Şimdi Ara

S5 jungle sorularim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuya başlamadan konuyu okuyan herkese selam olsun
    S5 jungle hakkindaki görüşlerim can çalma ve can emme hususunda iyi olan karakterler mesela nunu(q) ww(pasif q) master yi(w) nocturne(pasif) elis(Örümcek formu w)v.b karakterler
    Şahsen S 5 de full jungle oynamayi düşündügüm icin sizede bir soru sorcam bana tavsiyeniz karakter oynaniş tarzi ve yabanci yada türk yayinci öneriniz varsa lütfen yorumlara yazin herkese iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiddle > all

• cangıl oynamayı düşünüyorsunda Tr serverında Bot a gank gittiğin anda Top lane küfür edip jung nerdesin diye bi tarafını yırtıyor ya ( ufak haritaya bakmazlar asla ) işte buna dayanabilecekmisin her maç kesin karşılaşıcan mesela bunun gibi bir sürü şey
  • Lee'yi es geçme bence Lee halen çok güçlü halen çok iyi.
    Master da iyi sayılır ama eski gücü yok eskiden 1v5 taşırdım şimdi öyle olmuyor feral bittiği için. Yine de güçlü.
    Udyr de halen Godyr
    Rengar iyi iş yapıyor halen
    Khazix de öyle iş yapıyor halen
    J4 de early ganklarla ayakta kalabiliyor en azından level 3 doublebuff olabiliyor base atmadan.

Kimler bitti?
    Rammus öldü orman dönemiyorsun kesinlikle. Denedim 2-3 kere hayata küstüm.
    Mumu zorlanıyor baya iş yapmıyor eskisi gibi
    Eve bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

cangıl oynamayı düşünüyorsunda Tr serverında Bot a gank gittiğin anda Top lane küfür edip jung nerdesin diye bi tarafını yırtıyor ya ( ufak haritaya bakmazlar asla ) işte buna dayanabilecekmisin her maç kesin karşılaşıcan mesela bunun gibi bir sürü şey

harika özetledin istisnasız her ama her maçta yaşanan durum. aynı anda 3 slotunda gank e çağırarak ağlaması ve hangisine gidersen git takımın memnun olmaması, israrla feedlemesi... ya arkadaş dk 02:11 de gank diye sinyal manyağı yapılırmı insan bismillah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Lee'yi es geçme bence Lee halen çok güçlü halen çok iyi.
    Master da iyi sayılır ama eski gücü yok eskiden 1v5 taşırdım şimdi öyle olmuyor feral bittiği için. Yine de güçlü.
    Udyr de halen Godyr
    J4 de early ganklarla ayakta kalabiliyor en azından level 3 doublebuff olabiliyor base atmadan.

Kimler bitti?
    Eve bitti

hacı ww yazmamışsın

• Yi,Noc,Godyr,Fid,WW,Elise,Lee

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android box lara root atilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Redmi Note 10s [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakkr

quote:

cangıl oynamayı düşünüyorsunda Tr serverında Bot a gank gittiğin anda Top lane küfür edip jung nerdesin diye bi tarafını yırtıyor ya ( ufak haritaya bakmazlar asla ) işte buna dayanabilecekmisin her maç kesin karşılaşıcan mesela bunun gibi bir sürü şey

harika özetledin istisnasız her ama her maçta yaşanan durum. aynı anda 3 slotunda gank e çağırarak ağlaması ve hangisine gidersen git takımın memnun olmaması, israrla feedlemesi... ya arkadaş dk 02:11 de gank diye sinyal manyağı yapılırmı insan bismillah...

Bi kere oyuna girer girmez Herkesi Blockluyorum özel almayın dedim blockladım benim onları okuyamadığımı bilsinler istedim kafama göre baskına gittim koridorlara sanada öneririm belki küfür yedim belki bişiler ama hiç bişi okumadan botlarla oynarmış gibi oynadım

• quote:

Udyr de halen Godyr

Kimler bitti?
    Eve bitti

Eve çok iyi oldu şuan aşırı bir damage sahibi kendisi, dönemeyenler tank olanlar zaten
  • quote:

Zaten ben s3 un ortasindan beri jungle oynuyom yeni jungle hakkinda az bilgim var o yuzden bu konuyu actim

• Elise eskisinden çok daha iyi şu an ancak godtier WW ve Fiddle
  • quote:

Udyr de halen Godyr

Kimler bitti?
    Eve bitti

feral öldü yaşasın yeni feral
    yeni enchantta da var feral neyini beğenmedin ??

• mainim jungle s5 te baya oynadım öncelikle jungle için sana tavsiyem arkadaşlarınla gir kesinlikle ben öyle yapıyorum 5 arkdaş takım kurun girin skype ta falan dönen muhabbetler fena oluyor :D neyse benim kullandığım herolar şunlar genelde

1-) warwick (ilk tercihim kesinlikle ww)
    2-) ww ban aldı ya da karşı taraf aldı o zaman pant reis
    3-) biraz trolce ama malphite dene derim maviyi tek keserek oramnı 1 tam tur dönebiliyorsun
    4-) tartışmasız udyr reis tek sıkıntısı ultisi yok gibi bir şey
    5-) xin zhao ct jungle yapacaksan tavsiye ederim
    6-) evelynn iyidir hoştur latede çöp olabilir biraz parmak alıştırmak lazım
    7-) nunu çok oynadığım bir chap değil kendisi ama arada eğlencesine alıyorum o w yeteneği çok önemli doğru kişiyi seçmek şart
    8-) nocturne ultisi korkutur adamı acaba kime ışınlanacak korkusu yaratırsın
    9-) amumu ultisi için bile alınır

ben bunları kullanıyorum dediğim gibi hero sıralaması yaparsam

1 ww
    2 pant
    3 malp
    4 noc
    5 amumu
    6 udyr
    7 xin
    8 eve
    9 nunu

bunları deneyebilirsin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haldun41 -- 28 Kasım 2014; 13:36:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ireina Nadar

quote:

Udyr de halen Godyr

Kimler bitti?
    Eve bitti

feral öldü yaşasın yeni feral
    yeni enchantta da var feral neyini beğenmedin ??

Eski feralin pasifini okursan sanirim anlayacaksin. Feral ilk ciktiginda 4 level fark atiliyordu bot lane'e. Dk 12 de solo baron yaptigini bilirim. Acikcasi arpen cdr ad veren jungle itemi cok daha sukela bence su an o as veren feral cakmasindan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.