Şimdi Ara

S6 Edgeye geçmek istiyorum yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furkanaktaass

quote:

Orijinalden alıntı: Lucyy

Pişmanlık yaşarsın emin ol bir zaman sonra 👍👍

Neye dayanarak söylüyorsunuz peki bunu ? Kullandığınız amiral gemisi var mı ?

Bir dene.Ama zarar etmeyeceğine emin ol.İçinde kalmasın.
    2011'de s3'ü kullandım pişman etti.
    Bu sene note 3'ü 1 ay banlı olduğum sürede kullandım.Hiç gelişme yok s3'ten beri o takılmalardan vs...

Ama s6/edge'e iyi diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeuENO

Note 4 kullanıyordum. Galaxy A3 ve sonra S6 Edge 64 GB aldım. Samsung çalışanı olduğum için sık değiştirebiliyorum cihazları. Ama bu cihazların hiç birinde Note 4 den önce kullandığım İphone 5S havasını alamadım. Stabil belki eskisi gibi değiller. Belki de şarj konusunda iyi ama Apple kalitesini yakalamaları zor. Küçük şeyler çok can sıkıyor. Mesela İphone da kilit ekrana resmi direk koyabiliyorsun. Android de bu pek mümkün değil. Bunun gibi küçük şeyler can sıkıyor emin olun. En önemlisi Apple Store kullandıktan sonra Google Play çok boş geliyor insana. Şuan İphone 6 64 GB aldım ve çok memnunum. Zaten S6 kullandıktan sonra ne demek istediğimi az çok anlayacaksınız.

a3 ne alaka?Sanki pahalı olanlarını serpiştirmişsin oralara...

• Özllikle paylaşım özellikleri, usb harddisk gibi kullanabilmek çok iyi Androidde. Ve fakat S3, Note 3 ve Note 4 kullanmış biri olarak Samsung'a ne zaman bir şans versem minimum 500 TL zarar ile satmak durumunda kaldım. Apple'ın 1800 Mah batarya ile yaptığını Note 4 3000 küsür ile yapamıyor. O ekrana o batarya olmaz. Apple'ın 1 GB Ram ile yaptığını Note 4 3 GB Ram ile yapamıyor. Evet görüntüsü güzel. Ama diğer taraftan uygulama mağazası konusuna hiç girmek bile istemem. Her iki mağazada da satın alarak işlem yapmış biri olarak ne yazık ki Android'in bir çok eksiği ve hatası mevcut. Android pişmanlıktır diyemeyiz ama Samsung özellikle batarya ve touchwiz yüzünden daha çok kaybedecek... Note 5 hele tam bir fiyasko...
  • 2 kelime direk gec

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jb yapmayi bilmeyenler iosa kapali kutu diyor degis kardes zaten ios kullanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ve 6 plus kullanmisligim var. Su an htc kullanıyorum. Tabi ki iphone un karizması başka. Ama 6 serisinden önce kullandığım 5s 64 gb uzay grisi telefonu sattigima pişmanım. Tasarım konusunda 5s en iyisiydi. Tekrar almayı aklimdan geçirdiğim oldu ama geçen sene eylülde 2299 TL ye aldığım telefonun 16 gb'i dolar kurundan ötürü 2100 kusur TL. Hem iphonelar samsung gibi değer kaybetmiyor. Seçim senin...

• iPhone 4S kullandım. Artık 16 GB yetmiyodu. Note 3 de yeni çıkmıştı ve en düşüğü 32 GB di. Sattım 4S i ve Note 3 aldım. İnanın 3 hafta kullandım ve dedim ki 'iPhone olsun hafıza önemli değil'. Sattım ve 5S aldım 16 GB Tekrardan.
    He şimdi s6 da veya note 5 de fln stabil olmuş olabilir fakat bir iPhone değil.

• Android kullanmak icin Samsung almak yapilacak en buyuk hatadir. Samsung yuzunden android kasiliyor zannediyor insanlar.

• Sen benim jb li cihaz kullanmadığımı nerden biliyorsun bunu yazıyorsun

• Hiç dil dökmeye gerek yok alıp kendin görmelisin android cihazların nasıl olduğunu umarım ios'a geri dönmek zorunda kalmassın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

5s kullanıyorum şu an, Note 3'ten geçtim. Android özlemedim değil, hele ki Samsung'un yeni amiral gemileri ağzımın suyunu akıtıyor. Fakat Android'e geçersem biliyorum iOS'i tekrar özleyeceğim, iOS'e dönünce Android'i özleyeceğim... Bu böyle sürüp gider. İki tarafın da albenisi var artıları var.

