Şimdi Ara

S3'mü Xperia sp'mi? ( SP ALINDI )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok fazla açıldı bu tarz karşılaştırma konuları. Ama yok karar veremiyorum :). S2 çıktığı günden beri kullanıyorum. 26 ay falan oldu sanırım ve dün yaptığım crash testlere dayanamadı ekranı paramparça oldu :) zoru başardım yani. bugün yeni telefon arayışlarına girdim.

şimdi aklım xperia sp'den yana, teknik özellik bakımından beni tatmin ediyor, dizayn açısından muhteşem bana göre. s3 e göre daha sağlam, şeffaf bar falan çok hoşuma gitti. köşeli tasarımları çok seviyorum zaten.

s3'e gelirsek çıktığı günden beri nedense dikkatimi çekmedi hiç. dizaynını pek sevdiğim söylenemez. s2 yi alırken çok severek almıştım ama s3ü kurcalamak bile istemedim arkadaşlarımda olmasına rağmen. ki android yazılımıyla da ilgileniyorum. neyse sonuçta samsung kalitesi, bildiğim alıştığım cihaz, güncellemeşer sp'ye göre daha önce gelicektir muhtemelen hatta 1 yıl önce çıkmasına rağmen spnin alamadığı güncellemeleri alabilir, aksesuar çeşitliliği daha fazla falan derken aklımı kurcalıyo.

s3 alırsam mavsini alıcam, herkesde beyaz göre göre midem bulandı artık. sp alırsam beyazını alıcam ve her baktığımda iyiki almışım dicem :) s3 mavi alırsam çok aşık olmucam ama yinede üzülmicem baktığımda sanırım :) ama bir gün android 5 fln geldiğinde s3 alırsa sp güncelleme almassa o zaman pişmanlığım çok büyük olucak. ama sony alıp farklı bir deneyiim de yaşamak istiyor gibiyim. mantıklı ikna etme çabalarıyla nolur birine ikna edin beni bugün :) teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz16 -- 21 Ağustos 2013; 23:39:59 >

• Sp s3 tokatlıyor gpu ve cpu olarak daha ustun,kasa saglam ve karizma herkesın elınde ayaga dusmus degıl 2370 bataryada super cok rahat ediyor ınsan.kesınlıkle sp,korelılerden daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eziyet01

ya bnm tek cnmı sıkan güncelleme. dediğim gibi s2 bile jelly bean e kadar geldi official olarak. s3 android 5.0 ı görür gibime geliyor. sp 4.3 ü görecek ama devamı meçhul :) ama %70 %30 sp önde şu an kafamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz16

ya bnm tek cnmı sıkan güncelleme. dediğim gibi s2 bile jelly bean e kadar geldi official olarak. s3 android 5.0 ı görür gibime geliyor. sp 4.3 ü görecek ama devamı meçhul :) ama %70 %30 sp önde şu an kafamda

Alıntıları Göster
    Xperia sp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89A521F1-A

Xperia sp

Alıntıları Göster
    anlamıyorum samsung android 5.0 sözü verdi s3 için . Sp için bu meçhul ve telefon tft ekran . Hadi donanım olarak one s ile sp aynı neden s3 ile one s i kıyaslamıyorsunuz . Tasarım açısından one s 1000 e katlar . Sony reklamcılarını yollamış buraya .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihzcn

anlamıyorum samsung android 5.0 sözü verdi s3 için . Sp için bu meçhul ve telefon tft ekran . Hadi donanım olarak one s ile sp aynı neden s3 ile one s i kıyaslamıyorsunuz . Tasarım açısından one s 1000 e katlar . Sony reklamcılarını yollamış buraya .

Donanım One S ve Sp aynı mı???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kısa bır youtube yada mobil benchmarking arastırması ıle xperıa sp 'nın s3 u ne hallere dusurdugunu bulabılırsınız,tavsıyem plastık gecen senekı modeldense tabıkı sp.bır ayda uc adet sp almıs kullanıcı olarak gonul rajatlıgıyla sp yi onerırım.

• Ben acikcasi samsungcuyumdur. Cunku 2 yildan fazladir s2 kullaniyorum ve hala su an piyasadaki en iy akilli telefonun cok gerisinde oldugumu dusunmuyorum. Milisaniyelik hiz farklari, cok dikkat edilmwdigi surece anllsilmayacak renk oyunlari, nfc, hareket sensoru vs gibi insanlarin aaa dediigi ozellikler bnm icin gereksiz acikcasi. O yuzden tlefonum kirilmasaydi asla dusunmezdim yeni bir telefon. En azinda uzun bir sure.

