Bildirim
S6 Telefonum çalındı bi bakar mısınız (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Soğuk su iç arkadaşım gaspa uğradığı halde bulunmaz dedi polis. Bunu hayatta bulmazlar alkollüymüşsün zaten derler. -
Şifre koysaydı şifre yanlış girdiği selfie kamera çekiyor epostaya gönderiyo
bide s6 özellikte samsung account(Telefon bul) varsa konum nerde olduğu söylüyo. -
Sende çal -
Nasıl çalındı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bundan sonra alkolluyken 3310 la gez,bu da kulagina kupe olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başka bir telefondan "android cihaz yöneticisi"ni yükleyip sol üstten misafir e basıp giriş yapın eğer konumu bulursa sakın çaldırmayın kilitlemeyin konumuna gidip oradan edinin telefonu derim ben. Geçmiş olsun, inşallah işinize yarar. -
Bulamazsın. -
Tam 2 sene sonra bulundu polis tarafından Açıkçası şok içerisindeyim 2 haftalık bir süreç sonucunda çalan kişiyle anlaşma yapıp şikayetimi geri çektim. 24x128= 3072 TL ediyordu 3500 TL ye hırsız beyefendi ile anlaştık kendime de yeni PC alıyorum havadan para gelmiş gibi oldu resmen
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X