Şimdi Ara

S3'üm var İpod Touch da Almalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler S.a telefon olarak S3 sipariş ettim. Kulaklığım da Sony xb600 ayrıyetten İpod Touch da almak istiyorum.Sesi daha iyi verir diye ve yolculukta en az 10 saat müzik dinliyorum.sizce almalı mıyım pek fark var mı aralarında ?oksa boşa masraf mı diyosunuz ?

• S3'um var, itouch 5'im de var muzik konusunda olay ipod yonunde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifrnc

Beyler S.a telefon olarak S3 sipariş ettim. Kulaklığım da Sony xb600 ayrıyetten İpod Touch da almak istiyorum.Sesi daha iyi verir diye ve yolculukta en az 10 saat müzik dinliyorum.sizce almalı mıyım pek fark var mı aralarında ?oksa boşa masraf mı diyosunuz ?

Dostum çok fazla cihaz değiştirmiş, farklı kombinasyonlar deneyen biri olarak açık açık yazıcam.

Eğer s3ün ses kalitesi mideni bulandıracak derecede sana kötü geliyorsa ipod al. Fakat eğer idare eder tarzda ise ben önermem. Neden mi?
    2 cihaz taşımak en başta şarj avantajı olmak üzere bir çok artı oluştursada çok büyük bir eziyet.

Dışarı çıkıp çok gezen biri isen tek cihaz her zaman daha iyidir. Şarjım yetmez diyorsan s3 için ekstra batarya alıp cebine atabilirsin.

Bunu neden böyle ısrarla belirtiyorum. Çünkü ben benzer bişi yapıp ipod 160 gb aldım. Hatta arşivimi yanımda taşırım diye. İnanır mısın kusasım geliyor artık. Cep telefonu bir cepte, ipod bir cepte, ipoda kılıf bulamadım bu nedenle çekmeli kılıf kullanıyorum bu bir cepte, kulaklığıma birşey olmasın diye onun da kılıfını alıyorum o da bir cepte e bunun anahtarı var cüzdanı var. Derken robokopa dönüveriyorsun.

Kati surette belirtirim ki çok gezen biri ikinci taşınabilir cihazı almasın kullanmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Paran varsa al hocam fazla mal göz çıkartmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.