Şimdi Ara

S40 VOLVO BİLGİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim :) Hayırlısı olsun herkese
  • 2.0 la yaklaşık aynı oranda yakar sanırım belki T4 1 litre fazla yakabailir ben böyle biliyorum.
  • Dayımın 2000 senesinde aldığı bir s40 t4 ü vardı 1.9 T 200 bg olanlardan. Hala unutamam. Mesudiyeye gider gelirdik o zamanlar bizde 307 hdi vardı 130-140 la 120 liraya giderdik dayımın arabayla basa bas (yolun elverdiği maximum hız) 240 liradan aşağı gidemezdik. Ama arabaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omcool -- 9 Aralık 2014; 17:25:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: yakubu10

Gayet açıklık getirmişsin konuya şöyle bir durumda var 1.8 motor düşünüyoruz çünkü büyük bir kasa var araçta 1.6 pek kaldıramaz aracı biraz sıkar yorar gibi geliyor. 1.8 motor 15 yaşında bir araç kasko yaptırabilir miyim? Yaptırırsam çok mu pahalıya gelir.

Hocam almışken 2.0 da alabilirsiniz. Ara motordansa 2.0 daha iyidir. Gel gelelim kasa çok aşırı ağır değil. 1.6 lar sadece kalkışta ağır kalıyor o kadar. Ancak 2.0 araç ile şehir içi koşullarında (karma tüketime daha yakın) 11-12 litre LPG ile gezebiliyorum.
    Kasko sanırım olmuyor olsa da pahalıya geliyor. Bir de bizim araçların kasko rayiç bedeli 14 bin lira sanırım.

80.000 km'de bir 2.0 T4, LPG ile tahmini ne kadar yakar üstad? trafik sıkışık değil, şehirler arası da 120 km hızla diyelim..

Öncelikle T4'ler 1.9 olarak geçer. LPG ile tahmini 30 kuruş dolaylarında gezecektir eğer zorlamadan kullanılırsa. Tabii ilinizdeki LPG fiyatlarını bilmeden konuşuyorum. 2.90'a LPG satılan bir ilde 40 kuruş bile kurtarmayabilir. Uzun yolda 20 kuruşlar mümkün.
    quote:

Orijinalden alıntı: yakubu10

Sigortam.net te şimdi bilgilerimizi girdik tabi araç daha yok ama varmış gibi bir sigorta şirketi 630 lira gibi bir sigorta bedeli verdi bu araç için fazla mı acaba ?

Benim 35 Plaka, 21 yaş, 2. araba (Hasarsızlık indirimi mevcut değil, önceki sigortam 1 yıl olmamıştı), 1 yılını doldurmamış ehliyet ile 550 lira ödedim. Plakayı 81 v.b yapabilirseniz (Ya da ilinize yakın başka bir küçük il) arabayı da bir büyüğünüzün üstüne alabilirseniz mesela düşürebilirsiniz.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sizin araçta Volvo değil mi ?
  • 2000 model t4 otomatik sahibiyim.Arac benzinli. Yakit tuketimi sehir icinde 10-11 litre arasinda , sehir disinda 8 litre civari yakiyor
    Yani sehir icinde yaklasik 45-50 kurus civari.sehir disi 40 civarina iniyor.
    200 beygiri ve verdigi konforu valla hic bir seye degismem:)
    Aracima kasko da yaptirdim,mevcut hasarsizligimi vs de ekleyince 600TL civariydi sanirim ,full kasko oldu:)
    Koltuk isitma,full deri,otomatik kilima,ASR vs vs. ve Volvo, daha nolsun:)

kupon bulduysan kacirma,ama LPG konusu biraz soru isareti.Mumkunsen LPG li binme, standart bir 1.6 dan en fazla 1 litre fazla yakiyor zaten arac.
  • pascuu P kullanıcısına yanıt
    2.0 beygiri daha düşük 1-2 litre daha az yakar heralde ama benzinli araç alabilecek olsam durumum el verse daha üst model birşeyler bakardım. Lpg düşünüyorum o yüzden
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.