Seninle şuan aynı durumdayım. S3'ten 5S'e, 5S'ten de Note 3'e geçtim ve iOS'a dönmek istiyorum şuanda ama ben zamanında 5S ile Note 3'ü kafa kafaya takaslamıştım şimdi Note 3'ün üstüne 400-500 TL para istiyorlar. Böyle bir durum da var. Ben de Android düzelir Lollipop'la diye geçtim ama hiç de düzelmedi hatta sorunlar arttı. Bazen klavye ekranda kalıyor ana ekrana atıyor seni. Saçma saçma hatalar var.

• OnurD7 kullanıcısına yanıt
    Aslında suç Android'in değil, Note 3'ün Exynos işlemcisinin berbat performansı. 2014'ten sonra çıkan cihazlar anca uyum sağlayabildi Android ile. Ben de o saçmasapan hatalar yüzünden iOS'e geçtim. Android'i özlüyorum lakin Note 3'ü değil. Daha yeni bir cihaz alacak olsam, mesela Note 5 falan, iOS yerine tercih ederim. Ama yine iOS'i özleyeceğimden artık Android'e geçmemeyi düşünüyorum. Bence siz de bir şekilde iOS'e geri dönün ve öyle kalın :)

• Dönmeye çalışıyorum ben de ama Samsung'un çok değer kaybetmesi işi zorlaştırıyor biraz. Telefonu istediğim fiyata satabilsem alacağım tekrar 5S ya da 6 ama bekliyoruz işte.

Ben de aslında iOS 8 ilk çıktığında çok sorunlu diye değiştirmiştim ama Android gibi sorunlu kalmadı, güncelleme ile büyük oranda düzeltildi.
  • İstiyorsanız alın. "Pişman olacaksınız" diyenlere bakma. Madem sıkılmışsın,zorla ios kullanmaya devam mı edeceksin yani?boş laf. Herkesi dinleme. Beğennmezsen satarsın.

• bir samsung kullanıcısı olarak pişman olmak istemiyorsanız iphone ile devam edin :)

• En alt modelden en üst modele kadar aynılar a3 tamamen metal. Yine de İphone havasını yakalayamıyor. Bu yüzden A3 deneyimimden de bahsettim.
  • 2007'den beri iphone kullanıyorum.İki kere iphone'dan vazgeçip androide geçtim ve htc m7 hariç hiç bir android telefondan memnun kalmadım.Kullanıcı arayüzü uygulama çeşitliliği ikinci eldeki piyasası ve app marketin düzenini çok ararsınız.Android'de çıkan uygulamalarda bile kalite kötü geliyor vainglory android sürümüne bakın birde iphone sürümüne dediğimi anlarsınız.Yani diyeceğim o ki değişmeyin! Sıkıldıysanız jailbreak yapın tema widget ne varsa androiddeki gibi özgürleştirebilirsiniz cihazı.
  • 2007'den beri iphone kullanyyorum.Yki kere iphone'dan vazgeçip androide geçtim ve htc m7 hariç hiç bir android telefondan memnun kalmadym.Kullanycy arayüzü uygulama çe?itlili?i ikinci eldeki piyasasy ve app marketin düzenini çok ararsynyz.Android'de çykan uygulamalarda bile kalite kötü geliyor vainglory android sürümüne bakyn birde iphone sürümüne dedi?imi anlarsynyz.Yani diyece?im o ki de?i?meyin! Sykyldyysanyz jailbreak yapyn tema widget ne varsa androiddeki gibi özgürle?tirebilirsiniz cihazy.
  • 2007'den beri iphone kullanyyorum.Yki kere iphone'dan vazgeçip androide geçtim ve htc m7 hariç hiç bir android telefondan memnun kalmadym.Kullanycy arayüzü uygulama çe?itlili?i ikinci eldeki piyasasy ve app marketin düzenini çok ararsynyz.Android'de çykan uygulamalarda bile kalite kötü geliyor vainglory android sürümüne bakyn birde iphone sürümüne dedi?imi anlarsynyz.Yani diyece?im o ki de?i?meyin! Sykyldyysanyz jailbreak yapyn tema widget ne varsa androiddeki gibi özgürle?tirebilirsiniz cihazy.
  • Üste para alınız. Denemeye değer güzel bir telefon.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.