Şimdi Ara

S6 Edge vs iPhone 6 Plus vs HTC M9

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz acil bir soru çünkü yarın alacağım bunlardan birini.

Babam iPhone 5S'inde problem yaşadığı için yeni bir telefon istiyor. Son 5-6 yıldır Blackberry'lerden sonra iPhone 4,4S,5 ve 5S olarak sadece iPhone'dan gitti.

Biraz inceledim S6 Edge premium duruyor, iPhone 6 Plus, kamera ve bir kaç gadget dışında 5S'in üzerine bir şey koyamamış, HTC hakkında fikrim yok ama babamın sıcak baktığını düşünmüyorum. 2dir attığı mail 6 plus mı, edge mi alayım oluyor

Acil yardımlarınızı bekliyorum.

• Samsung, bir apple kullanıcısını memnun etmez.Apple kullanıcısı rahata, stabiliteye hıza alışmıştır.Apple kullanıcısına M9 çok uygundur çok hızlı ve stabil bir cihazdır.M9 kullanıcısıyım kesinlikle tavsiye ederim.
  • 3 cihazda pişman etmeyen cihazlardır..git mağazada bak içinden ne geliyorsa onu al
    m9 - sense arayüzü akıcılığı
    s6 - kamera - işlemci performansı
    i6plus - bambaşka bir işletim sistemi ios akıcılığı

edit : s6 kullanıcısıyım..soru sorabilirsin aklına soru işareti varsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Loner -- 5 Haziran 2015; 2:11:44 >
  • Apple serisi üzerinden gitmiş.
    S6' ya alışamama ihtimali var.
    iPhone' den devam etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6 edge almalısınız farkınız olur
    Ben s6 kullanıyorum keşke s6 Edge alsaydım diyorum.Ama 2 telefon arasında performans farkı yok.Cihaz gerçekten mükemmel.
    Sorunuz varsa yanıtlayabilirim

• S6 yi bilemiyorum da eger uzun bir sure iPhone kullandiysa tekrar iPhone almasi tavsiyemdir. Eger degisik bir seyler istiyorsa M9 alabilir S6'dan daha premium duruyor.

• merata kullanıcısına yanıt
    M9 s6 edge'den daha premium mu duruyor ?
    Kardeş sen millete telefon felan önerme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 5 Haziran 2015; 18:06:46 >
  • Babam, ciddi bir üst düzey yönetici. M9 kullanmayı tercih etmeyecektir. Sonuçta adama sorunsuz ve karizmatik bir telefon lazım.

Ben ilk çıkan iPhonedan beri kullanıyorum, iPhone, 4, 4S,5,5S. Ama sıkıldım hayatıma yenilik istiyorum. Ben de bir sonrakinde HTC veya samsung düşünebilirim. Ama tabi konu babam, benim kadar haşır neşir olup hızlı çözemeyecek.

Çok fazla zorluğu var mıdır ki? Gerçekten hiç samsung akıllı telefonu kullanmadım. Apple ve samsung'un birbirinden iyi diyeceğimiz şeyleri sadece kamera ve işletim sistemi midir?

Samsung'un üzerine 1 yılda 5 telefon çıkartıp çıkartmayacağından bile emin olamıyorum
  • Valtiel V kullanıcısına yanıt
    Apple daha iyi olduğu konular
    Daha stabil
    Ses kalitesi daha iyi
    Şarjı biraz daha iyi gidiyor
    İşletim sisteminden dolayı daha hızlı
    Samsung iyi olduğu konular
    Hem arka hem ön kamerası daha iyi
    Ekran kalitesi daha iyi
    Çok daha dayanıklı
    Daha şık
    Kavisli olduğu için diğer tellere göre farkı oluyor daha tarz yanı
    Daha hızlı şarj oluyor ve kablosuz şarj oluyor üstelik ultra güç tasarruf modu felan var ama bu iphonede yok

• quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

M9 s6 edge'den daha premium mu duruyor ?
    Kardeş sen millete telefon felan önerme

Bu goreceli bir kavramdir. Herkesin kendine. Bana gore M9 S6'dan iyidir. Asil senin gibi fanboylarin telefon onermemesi gerekiyor. Hadi simdi uza lutfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Samsung, bir apple kullanıcısını memnun etmez.Apple kullanıcısı rahata, stabiliteye hıza alışmıştır.Apple kullanıcısına M9 çok uygundur çok hızlı ve stabil bir cihazdır.M9 kullanıcısıyım kesinlikle tavsiye ederim.

Oo almissiniz hocam hayirli olsun. :-)

• merata kullanıcısına yanıt
    S6 değil s6 edge
    S6 Edge şu an açık ara en premium cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: merata

quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Samsung, bir apple kullanıcısını memnun etmez.Apple kullanıcısı rahata, stabiliteye hıza alışmıştır.Apple kullanıcısına M9 çok uygundur çok hızlı ve stabil bir cihazdır.M9 kullanıcısıyım kesinlikle tavsiye ederim.

Oo almissiniz hocam hayirli olsun. :-)

Eyvallah hocam telefon efsane yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valtiel

Babam, ciddi bir üst düzey yönetici. M9 kullanmayı tercih etmeyecektir. Sonuçta adama sorunsuz ve karizmatik bir telefon lazım.

Ben ilk çıkan iPhonedan beri kullanıyorum, iPhone, 4, 4S,5,5S. Ama sıkıldım hayatıma yenilik istiyorum. Ben de bir sonrakinde HTC veya samsung düşünebilirim. Ama tabi konu babam, benim kadar haşır neşir olup hızlı çözemeyecek.

Çok fazla zorluğu var mıdır ki? Gerçekten hiç samsung akıllı telefonu kullanmadım. Apple ve samsung'un birbirinden iyi diyeceğimiz şeyleri sadece kamera ve işletim sistemi midir?

Samsung'un üzerine 1 yılda 5 telefon çıkartıp çıkartmayacağından bile emin olamıyorum

M9 zaten en üst seviye zenginler için özel olarak üretildi.Htc markası, Samsung ve Apple kadar bilindik değil o yüzden almaya çekiniyorsunuz sanırım.Asıl Samsung bugüne kadar oyuncak gibi telefonlar yaptı o bir zengine uygun olmayabilir.Apple ve htc kalitedir zenginlere hitap eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.