Şimdi Ara

S3 neo mu S5 mini mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben yakın zamanda bi telefon alıcam ancak bir türlü karar veremedim butcem 1000 lira (ve biraz ustu) ben bu iki telefon arasında kaldım s3 neo iyi ama guncelleme hiç gelmez diyolar obur taraftan s5 mini yle ilgili neredeyse hiç kullanıcı yorumu yok ama guncelleme alması olası.S5 mini de gorduğum az yorumların da çoğu kötü ilk aldığımda iyiydi sonra 1 ay geçmeden dondu flan gibi boyle bişi varmıdır ? ve son olarak başka bir telefon oneriniz varmı ? Şimdiden teşekkürler....

• Az sonra Lg fanboyları gelir ikiside çöp der g2 al der onları boşwer önemseme
    İkisi arasında kaldıysan s5 mini çok daha iyi bir kez aralarında 300 lira fark var ama ben olsam ikisinide almam z1 compact veya z1 alırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler_Bing

Az sonra Lg fanboyları gelir ikiside çöp der g2 al der onları boşwer önemseme
    İkisi arasında kaldıysan s5 mini çok daha iyi bir kez aralarında 300 lira fark var ama ben olsam ikisinide almam z1 compact veya z1 alırım :)
    s3 neo kesinlikle alma.

s5 miniye android l güncellemesi gelir. samsung alıcaksan onu al.

ayrıca lg g2, nexus 5 ve xperia z1 de alınır o fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revision

s3 neo kesinlikle alma.

s5 miniye android l güncellemesi gelir. samsung alıcaksan onu al.

ayrıca lg g2, nexus 5 ve xperia z1 de alınır o fiyata.

Alıntıları Göster
    peki ilk aydan dondu gibi kotu yorumlar okudum öyle bir şey yaşar mıyım ? s5 mini ilk tercihimdi zaten Teşekkürler bu arada...
  • Coluk cocogu bir kenara koyacak olursak 1100 civarina kiminin zoruna gitsede en cazip cihaz g2 dir,samsungtan ozellikle s serisi ve minilerden uzak durmanizi oneririm.g2 begenmediysen z1 de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Coluk cocogu bir kenara koyacak olursak 1100 civarina kiminin zoruna gitsede en cazip cihaz g2 dir,samsungtan ozellikle s serisi ve minilerden uzak durmanizi oneririm.g2 begenmediysen z1 de olabilir.
    Söylediğin 2 modal de hem daha pahalı hemde daha önce denemediğim markalar doğal olarak ön yargılıyım uzun süre kullanıcam çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi at999 -- 8 Kasım 2014; 2:15:49 >
  • s5 mini yanilmiyorsam 1200 liraydi, onun yerine note 3 neo daha iyi olur diye dusunuyorum kalemin yaninda bataryasi da iyi olan bir cihaz, tabi samsung markasinda israr edersen
  • mike4peace kullanıcısına yanıt
    yorumları pek iyi değil gibi çok ısınıyor tarzı şeyler var .ayrıca yeni modeller (markalar) denemek isterim ama cesaret edemiyoyorum uzun süreli kullanıcam yinede teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: at999

yorumları pek iyi değil gibi çok ısınıyor tarzı şeyler var .ayrıca yeni modeller (markalar) denemek isterim ama cesaret edemiyoyorum uzun süreli kullanıcam yinede teşekkür ederim...
    Yukardaki arkadaş G2 önerenlere fanboy demişde bu fiyata daha iyi birşey önersin. G2 , z1 veya nexus 5 alın kesinlikle.
  • 2 cihazda max. 2 ay sonra kasacak.
    Farklı alternatiflere yönelin.
  • Arkadaşım beni alacağım telefon 1200 bilemedin 1300 tl olabilir daha fazlasına yetecek bütçem yok z1 ilgimi çekiyor ancak 1600 tl
  • quote:

Arkadaşım beni alacağım telefon 1200 bilemedin 1300 tl olabilir daha fazlasına yetecek bütçem yok z1 ilgimi çekiyor ancak 1600 tl
    s3 neo al, minilere hiç bulaşma ekran az büyük olacak interneti falan rahat kullanırsın.. g2 tamam güzel öneriliyor da yere düşünce o ekran kırılır aga
  • g2 veya z1
  • Abi yine soyluyorum bu iki cihazda en az 1400-1500 lira o miktarda bir butçem yok 1000-1300(maksimum) butçem var
  • http://www.n11.com/general-mobile-discovery-elite-32-gb-telpa-garantili-P25628332 al 1100 tl ye gmd elite ayın 11 ini beklersen büyük ihtimalle %11 indirim olur 1000 tl ye bile alabilirsin site sağlam telpa garantili
  • Ne yazıkki internetten alma şansım yok ....
  • quote:

Ne yazıkki internetten alma şansım yok ....
    LG G2 ve xperia z1 pek ilgimi çekmedi ama htc one ilgimi çekti vatan bilgisayarda 1400 tl ye buldum alınır mı ve evet çıtayı biraz yükselttim
  • at999 A kullanıcısına yanıt
    ben htc one kullanıyorum. aslında güzel telefon. hızlı, stabil, şık. ama artık cidden eskidi. htc one m8 bile çıkalı bir yıl olacak nerydeyse. üstelik 4mp kamerası sinir bozuyor.

bence 1400tl fiyata vatan yerine paralel ithalattan note 3, z2 gibi telefonlar düşünebilirsin.
  • revision kullanıcısına yanıt
    hala güncelleme alıyor eskidi haklısın ama çok ta ilgimi çekiyo ilgin için teşekkürler...
  • O donanim ve kamera ile 1400 verilmez yoksa guzel cihaz ama dedigim.gibi bahsettigin fiyat snapdrgon600 icin epey fazla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.