Simdi s3 ile sp yi kiyaslarken bariz teknik donanim acisindan sp onde. Ama destek acisidan s3 daha onde. Birde snki s3 un ekrani daha iyi daha canli gibi geldi bana. Sp biraz soluk gibi geldi ama kimine gore daha gercekci. birde tft ekran olmasi telefona dik olmayan bir aciyla bakildiginda kotu bir izlenik birakabilir. Ve S3 aldigimda sp almadim diye pisman olmam. Cunku sp deneyimim yok. Sony yok daha dogrusu. Ama sp aldigimda sorun cikarirsa, s2 deki rahatligi yakalayamazsam s3 almadigima pisman olurum. Ama buna ragmen sanirim sp alicam :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz16 -- 20 Ağustos 2013; 0:40:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Kısa bır youtube yada mobil benchmarking arastırması ıle xperıa sp 'nın s3 u ne hallere dusurdugunu bulabılırsınız,tavsıyem plastık gecen senekı modeldense tabıkı sp.bır ayda uc adet sp almıs kullanıcı olarak gonul rajatlıgıyla sp yi onerırım.

Sonunda aradığım cevabı buldum sony kullanıyorsun ve herkesinde sony kullanmasını istiyorsun sony ekranıda çabuk çiziliyor samsungtada o yok sp plastik değilde ne?

• Sp al. Guncellemeleri rom atarak da yuklersin , Sp her alanda daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Sp al. Guncellemeleri rom atarak da yuklersin , Sp her alanda daha iyi.
    Bu iki tel arasından sp bence daha iyi. Bunlar dışında lg optimus g ye de bakmalısın. Hocam ayrıca merak ettim s2 kırılmasaydı uzun süre yeni tel almazdım demişsin niye crashtest yaptın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kngkgn -- 20 Ağustos 2013; 1:28:00 >
  • Yo herkes sony kullansın ıstemem s3 gıbı ayaga dusup colık cocugun elinde olmasın.

• quote:

Yo herkes sony kullansın ıstemem s3 gıbı ayaga dusup colık cocugun elinde olmasın.

Samsungu herkes kullanabiliyor demekki de çoluk çocuğun kullanması neden seni rahatsız ediyor?bide her kesimi hitap edebiliyor samsung buda onu sonyden daha büyük firma yapıyor ne diyim Allah akıl fikir versin sonyle bozmuşun kafayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eziyet01 -- 20 Ağustos 2013; 1:55:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eziyet01

quote:

Yo herkes sony kullansın ıstemem s3 gıbı ayaga dusup colık cocugun elinde olmasın.

Samsungu herkes kullanabiliyor demekki de çoluk çocuğun kullanması neden seni rahatsız ediyor?bide her kesimi hitap edebiliyor samsung buda onu sonyden daha büyük firma yapıyor ne diyim Allah akıl fikir versin sonyle bozmuşun kafayı

Alıntıları Göster
    mavi s3

• quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

Sp al. Guncellemeleri rom atarak da yuklersin , Sp her alanda daha iyi.

+1..

• Allah akıl fıkır veemıs bana cok sukur benbsony yazıyorum sen benı tajıp edıyosun yok ıtırazım yok et yaz o senın ezıklıgın olur ama dugun yaz agzını topla,akraba evlılıgı hasta falanda bır yere kadar.sen sımdı ısıvgucu bırak benı takıp et hadı bakayım,beklıyorum.samboy

• quote:

Allah akıl fıkır veemıs bana cok sukur benbsony yazıyorum sen benı tajıp edıyosun yok ıtırazım yok et yaz o senın ezıklıgın olur ama dugun yaz agzını topla,akraba evlılıgı hasta falanda bır yere kadar.sen sımdı ısıvgucu bırak benı takıp et hadı bakayım,beklıyorum.samboy

Burası bir forum ve eğlenmek için var ve burada eğleniyoruz sınırımızı aşmadan senin yaptığın çok büyük terbiyesizlik

• quote:

Orijinalden alıntı: ukg

quote:

Allah akıl fıkır veemıs bana cok sukur benbsony yazıyorum sen benı tajıp edıyosun yok ıtırazım yok et yaz o senın ezıklıgın olur ama dugun yaz agzını topla,akraba evlılıgı hasta falanda bır yere kadar.sen sımdı ısıvgucu bırak benı takıp et hadı bakayım,beklıyorum.samboy

Burası bir forum ve eğlenmek için var ve burada eğleniyoruz sınırımızı aşmadan senin yaptığın çok büyük terbiyesizlik

haklısın kardeş
    birileri sonyle sponsorluk anlaşması yapmış galiba
    ben markacı insanları anlamıyorum sanki bir markayı savunmak insana ne kazandırırki sanki babasının şirketi laf söyletmemeler markayı savunmalar falan boş işler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kngkgn

quote:

Orijinalden alıntı: ukg

quote:

haklısın kardeş
    birileri sonyle sponsorluk anlaşması yapmış galiba
    ben markacı insanları anlamıyorum sanki bir markayı savunmak insana ne kazandırırki sanki babasının şirketi laf söyletmemeler markayı savunmalar falan boş işler bunlar

Aynen öyle gelde şimdi bunu ona anlat bazıları sabit fikirlli oluyor ne olursa olsun fikirleri değişmiyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.