Şimdi Ara

S5 MİNİ - LG G2 FARK ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende bakıyorum acıl telefon uplayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu yapıyorum zaten.

Mesela Sony Xperia Z1 TFT ekran kullanmıştır, ekran kalitesiz diyorum. Geliyor bi z1 kullanıcısı saldırıyor :)
    Htc One m8 o paraya 4mp kamera alınmaz diyorum, geliyor bi m8 kullanıcısı saldırıyor.
    lg g2 malzeme kalitesi çok kötü, ekranının kırılma olasılığı aşırı yüksek diyoruz yine geliyor aciz bir lg g2 kullanıcısı saldırıyor.

ben htc one m7 kullanıyorum ve çoğu mesajımda kamerasını baya baya kötülediğimi görebilirsiniz.

insanlar takım tutar gibi marka tutmadığı zaman daha medeni konuşabiliriz. ama şu anda özellikle moto g ve lg g2 fanları basit birer ergenden fazlası değil ne yazık ki.

övdükleri moto g 700 tlye satılan 1.2ghz 1gb ramli geçen yılı bir çöp. aynı fiyata 1.6ghz 2gb ram zenfone 5 alınır diye öneri veriyoruz. geliyor moto g kullanıcısı saldırıyor.

övdükleri lg g2 1400tlye satılan (vatan, teknosa) 2.3ghz 2gb ramli bir makine. daha ucuza batarya dışında aynı donanıma sahip nexus 5 alınabilir. üstelik ekranı da lg g2 kadar kolay kırılmıyor ve kasası da lg g2 gibi dandik olduğundan gıcırdamıyor diyoruz. geliyor yine lg g2 fanı saldırıyor :)

veletsavar sensörü barındıran ilk telefonu övüp alıcam

• Discovery nin ne kadar 5 para etmez soketi oldugunu,olu pikselleri ve bunlarin degistirilmedigi,ips diye satilan ekranin ips olmadigi verilen guncellemelerin yari turkce ingilizce oldugu,elitede bas asagi cikan selfieleri yazilim uyumsuzluklarini,satis sonrasi hizmetin 0 servisin 0inda altinda oldugu verilen cihazi kaybettigi dokunmatigin sapittigini falan soykeyince gmdcilerde bana saldirmisti,pcb nin.ne Kadar ince olup legim.tutmadigini ilk defa bir cihazin baska adaptorle yaomayin degil,kutusundan cikan kendi sarj aleti ile sarj etmeyin soket kırılıyor baska marka adaptor kullanin denilmesi gibi komedi olaylarda var tabi.

Cin mali fason dandik cihazi onermek.icin yillarin global markalarin modellerinin yasanmis sikintilarini abartmakta bir baska strateji olsa gerek.

Ergen fanboyu buyugu kucugu hateboyu gameboyu hepsni gectim..ben sadece cahil kolpaci savar sensorlu bir cihaz icat olunsun onu ovup alicam.

• Kıyaslanamaz bir kere bu iki telefon. Lg g2 ezer, geçer, yutar, parçalar s5 miniyi.

• Arkadaşlar s5 mini mi s4 mü desem yine lg g2 der misiniz?
    Ben lg nin en çok ince çerçevesi olduğu için korkuyorum.
    Yoksa özel silicon bir kapak var biraz fiyatı pahalı ondan da alabilirim.
  • muratcool kullanıcısına yanıt
    S5mini s4 ve g2 arasinda en iyisi g2,ovenlerede camur atanlarada rast geldim bende cok arastirdim g2 alacagim,spigen kiliflar var nette arastir tas gibi,ben boyle arkadasimin g2 sini hali sahada dusurdum sapasaglam oyle catlak falan olmadi.sonyler ve htc ler cidden saglam kasali koreliler daha nazik dogru ama g2 oyle cok cok nazik falan degil,iki arkadasimda var ve ne halde kullandiklarini hergun goruyorum.G2 arayuzu yazilimi samsunga gore cok daha stabil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursan99 -- 22 Ekim 2014; 13:37:54 >
  • muratcool kullanıcısına yanıt
    s5 mini ve s4 önermiyorum. s5 donanımı fiyatına göre kötü. s4 de özellikle batarya konusunda problemli bir model. eğer bu üç telefonu diyorsan lg g2 diyorum. ama unutma lg g2 ucuz malzeme kalitesi ve aşırı dayanıksız olması nedeniyle başını ağrıtabilir.

bence xperia serisine, htclere, nexus 5 e falan da göz at.
  • mursan99 kullanıcısına yanıt
    Samsung hiç kullanmadım. Lg'de öyle. HTC ve Sony'den başka akıllı telefon kullanmadım. Fakat Servis Konusunda TELESERVICE ve BRIGHTSTAR olmaması için Tek onlarla çalışmayan marka olan Samsung'u alacağım. İlginiz için teşekkür ederim...
    SONY xperia Z mi hiç eden (P ile) bir firmanın destek vermediği tek marka olduğu için mecburen samsung
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.