 2013; 14:43:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Aldigin baski 5 mp boyutunda bile degilse 8 mp coptur. Modern combat 4 oynamiyorsan ki onu bile kaldirabilir s3 mini, krait mimari coptur. Not:S3 miniden yazdim o yuzden turkce karakter kullanamadim. Edit: 800 degil 600 liralik s3 miniyle idare(!) ediyorum.

herkesin ihtiyacı farklı onun için s3 mini fena sayılmaz
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
     s3 mini alırsam pişman olur muyum

şu an S3 mini 800 liradır, istediğiniz telefonu garanti şartları değişmek kaydıyla daha ucuza bulabilirsiniz S4 ü 1500 e satan yer de var? tamam kardeşim Xperia L deki krait mimarili Snapdragon S4 Plus işlemci çöptür senin Cortex-A9 tabanlı işlemcin kraldır tamam ben kime ne anlatıyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

s3 mini alırsam pişman olur muyum

şu an S3 mini 800 liradır, istediğiniz telefonu garanti şartları değişmek kaydıyla daha ucuza bulabilirsiniz S4 ü 1500 e satan yer de var? tamam kardeşim Xperia L deki krait mimarili Snapdragon S4 Plus işlemci çöptür senin Cortex-A9 tabanlı işlemcin kraldır tamam ben kime ne anlatıyorum ki

Tamam. Uzatmaya gerek yok. Krait mimari daha iyidir kabul ederim ama üstünlüğünü kanıtlamaya yarayan 1-2 oyun vardır üstü tüketim çılgınlığıdır BENCE. Dediğim gibi üstün olabilir ama uzatmaya gerek yok by.oyun benim söylemek istediğim ifade etmiş zaten.

• Teşekküler

• S3 mini çöp diyen arkadaş gidip lumia 820 ye çok iyi demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberkcelik

S3 mini çöp diyen arkadaş gidip lumia 820 ye çok iyi demiş

820 s3 e 58274688 basar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ustune bıraz daha ekle s3 al bence
  • kendi google maps navigasyonu felaket kotu. konumu dogru gostermiyo bazen , arabada yer bullmk imknsz. cok kotu cok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.