Şimdi Ara

S5 Alıyım mı? (G3'ten neden vazgeçtim) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xatixungur

quote:

Orijinalden alıntı: batu100

çok büyük bir HATA yapıyorsun. üst segment alınabilecek üç cihaz vardır. lg g3, sony xperia z2, htc one m8. diğerlerini tavsiye etmem. s5 gereksiz tonla uygulama ile dolu ve 2 gb ram i var. bu da uzun vadeli kullanımda telefonunu zorlar şöyle deyim rehbere bile zor girersin. (samsung kullananlar bilir.) ayrıca kamera olarak nerde inceledin bilmiyorum ama g3 daha önde diye biliyorum. batarya olarak sen kaç gün gitmesini istiyorsun ?? 3-5 gün mü ?? bir akıllı telefon artık bir gün çıkarsa şükrediyoruz bu ikiside bir günü rahat rahat çıkarır ve üstüne diğer günü de yarılar. sana tavsiyem dediğim üç telefondan birini alman. ama bence lg g3 32 gb al. m8 hem ram hem de kamera olarak geride . sony xperia z2 ise çok yakında geri plana düşecek z3 gelince. (sony böyle giderse seneye herhalde z6 sını falan çıkarır.) bu yüzden g3 öneririm. ama 32 gb olanını tabiki.

Dostum birazdan kopacak dananın kuyruğu
    Ya g3 32gb alıcam ya da s5.
    G3 forumunda çoğu kişi günlük kullanımda saat 4-5 gibi bataryanın bittiğini yazmış, bu kafamı karıştırıyor, testler de o yönde.
    Bir de g3 kamerasının s5 ayarında olduğuna ikna olsam alırım belki.

İkisinde batarya olarak iyi değil.Kamera karsilasrirmalarina görseller de s5 vs g3 camera olarak bulabilirsiniz.G3 hem arayüz hem RAM olarak önde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

quote:

çok büyük bir HATA yapıyorsun. üst segment alınabilecek üç cihaz vardır. lg g3, sony xperia z2, htc one m8. diğerlerini tavsiye etmem. s5 gereksiz tonla uygulama ile dolu ve 2 gb ram i var. bu da uzun vadeli kullanımda telefonunu zorlar şöyle deyim rehbere bile zor girersin. (samsung kullananlar bilir.) ayrıca kamera olarak nerde inceledin bilmiyorum ama g3 daha önde diye biliyorum. batarya olarak sen kaç gün gitmesini istiyorsun ?? 3-5 gün mü ?? bir akıllı telefon artık bir gün çıkarsa şükrediyoruz bu ikiside bir günü rahat rahat çıkarır ve üstüne diğer günü de yarılar. sana tavsiyem dediğim üç telefondan birini alman. ama bence lg g3 32 gb al. m8 hem ram hem de kamera olarak geride . sony xperia z2 ise çok yakında geri plana düşecek z3 gelince. (sony böyle giderse seneye herhalde z6 sını falan çıkarır.) bu yüzden g3 öneririm. ama 32 gb olanını tabiki.

G3 forumunda çoğu kişi günlük kullanımda saat 4-5 gibi bataryanın bittiğini yazmış, bu kafamı karıştırıyor, testler de o yönde.

İkisinde batarya olarak iyi değil.Kamera karsilasrirmalarina görseller de s5 vs g3 camera olarak bulabilirsiniz.G3 hem arayüz hem RAM olarak önde.

Ben de onu diyorum işte karşılaştırmalar s5 diyor netteki kamera ve pil açısından.
    Dediğiniz gibi "s5 g3 camera" yazıp da aratsanız google'da çıkan ilk 10 linkte de galip s5 çıkmış.
    Sizin yazıp bakma fırsatınız oldu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

quote:

Ben de onu diyorum işte karşılaştırmalar s5 diyor netteki kamera ve pil açısından.
    Dediğiniz gibi "s5 g3 camera" yazıp da aratsanız google'da çıkan ilk 10 linkte de galip s5 çıkmış.
    Sizin yazıp bakma fırsatınız oldu mu?

Baktım hocam,bi kaç yerde G3 daha iyisi ama genelde S5.Diyecegim su,sen telefonu alınca yan yana koymayacan onun için diğer artılarıyla ve gayette iyi kamerasıyla G3 seçin.

• Arkadaşlar bu arada elektrik mavisi S5 aldım, memnunum bilginize.

Şarjı umduğum gibi ertesi güne kadar sarkıyor. 1,5 gün rahat yani.

Ayrıca malzeme kalitesi, telefonun görüntüsü vs ben beğendim yahu, elde tutumu çok konforlu.

Ben mi çok kanaatkarım bilemedim :)

Kamera ciddi ciddi en iyisi sınıfına göre.

Geliştirici seçeneklerini de aktif ettim, animasyonları 0.5x yaptım, gayet hızlı ve stabil yani.

Afferin samsung, otur 5 diyesim geldi
  • xatixungur kullanıcısına yanıt
    İlk gün 500 liralık telefonda iyidir, biraz yorulsun öyle tekrar yorumla S5'i. Hayırlı olsun diyelimde o kadarda abartma. Z2 al demek için gelmiştim konuya ama hayırlı olsun tekrar kararını vermişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pit0N -- 5 Eylül 2014; 14:00:02 >
  • İphone 6 yı beklemeni öneririm.İos her zaman iyidir
  • hayırlı olsun
  • Bence pişman olacaksın.
    İlk günler iyidir tabi sonra başkar kasmalar.
    Neyse hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.