Şimdi Ara

S4 i9505 3G Sorunu!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
13.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ve arakadaşlar avea da kanuşma sırasında kesilen görüşmeler için (Android 4.3) "http://d-h.st/QUu" bu adresteki modem dosyasını yükleyin
    Ben denedim. önceden devamlı kesiliyordu. Bu modem sayesinde şimdilik hiç kesilmedi.
  • bu 3g sorununu çözen varmı? telefondan nefret eder oldum
  • kalıcı bir çözüm bulamadık, artık 4g yi bekliyecez.
  • Spt box ile efs atınca duzelmiyormu hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptırdım ama geçici bir çözüm oldu 1 hafta sürmeden gene gitti.
  • Arkadaşlar i9505 için 3g sorunun kesin çözümü. imei değiştirilmiş çihazlarada görünüyor bu sorun.mantıksız gelsede öyle ben bütün romları denedim başarılı olamadım. çözümü eski 3g li ve 3g görüşme yapabilen telefon imei sini klonlayarak çözdüm avea vodafon türkcell sorunsuz çalışıyor. örnek olarak smsung L700 ya benzeri bir telefonun imei klonlayın düzeliyor. sorunsuzca güle güle kullanın. not: screen mirroring bağlantı hatası için hala bir çözüm yok.
  • i9505 telefonu Suudi Arabistandan aldım.Pasaporta işlettim.Satın aldığım satıcı ısrarla i9500 almamı söyledi.Türkiyede i9505 in 3g yi ,i9500 kadar çekmeyeceğini söyledi dinlemedik aldık,doğru çıktı.Şu an avea hat kullanıyorum benim i9505 Türkiye'den alınan s3 mini kadar 3g çekmiyor, aynı mekanda yanyana.(s3 minide avea)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcetinkaya65 -- 18 Kasım 2014; 19:18:49 >
  • Turkcell kullandigim halde ayni sorun bende de var. Yeni gelişmeler yok mu bu konu hakkında ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qualcomm işlemcisi için i9505 aldım az önce. orjinal imei ile de bu sorun oluyor mu?
  • KESİN ÇÖZÜMÜ TELEFOU STK BOX İLE EFS RESET YAPIP YENİDEN BAŞLATTIKTAN SONRA TEKRARDAN İMEİ ' ATILMALIDIR TEK ÇÖZÜMÜ BUDUR. ATILACAK İMEİ'İN 3G Lİ İMEİ OLMASI GİBİ BİR ŞARTTA YOKTUR.BİZZAT AYNI SORUNU YAŞAMIŞTIM.EFS RESET YANİ BASEBAND İLE İLGİLİ BİR SORUNDUR.VE YURTDIŞINDAN GELEN I9505 LERDE ÇOKÇA GÖRÜLEN BİR SORUNDUR.EĞER HATAY ÇEVRESİNDE İSENİZ TEKNİK SERVİS ADRESİ :İSKEDERUN İNÖNÜ ORTAOKULU GİRİŞ KAPISI KARŞISI PRO TEKNİK
  • Aynı sorunu yaşıyoruz. İmei attıktan sonra s4'de LTE yazmasına rağmen hızı 2G'yi geçemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.