Şimdi Ara

s60-Passat/2015 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ya haklısın tabi de araç 0 alınacak bide az yaksın istiyoruz o yüzden 1.6d yoksa performans aracı düşünülürdü :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: frttprk

ya haklısın tabi de araç 0 alınacak bide az yaksın istiyoruz o yüzden 1.6d yoksa performans aracı düşünülürdü :))

320 d alacağınız 1.6 volvo veya passatan az yakmazsa bende arabadan anlamıyorum .
    tabi saygı duyarım ama 40-50 bin kmler temiz bakıldıysa sorun çıkarmaz
    saygı duyarım fakat ben ikinci el bakardım
  • Eğer daha önce Volvo kullandıysanız, bu araç S 40 bile olsa artık sizin beklentilerinizi passat falan kesmez, iki gün sonra pişman olursunuz..

Eğer ki dediğiniz gibi 5 yıl kullanacaksanız.. S60 yada opsiyonu yüksek bir A4 , yada donanımlı bir 3.20 serisi size uygun olur ki, bunların içinde en hesaplısı yine S60 olur.

S60'la, özellikle Advance donanımı ile, konfor yönünden kıyaslanacak araç Passat değildir..
  • yakıt için durum nedir ?
  • Yeni passat cok guzel olacak canli gormek lazim. s60 da guzel arac, tercihiiz zor forumun yarisi s60 der ama paralari olsa gidip passat alirlar. Benim tercihimde s60 dan yana (yeni kasa geldi mi gelmedi mi bilmiyorum) eger Yeni kasa gelmisse onu hic denemedim bekleme imkaniniz varsa bekleyin derim.
  • aralık ayının ilk yarısında geleceği söylendi doğuş oto ile konuştum volvoda ellerinde araç yoktu 15 aralık denildi advance donanım için, beklemediyiz zaten bende az bi miktar olmadığı için daha fazla bilgi sahibi olmak adına bu bekleme sürecinde danışmak istedim :)
  • quote:

aralık ayının ilk yarısında geleceği söylendi doğuş oto ile konuştum volvoda ellerinde araç yoktu 15 aralık denildi advance donanım için, beklemediyiz zaten bende az bi miktar olmadığı için daha fazla bilgi sahibi olmak adına bu bekleme sürecinde danışmak istedim :)

düz vites passat ile otomatik vites s60 mı kıyaslıyorsunuz?
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    performans olarak ve yakıt olarak şanzıman tipine bakılmaksızın bi karşılaştırma ama passatın dsg side düşünülecek DSG nin powershift ten daha iyi olduğu söylentisi çok fazla tam vakıf değilim duruma ondan
  • Hocam uzun zamandır S60'ı araştırıyorum, yarın da nasipse fiyat için pazarlığa gideceğim.Test sürüşlerine de katıldım, sana şunları söylemek isterim; bir kere motoru söylendiği gibi hantal değil.Sen eğer kullandığın aracın 1600 küsür kiloda, 1.6 dizel olduğunu düşünürsen hele hiç değil!

Ses yalıtımı ve konfor noktasında da kesinlikle bir sıkıntı yok, Volvo'dan bahsediyoruz.Çin'e satılması da aklınızı karıştırmasın, üretimi hala İsveç'de yapılıyor.

E siz de zaten eski bir Volvo kullanıcısıymışsınız, ben S60 diyorum ama yine de bir test sürüşüne katılın.Parayla değil sonuçta
  • MarcusFrex kullanıcısına yanıt
    doğrusunuz hocam en son noktayı zaten test sürüşü koymalı bende dediğim gibi s60 taraftarıyım ama babam passata daha yakın oda s60 ı istiyodu ama yeni passat dış görünüşü cezbetti araç iyi duruyo ama dediğim gibi sıradan herkeste var :)
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    frttprk F kullanıcısına yanıt
    2 sene sonra kendime s40 alicam soyle en eskisindrn 20 bin tl butceyle

Hocam ne cezbetti dis tasarimi fotolara bakmayin fazla degisen bir sey yok arkasi hala spirtiflikten uzak , ondede cok degisen bir sey yok, ic kotulesmis bence.
    Ama malzeme kalitesinde ,yalitinda,yol tutusunda ve sanzimanda degisme oldugunu soyluyorlar. Tabi suspansiyonlar hala bozukmus.

Ama performansi artmis o yuzden passat alinabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 29 Kasım 2014; 9:12:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S60 derim

• farkli gorunmek istiyosaniz s60, siradan gorunmek istiyorsaniz passat saygılar..

• frttprk F kullanıcısına yanıt
    VW'den alınacak tek araba ikinci el Jetta'dır, bu benim görüşüm.Fakat gel gelelim geçen laf olsun diye bi bayiine gittim, saatte 4 araç satıyorlarmış.Baz donanıma ek olarak sunrooflu CC 3 ay sonra gelirmiş.O da 2015 değil, 2014 model! Böyle bir sömürü şekli yok

• quote:

zaten s40 vardı 2009 45K km de sattık.araba en az 5yıl kullanılacak

hocam 5 yıl gibi ciddi bir süre binilecekse kesinlikle volvo alınmalı. zira passat 5 yılın sonunda hala ayakta kalır mı orası meçhul..
  • Arkadaşlar araç sipariş edildi kapora verildi 2014 ama yeni kasa 1.6 TDI Highline MAN. 120PS 110.100 olarak araç ülkeye geldiğinde fiyat düşebilir o yüzden fiyat kesin değil.
  • passat ın genişliği ve ikinci eli dışında hiç bir artısı yoktur, uzun süre temiz sakin kullanılacaksa s60 daha mantıklı, daha özenilmiş tarz bir araç
  • quote:

Arkadaşlar araç sipariş edildi kapora verildi 2014 ama yeni kasa 1.6 TDI Highline MAN. 120PS 110.100 olarak araç ülkeye geldiğinde fiyat düşebilir o yüzden fiyat kesin değil.

hayırlısı olsun, bu yeni nesil mqb araçların arka süspansiyonu takoz gibi oluyor genelde inşallah passat da böyle değildir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

quote:

hocam 5 yıl gibi ciddi bir süre binilecekse kesinlikle volvo alınmalı. zira passat 5 yılın sonunda hala ayakta kalır mı orası meçhul..

Bu ne cahil bir yorum ya ? 5 yıl sonra passat ayakta kalmaz öyle mi?

O zaman piyasada gezen 98-2000 passatlar hayalet

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

quote:

Bu ne cahil bir yorum ya ? 5 yıl sonra passat ayakta kalmaz öyle mi?

O zaman piyasada gezen 98-2000 passatlar hayalet

Hocam ironiyi görmediyseniz ben ne diyim ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.