Şimdi Ara

S6 projem için ortak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şuan açık olan 3-4 s6 türk serverının 1i hariç hepsi low serverlar.o 1 serverın da çok sorunlu oldugunu duydum.sorunsuz fun bir server açmak istiyorum.gönüllü bir ortağa ihtiyacım var.ortaktan istediğim uzun süre açık tutabileceği pcsi yada bir vps.ben her türlü teknik desteği vericem.insanlara zevk almayı garanti edebileceğimiz bir server yapalım.ilgilenenler benle iletişime geçebilir.

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AceOfSpade -- 17 Temmuz 2012; 20:36:25 >

• "mega fun" değin sunuculardan çok az mı var? google top 100 mu yaz bütün sitelere bak ve ilk 100 lerde orta dereceli 2 tane server görürsen söyle, belki de biz yanlış yere bakıyoruzdur (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

"mega fun" değin sunuculardan çok az mı var? google top 100 mu yaz bütün sitelere bak ve ilk 100 lerde orta dereceli 2 tane server görürsen söyle, belki de biz yanlış yere bakıyoruzdur (:

• quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

"mega fun" değin sunuculardan çok az mı var? google top 100 mu yaz bütün sitelere bak ve ilk 100 lerde orta dereceli 2 tane server görürsen söyle, belki de biz yanlış yere bakıyoruzdur (:

• kardesım ben yardımcı olabılırım sana sıtesınden tut ınce ayarına kadar

eklemek ıstersen: sessizlik_45_merkez@hotmail.com

gorusuruz

• ben türk serverlarından bahsetmiştim :( teklifim hala geçerli.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • down
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.