Şimdi Ara

| S60v5 Uygulama ve Oyun Deposu | SSS | Genel Bilgiler & CFW^ler | 10.01.2013 | (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
3
Favori
70.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu program sayesinde panaromik fotoğraflar çekebilirsiniz. İlk fotoğrafı çektikten sonra diğer fotoğrafların hizasını siz ayarlayıncaya kadar telefon titriyor. 3 fotoğrafı da çektikten sonra program bunları birleştiriyor ve panaromik bir fotoğraf elde etmiş oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 28 Aralık 2010; 0:37:25 >
  • Bak bu panoromik fotoğraf işi iyi oldu
  • İstediğiniz bir uygulama varsa, isteyin yeter. Elimden geldiğince ararım.
    Panoramayı da dedim olur mu acaba İşte oliye

Şu photo browseri ilk yüklediğimde fotoğrafları berbat gösterdi. Telefonu kapatıp açtım. Programı açınca biraz bekledim yüklenmesini. O zaman netleşiyor fotoğraflar. Şuan çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 28 Aralık 2010; 0:55:46 >
  • başlıktaki oyunlar programlar sony ericsson vivaza uyarmı?arkadaşlar aldı senin şu girdiğin forumda bize uygun birşey varmı deyip devamlı vıdı vıdı konuşuyorlar tepemde.
  • Vivaz'da symbian işletim sistemine sahip. Uyar büyük ihtimal.
    Bu arada benim de var öyle arkadaşlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 28 Aralık 2010; 10:17:48 >
  • Panoramic Fotoğraf çekme Programı

Link Çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenten16

Panoramic Fotoğraf çekme Programı

Link Çalışmıyor

Evet link gitmiş
  • Aradaki _ yi silin açılır link
    Ben tekrar upload edeyim yine de.
    Link yenilendi :http://ul.to/yy1gax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 28 Aralık 2010; 19:48:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Aradaki _ yi silin açılır link
    Ben tekrar upload edeyim yine de.
    Link yenilendi :http://ul.to/yy1gax

Şimdi Oldu teşekkürler :)
  • Tamam indirdim dün indircektim ama unuttum
  • Güle güle kullanın. Ben pek kullanışlı bulmadım zaten pek kullanmam kamerayı. Çok titriyor
  • Evet zaten ne beklenir ki program sonuçta.Neden orjinal kameranın içinde yok ki o özellik
  • Otofokussuz kameraya fixed focus eklenmesi gibi bişey. Satış sıtratejisi işte naparsın...
  • İmelo mp3 player

Cok süper bır program ama bazen program atıyor kardesımın 5230 unda daha stabıl calısıyor ama benım 5800 da bazen atıyor daha stabıl calısanını bulursanız mutlaka paylasınız hatta banada pm olursa cok ıyı olur

| S60v5 Uygulama ve Oyun Deposu | SSS | Genel Bilgiler & CFW^ler | 10.01.2013 |

İNDİR

Lınk duzeltıldı

www.maxi-cep.com/attachments/61154d1291927098

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 29 Aralık 2010; 23:09:05 >

• Güzel program 5800 için biraz daha geliştirilse iyi olur.Madem programdan atıyor arada.
  • Yihuuuu
    n8 deki gibi albüm menüsü var, en çok istediğim şeydi İndiriyorum hemen.

Edit : Link çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 28 Aralık 2010; 21:11:17 >
  • Panoramic Fotoğraf çekme Programı

Programı Denedim Yerinizden oynamadıktan sonra ve telefonu sabitledikten sonra harika sonuç veriyor. Çok hoşuma gitti gerçekten gündüz ve manzara çekimlerinde 10/on Numara Olucağından Şüphem yok. tekrar teşekkürler program için.
  • Eyvallah. Bursa'mızdan çektiğin güzel bi' fotoğrafı paylaşırsan sevinirim.

İmelo yu yükledim. Orijinal müzik çalarda görünen albüm resimlerini görmedi. c6 fw kullanıyorum, o yüzden pek de kullanışlı gelmedi açıkcası. 5 dk kullandım kapandı kendiliğinden birde.

.Böyle daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 28 Aralık 2010; 21:46:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaayvali

bugün içesine oynuyordum demo çıktı :S

nokia da doğru düzgün bir oyun bulduk onada 16sms istedi...sanki süper oyunlar yapıyorlarda aldımı elden bırakamıyoruz telefonu...

herşeyin iyide uygulamaların çok kötü be nokia

• Genelde Nokia'nın yaptığı uygulamaları kullandığımız söylenemez zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 29 Aralık 2010; 0:03:36 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.