Şimdi Ara

s4mini geliştirici seçeneklerinde dondu kaldı acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben telefonu alalı bir hafta oldu. telefonu bilgisayarımdan rehber yüklemek için geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama modunu açma isteğimle kasılmalar başladı. Telefon geliştirici seçeneklerine girince donup kalıyor açmıyor, az önce 1 ila 1.5 dk bekle bekle diyerek güç bela açtırttım.. şuanda ekran orda dondu kaldı.. bu hamlenin bir öncesinde de fabrika ayarlarına geri döndürmüştüm telefonu.. tavsiye edeceğiniz birşey var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Swingstar

merhabalar..

ben telefonu alalı bir hafta oldu. telefonu bilgisayarımdan rehber yüklemek için geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama modunu açma isteğimle kasılmalar başladı. Telefon geliştirici seçeneklerine girince donup kalıyor açmıyor, az önce 1 ila 1.5 dk bekle bekle diyerek güç bela açtırttım.. şuanda ekran orda dondu kaldı.. bu hamlenin bir öncesinde de fabrika ayarlarına geri döndürmüştüm telefonu.. tavsiye edeceğiniz birşey var mı?

Bataryayi cikar geri tak 4.3.1i verir zaten samsung bende 2 sefer touchwiz durduruldu hatasi aldim performans guncellemesi gelicektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bataryayı çıkardım taktım bir işe yaramadı :(( başka bir öneriniz var mı?
    hocam 4.3.1 derken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swingstar -- 28 Kasım 2013; 23:00:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.