Şimdi Ara

s4 yan cerceve azilmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tar1k_demir

sen en sağlamında bi kılıf al benden demesi :) servisin ne diyeceği belli olmuyor çünkü. EN ufak bi darbe izi bulurlarsa kullanıcı hatası diyorlar

Haklısın, kılıf ile kullanıyorum zaten sürekli :) Bu arada hayırlı olsun şimdiden, umarım sorunsuz şekilde yapılmıştır telefonunuz. Kılıf ile kullanırken mi soyuldu kenar metalik kısım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

quote:

Orijinalden alıntı: tar1k_demir

sen en sağlamında bi kılıf al benden demesi :) servisin ne diyeceği belli olmuyor çünkü. EN ufak bi darbe izi bulurlarsa kullanıcı hatası diyorlar

Haklısın, kılıf ile kullanıyorum zaten sürekli :) Bu arada hayırlı olsun şimdiden, umarım sorunsuz şekilde yapılmıştır telefonunuz. Kılıf ile kullanırken mi soyuldu kenar metalik kısım ?

Teşekkür ederim. evet hep kılıfta kullandım deri kılıf. Ama kılıf telefonun yanlarını kapatmıyordu. Yanı parmağımın sürekli değdiği yerler soyuldu. Bir de o metalik değiniz kısım plastiğin en adisi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi way_big -- 30 Ağustos 2013; 11:55:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

Orijinalden alıntı: ilyas2107

Arkadaslar tele nazarmi degdi bilmiyorum biyerede carpmadim ama yandaki parlak metal gibi gozuken yerde yani camin yanindaki parlak cerceve bi ezilme fark ettim ufak birsey ama gozume aliyo hep bunu servise hindersem cercevesini degistirirmi ne kadar tutar veya yaptiran oldumu ne kadar maliyeti
    Kılıf tavsiyesinde bulunmazsaniz sevinirim kullanmayi sevmiyorum fikir sahibi olanlar yazarsa sevinirim

Arkadaşım ben galaxy s3 telefonumu metal gibi görünen çerçevesinde soyulmalar olduğu için servise verdim metal gibi görünen çerçevesinin değişmesini istemiştim onlarda arka taraf haric ön tarafta gorebildiginiz her şeyi degistirmislerdi ses power ve home tuşları dahil camla birlikte komple degismislerdi ben garanti kapsamında yaptirdim herhangi bir ücret vermedim. Sizin telefonda ezilme olduğu için belki garantiye girmez ama şansınızı bir deneyin derim çünkü sadece çerçeve değişimi olmuyor ön taraf komple değiştiriliyor çokta masraflı oluyor. .

Hangi servis ? Hangi ilde ilginç cidden. Kullanıcı hatası demediler yani :) Ben note2 kılıfsız kullanayım o zaman soyulursa o servise teslim ederim :)

Hayır hic birşey demediler telefonu verdim soyulmalar var dedim hemen aldilar üç gün sonra gidip aldım arka taraf haric ön camla birlikte kasayi komple degismislerdi Adana samsung servisine vermiştim. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar tele nazarmi degdi bilmiyorum biyerede carpmadim ama yandaki parlak metal gibi gozuken yerde yani camin yanindaki parlak cerceve bi ezilme fark ettim ufak birsey ama gozume aliyo hep bunu servise hindersem cercevesini degistirirmi ne kadar tutar veya yaptiran oldumu ne kadar maliyeti
    Kılıf tavsiyesinde bulunmazsaniz sevinirim kullanmayi sevmiyorum fikir sahibi olanlar yazarsa sevinirim

Arkadaşım ben galaxy s3 telefonumu metal gibi görünen çerçevesinde soyulmalar olduğu için servise verdim metal gibi görünen çerçevesinin değişmesini istemiştim onlarda arka taraf haric ön tarafta gorebildiginiz her şeyi degistirmislerdi ses power ve home tuşları dahil camla birlikte komple degismislerdi ben garanti kapsamında yaptirdim herhangi bir ücret vermedim. Sizin telefonda ezilme olduğu için belki garantiye girmez ama şansınızı bir deneyin derim çünkü sadece çerçeve değişimi olmuyor ön taraf komple değiştiriliyor çokta masraflı oluyor. .

Hangi servis ? Hangi ilde ilginç cidden. Kullanıcı hatası demediler yani :) Ben note2 kılıfsız kullanayım o zaman soyulursa o servise teslim ederim :)

Hayır hic birşey demediler telefonu verdim soyulmalar var dedim hemen aldilar üç gün sonra gidip aldım arka taraf haric ön camla birlikte kasayi komple degismislerdi Adana samsung servisine vermiştim. .

Gerçekten çok güzel ilgilenmeleri. benim de darbe falan hiç almadı. Ama ilerde soyulma olursa servise götürürüm. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.

• ilyas2107 İ kullanıcısına yanıt
    Kasa+ekran değişir. Çünkü ekran sonradan takıldığında arada boşluk kalıyor. Sadece kasa değiştirmeleri çok nadir olur. Yandaki gri renkli çerçevede ise zamanla boya kendiliğinden atıyor veya üretimden kaynaklı olarak çatlayabiliyor. Ama garanti kapsamında değil. Sadece gri çerçeve değişmiyor, kasaya bütünleşik. Ben de bir ara niyetlenmiştim ama maliyeti çok gelince vazgeçtim. 850TL'e satılacak telefona 500 lira masraf yapana kadar satar sıfır S4 alırım. Kılıf için Neo Hybrid veya Armor harici kılıfları önermiyorum.

Şans. Bizim buradaki servisler adamı öpmeyi düşünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 30 Ağustos 2013; 14:52:06 >
  • Resim atarsanız daha iyi fikir sahibi olup yorum atabiliriz hocam.
  • illa ki eziliyor hocam benimki de ezik hep, nasıl olsa yine ezilecek bırak hiç değiştirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 31 Ağustos 2013; 15:20:06 >
  • arkadaşlar kasa acıklıgıda vardı telde yanlardan bakınca ses acmakapama tusunun oldugu bölge diger taraftada kapama tusunun oldugu bölgede çok azda olsa kasada acık vardı kagıtla denedim o bölgeye geldiginde kagıt içeri giriyo yani vardı bende gittim kasa açıklıgı nedeniyle servise verdim kayıt ettiler kasa açıklıgı diye bakalım ne olcak
  • quote:

arkadaşlar kasa acıklıgıda vardı telde yanlardan bakınca ses acmakapama tusunun oldugu bölge diger taraftada kapama tusunun oldugu bölgede çok azda olsa kasada acık vardı kagıtla denedim o bölgeye geldiginde kagıt içeri giriyo yani vardı bende gittim kasa açıklıgı nedeniyle servise verdim kayıt ettiler kasa açıklıgı diye bakalım ne olcak

Konu hortlamasın ama ne oldu son durum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.