Şimdi Ara

S5 vs Z1 vs G2 vs 5S vs HTC One (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LawLess437

S5 şuan ülkemizdeki en iyi telefon.Ama Z2 geldiğinde öyle olmayacak.

S5 en iyi tlfn mu lawless güldürme adamı kusurabakmada o para o çöpe verilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liste de 2 cihaz var z1 ve g2 z2 geliyorken z1 alinmaz ya bekle z2 al yada g2 al paran cepte kalsin s5 verecek paran varsa z2 al arkadas dönüpte arkana bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

S5 piyasadaki en iyi telefon mu diyorlar

Tavsiyem (butcen hayli hayli yeter) L1520 kucuk ekran istersen biraz bekle L930 al

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg g2 1100 tl snapdragon 800
    samsung s5 2200 tl sp 801 . ben olsam g2 alırım . android ler malum çabuk ömrü doluyor.
  • Tmm herkes sazan.avi htc one (m8) eğer seversen direkt al çünkü müthiş hızlı hiçbir takılma vs yoq hem samsunglar kalitesiz plastik kasası var ister 300 tl olsunlar ister s5 olsun hepsi rehbere girerken ve menü geçişlerinde kesin kasıyor . Bence yazı bekle z2 al derim ama s5 alma yeter bu arada zaten en hızlı telefon 1-lumia 1520 2-iphone 5S geri kalanlara çok fazla performans farkı atıyorlar karar senin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s

• M8'i kamerası yüzünden almadım G2'yede bir ısınamadım doğrusu
  • Htc One M8 alırdım ben olsam. Tasarım, performans çok iyi. Gerçi çok para ama S5 alacağına M8 al.

• Kardeşim doğru demişsin 2000 lira vermem diyorsun ama g2'nin o menü sadeliği yada yazı tipiyle ayarlar menüsüyle falan ben 1400 lirayım diyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: pecee

Kardeşim doğru demişsin 2000 lira vermem diyorsun ama g2'nin o menü sadeliği yada yazı tipiyle ayarlar menüsüyle falan ben 1400 lirayım diyor yani

orası öyle arayüz bakımından en iyi telefonda htc one bence oda 2500
  • Htc one m8 yada z2 al bende bunlarin arasindayim butceye gore bakacagim

• HTC One gibi o özelliklere sahip telefona o kamera yakışmıyo
  • sonozan kullanıcısına yanıt
    M8 ile Z2 arasında düşünme bence kardeşim tartışmasız olarak Z2'nin donanımı daha sağlam ve bütçe farkının da M8 ile fazla olucağını sanmıyorum
  • M8'in kamerasının fazla bir kötü yanı yokki pikseli az diyorsan orda htc çok farklı bir boyutta onuda belirtmek isterim
  • Z2>m8>z1>g2>s5

• F/p olarak en makul olani tartismasiz g2. Ama en iyisini istiyorum diyorsan iphone 6 yi bekmeden telefon almak akilsizlik olur.

• Htc one m8 pişmanlıktır. Ben ilk alanlardanım satıp kurtuldum ve galaxy s5 aldım insan dünya varmış diyor.
  • Şu anda en iyi işlemciyi sahip telefon samsung galaxy s5 dir.Kasası plastik olabilir ama bu en iyi işlemciye sahip olduğu gerçeğini değiştirmez.
    Diğer rakiplerinde olmayan özellikleri;
    * 801 AC işlemci
    * micro usb 3.0 port
    * en hızlı odaklanma süresi
    * çıkarılabilir batarya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpio1 -- 27 Nisan 2014; 12:39:11 >
  • Z2

• afedersın ama z1 tam bi kalas telefon ayrıca ekranı söylemıyorum bile s5 derım direk ama z2 ile karşılaştırırsak z2 önde ama fıyat konusunda z2 fıyatı 2500 tl olucak dıyorlar ozaman ben s5 tercıh ederım gene nabız ölçme parmak izi okuyucu (iphonedan daha seri yapıyor okuturken yanı daha basit bı yontemle ılk analız yaparken) su geçırmezlık seltifikasıda almış bı telefon sonuçta ama param olursa z2 alırım tabiki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.