Şimdi Ara

s6 ile ilgili 2 soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,g4 almayı düşünüyordum ithalat garantili fakat s6 daha iyi diye biraz daha koyup s6 alayım diye düşünüyorum.Fakat pil konusu kafamı karıştırıyor kullanan arkadaşlar bu konuda deneyimlerini aktarabilirler mi? Şuan s4 kullanıyorum bundan daha kötü batarya performansı sunar mı? Birde ram yönetimi hakkında s6 serisinde sorun olduğunu okumuştum bu doğru mu? Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S6'nın pil süreleri g4'ten daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

S6'nın pil süreleri g4'ten daha iyi.

Sağolun hocam, ben tam tersi diye biliyordum ekranlar aynı 2k g4 3000 mah diye ben daha iyi sandım.

• Rica ederim.

Ne yazık ki kağıt üstünde ki gibi değil. S6'nın ekran paneli ve ddr4 geniş bant rami kullanması ,ufs 2.0 modülü ve 14nm işlemciye sahip olması daha tasarruflu ve daha güçlü bir telefon haline getiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

Rica ederim.

Ne yazık ki kağıt üstünde ki gibi değil. S6'nın ekran paneli ve ddr4 geniş bant rami kullanması ,ufs 2.0 modülü ve 14nm işlemciye sahip olması daha tasarruflu ve daha güçlü bir telefon haline getiriyor.

Sağolun hocam, peki bu ram tüketimi sorunu hakkında bi bilginiz var mı ve g4 yerine biraz beklemem gerekecek s6 için sizce değer mi?

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt
    Ram tüketimi üle ilgili 5.1 ile bir sorun olduğunu duymadım o uzun zaman önce güncelleme ile düzeldi. Burada s6 daha uzun ömürlü bir cihaz tercih sizin etkilemek istemiyorum ama g4 çok da stabil bir telefon değil diye biliyorum.

• Kesinlikle M9 Alın Sormak İstediğiniz Olursa Pmden Sorabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.