Şimdi Ara

S4 den M5 E Geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Şu Anki Kullandığım Telefon Samsung Galaxy S4 Uzun Bi Zamandır Kullanıyorum Artık Yetersiz Gelmeye Başladı Sony Xperia M5 Yeni Çıktı Herkesin Dilinde Diye Bi Araştırayım Dedim Ve Almaya Karar Verdim Sizce Sony Xperia M5 Almaya Değermi Yani S4 Den Geçtiğime Değermi Veya Pişman Olurmuyum (Lütfen Başka Telefon Önermeyin M5 Üzerinden Değerlendirin)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cagatay925

Arkadaşlar Şu Anki Kullandığım Telefon Samsung Galaxy S4 Uzun Bi Zamandır Kullanıyorum Artık Yetersiz Gelmeye Başladı Sony Xperia M5 Yeni Çıktı Herkesin Dilinde Diye Bi Araştırayım Dedim Ve Almaya Karar Verdim Sizce Sony Xperia M5 Almaya Değermi Yani S4 Den Geçtiğime Değermi Veya Pişman Olurmuyum (Lütfen Başka Telefon Önermeyin M5 Üzerinden Değerlendirin)

ne pişman olursun ne de üzülürsün. m5 her türlü s4'e basar geçer. Zaten samsung'un en kötü iki amiral gemisinden biri s4 biri s5'dir. İyi ki o dönemde htc one m7 almışım diyorum. halen taş gibi kullanıyorum ne donma ne takılma.
  • Ben olsam degistirmem,s4 kotu kasaya sahip olabilir ama ekran ve kamera kalitesi asla m5 den kotu degil,metal cerceveli telefonlar her zaman insanlari cezbeder cok dogaldir ama s4 o kadar da kotu bir telefon hic degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beter.böcek kullanıcısına yanıt
    kamera açısından teknosada baktığım kadarıyla ciddi bi fark var hele ön kamerasında
  • Kardeş ben 2 gun once aldım m5. Cihaz çok güzel. On kamerası müthiş ve arka kamerası da guzel.Otomatik modda super fotolar çekiyorum. İnsan elinden bırakamıyor, oyle keyif veriyor insana. Yalnız bir sorun var yazılımın biran once guncellenmesi lazım. Uygulamalardan snapchatte kamera hatası veriyor bazen. Sabah 8 de aldım şarzdan.snapchat, whatsap,tarayıcı,fotoğraf çekme, tel goruşmeleri derken Şuan 20%. İlk günlerde tam verim alınmıyor, daha da iyi olur batarya. Zaten yeni yazılımda iyileştirmeler yapılcak. Yılbaşına kadar android 6 verilir diye umuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.