Şimdi Ara

S6 edge plus - Note 5 (Hangisini tercih etmeliyim?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün içinde telefon almayı düşünüyorum. Bu fiyat aralığındaki diğer telefonları açıkçası pek beğenmedim. Ancak bu 2 telefonunda bana özel + ları var. Note 5 i s-pen den dolayı tercih edebilirim. Fazla iyi olmasam da resim uğraşım var ve bazen bazı resimler üstünde karalama yapmam gerekebiliyor. Ancak S6 Edge Plus harika bir tasarıma sahip, tasarım konusunda biraz takıntılıyım ve edge ekranı bana çok işlevsel geldi. Bu ikisini de karşılayan bir note 7 olmasına rağmen uçuk fiyatı ve malum yanma durumlarından cesaret edemedim. Bu iki telefon arasında veya farklı bir telefon önerisinde bulunan olursa çok memnun kalırım. Ayrıca s6 edge plus ı herhangi tanıdık bir elektronik mağazada bulamadım internet üzerinden stoklarda bulunmuyor (vatan, teknosa, gold, bimeks, m.markt vs...) Bu konuda da aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

• Akadasim edge cihazlar şık ama ergonomik degil. Eger ellerin yeterince buyuk degilse daha da zor kivrik kenarlara dokunmadan kullanmak.
    Note serileri daha ozenli yapilmis cihazlar hissi yaratiyor bende. O nedenle fiyati 1800lere gerilemis kendini kanitlamis note 5 daha yerinde bir secim olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ellerimin maşallahı vardır ama elbet sorun yaratacaktır dediğiniz gibi. 1800 tl ye nerden bulabilirim ya da siz nereden baktınız acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.