Şimdi Ara

s5 G3 ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kingsize97

Herşey RAM mi ? Ekran olarak güneş görünce ayna oluyor adeta bench testlerinde de geri kamera olarak da s5 almaya karar verdim herkese tesekkurler

guneste napican telefonu. Harika cozunurlugu var ve evet ram ve islemci herseydir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HavaTrafik

seni kaziklamislardir dostum :) tas gibi telefon 3gb ram var aslanimda

3gb ram çok iyi ama onu iyi optimize etmek lazım yoksa 10gb ram koy gene kasar
  • Yaklaşık 1 yıldır g3 kullanıyorum, çatlama sorunu kesinlikle var. Servisler direkt değişim yapıyor fakat telefon çatlaması kullanıcıyı kötü etkiliyor.

Diğer yandan lolipop güncellemesi sonrası, telefon batarya canavarına dönüşmüş durumda ve 2k ekranı da buna etken...

S5 kullanmadım fakat şuan g3 kamera ve tasarım görsellik dışında pek sayılacak artısını göremiyorum.

S5 al diyemem fakat g3 çok cazip bir telefon değil
  • Ben anlamiyorumya ekran kotu olunca almazlar. İkiK ekran koyarsin bu defa sarji bahane ederler. Herkesi memnun edemez zaten adamlar. G3 kullanan 3 arkadasim var ve harika diyorlar. Bosverin s5i alin g3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 tabii ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HavaTrafik

Ben anlamiyorumya ekran kotu olunca almazlar. İkiK ekran koyarsin bu defa sarji bahane ederler. Herkesi memnun edemez zaten adamlar. G3 kullanan 3 arkadasim var ve harika diyorlar. Bosverin s5i alin g3

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

http://m.n11.com/samsung-galaxy-s5-16gb-cep-telefonu-P22482127
    Burdan almanı öneririm fiyatı baya ucuz

sakin bu cihazi alamyin s5 alicaksaniz sm-g900f yada fq alin yani snapdragon 801 ve adreno 330 luyu alin sm-g900h exynos islemcidir guncellemeyi gec alir 4g si yoktur ve o linkteki sm-g900h dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlreadyTR

quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

http://m.n11.com/samsung-galaxy-s5-16gb-cep-telefonu-P22482127
    Burdan almanı öneririm fiyatı baya ucuz

sakin bu cihazi alamyin s5 alicaksaniz sm-g900f yada fq alin yani snapdragon 801 ve adreno 330 luyu alin sm-g900h exynos islemcidir guncellemeyi gec alir 4g si yoktur ve o linkteki sm-g900h dir

Uyarı için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.